Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Superblød bamse krammedyr med hjertelyd

Varenummer: HC AFPH04220
HC AFPH04220 <h2>At forlade sin mor og søskende er meget hårdt for den lille hvalp!</h2> <p>Fra at være mange til pludselig at være alene på et fremmede sted, kan gøre hvalpen utryg. Det giver sig udtryk i, at den det første stykke tid vil pibe og derigennem kalde på sin mor og søskende. Men du kan lette denne svære overgang med denne bløde lammebamse. Udover den er skøn at sove med, så indeholder den ”et hjerte”, der kan banke og dermed give hvalpen en fornemmelse af en artsfælle og det vil gøre den tryggere.</p> <ul> <li>Bamsen åbnes via en lynlås og indeni sidder en lille maskine, hvor et batteri skal aktiveres (batteriet medfølger).</li> <li>Størrelse: 36/18 cm</li> </ul> <p>Husk at bamsen KUN er et supplement til at lette overgangen. Skab fra starten en god kontakt til hvalpen, så den hurtig kan blive tryg ved dig.</p> <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/N6HIM9kTRMc?controls=0&showinfo=0" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe> All for paws

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 179,-
All for paws

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

At forlade sin mor og søskende er meget hårdt for den lille hvalp!

Fra at være mange til pludselig at være alene på et fremmede sted, kan gøre hvalpen utryg. Det giver sig udtryk i, at den det første stykke tid vil pibe og derigennem kalde på sin mor og søskende. Men du kan lette denne svære overgang med denne bløde lammebamse. Udover den er skøn at sove med, så indeholder den ”et hjerte”, der kan banke og dermed give hvalpen en fornemmelse af en artsfælle og det vil gøre den tryggere.

  • Bamsen åbnes via en lynlås og indeni sidder en lille maskine, hvor et batteri skal aktiveres (batteriet medfølger).
  • Størrelse: 36/18 cm

Husk at bamsen KUN er et supplement til at lette overgangen. Skab fra starten en god kontakt til hvalpen, så den hurtig kan blive tryg ved dig.

Anmeldelser

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Superblød bamse krammedyr med hjertelyd ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Superblød bamse krammedyr med hjertelyd

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video

Relaterede varer: