Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Kraftig klippemaskine til katte i topkvalitet MOSER 45W

Varenummer: GP 1245 0066-3
GP 1245 0066-3 <h2><strong>Klip Din Kat Let Og Lydløst Med Denne Klippemaskine</strong></h2> <p><img style="float: right;" title="Moser katteklippere" alt="Moser Klipper" src="//www.petdreams.dk/maerker/moser-hundeklippere.jpg" height="100" width="87" />Moser Max45's mange watt gør, at du med denne trimmer og det rigtige skær, kan udføre al slags pelsarbejde på katte, lige fra kraftig filtret pels med knuder, til glat og blød pels.</p> <h3><strong>Moser Model Rex Type 1245:</strong><strong> </strong></h3> <ul> <li>Trimmer alle typer pelse -</li> <li>Leveres med et skær på 1 mm, olie til smøring og rensing, og en børste til rensning af bladene</li> <li>Nem at rengøre</li> <li>Langt liv</li> <li>3 meter lang stikledning</li> <li>Garanti på 2 år</li> <li>TÜV-testet</li> <li>Lavet i Tyskland</li> <li>Pakken indeholder trimmer, lille flaske olie, børste til rensning og manualer. Afstandskamme og ekstra skær købes seperat.</li> </ul> <h4>Hvilke Skær Skal Du Bruge Med Moser Rex 1245:</h4> <ul> <li><a title="Oster 4 skær" href="//www.petdreams.dk/oster-skaer-4-pa-9-5-mm-til-moser-oster-andis.html"><strong>Trimmeskær Oster 4</strong></a>: Skal du klippe meget knudet og filtret pels, skal du dog bruge et grovere skær, for at komme gennem det.</li> <li><a href="../oster-skaer-30-til-klippemaskiner.html"><strong>Trimmeskær Oster 30</strong></a><strong>: </strong>Hvis knuderne på din kat er meget hårde, og når helt ned til huden, så et groft skær ikke har noget pels at klippe i, skal du dog bruge et helt andet skær, som kan komme helt ind under knuderne og trimme dem af.</li> <li><a href="../3-mm-skaer-til-moser-1245-oster-a5-andis-agr-hundeklippere.html"><strong>8.5F</strong><strong> Skær</strong></a><strong>: </strong>Dette skærs længden er på 3 mm og følger med i købet. Det er velegnet til ukompliceret pels og pelsen ved ører, øjne, poter m.m. (HVIS MAN KØBER SEPARAT, KOSTER DET 297,-).</li> </ul> <p>Moser Max45 klippemaskine <strong>klipper let og lydløst, og er derfor yderst velegnet til katte der er lidt nervøse</strong>. Bredden af bladet er ca. 46 mm. Se hvordan du <a title="Skift af skær på kattetrimmer" href="../skifte-skaer-moser-max-45" target="_blank"><strong>skifter skær</strong></a>.</p> <p><strong>Der er 2 års garanti på denne MOSER katteklipper. Dog er skæret som sliddel, ikke døkket af denne garanti. </strong></p> <p> <img style="float: left;" alt="" src="//petdreams.dk/hjemmeklippe-skole-hunde-katte/trimmer-skaer-guide.jpg" height="40" width="42" />Klik <a title="Klippeskær vejledning" href="//www.petdreams.dk/klippeskaer-afstandskamme-hundeklipper" target="_blank">her</a> for vejledning til valg af skær.</p> <p> </p> <p><iframe src="https://www.youtube.com/embed/OyGyNUW-rgs" height="315" width="560"></iframe></p> Moser

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 1.589,-
Moser

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Klip Din Kat Let Og Lydløst Med Denne Klippemaskine

Moser KlipperMoser Max45's mange watt gør, at du med denne trimmer og det rigtige skær, kan udføre al slags pelsarbejde på katte, lige fra kraftig filtret pels med knuder, til glat og blød pels.

Moser Model Rex Type 1245: 

 • Trimmer alle typer pelse -
 • Leveres med et skær på 1 mm, olie til smøring og rensing, og en børste til rensning af bladene
 • Nem at rengøre
 • Langt liv
 • 3 meter lang stikledning
 • Garanti på 2 år
 • TÜV-testet
 • Lavet i Tyskland
 • Pakken indeholder trimmer, lille flaske olie, børste til rensning og manualer. Afstandskamme og ekstra skær købes seperat.

Hvilke Skær Skal Du Bruge Med Moser Rex 1245:

 • Trimmeskær Oster 4: Skal du klippe meget knudet og filtret pels, skal du dog bruge et grovere skær, for at komme gennem det.
 • Trimmeskær Oster 30: Hvis knuderne på din kat er meget hårde, og når helt ned til huden, så et groft skær ikke har noget pels at klippe i, skal du dog bruge et helt andet skær, som kan komme helt ind under knuderne og trimme dem af.
 • 8.5F Skær: Dette skærs længden er på 3 mm og følger med i købet. Det er velegnet til ukompliceret pels og pelsen ved ører, øjne, poter m.m. (HVIS MAN KØBER SEPARAT, KOSTER DET 297,-).

Moser Max45 klippemaskine klipper let og lydløst, og er derfor yderst velegnet til katte der er lidt nervøse. Bredden af bladet er ca. 46 mm. Se hvordan du skifter skær.

Der er 2 års garanti på denne MOSER katteklipper. Dog er skæret som sliddel, ikke døkket af denne garanti. 

 Klik her for vejledning til valg af skær.

 

Anmeldelser

Anmeldelser (8)

 Anmeldt af Eirk
Anmeldelse:
alle ting er ok
 Anmeldt af Pia Christiansen
Anmeldelse:
super lækkert produkt kan varmt anbefales. er super godt til knuder og filter på maine coon katte. nem og hurtig og bruge. jeg måtte vente næsten 3 uger på dette produkt fordi det var i restordre, men det var klart vente tiden værd.
 Anmeldt af Grethe
Anmeldelse:
Har købt Moser 45w og med stor tilfredshed klippet vores langhårede blandings kat, (som absolut ikke er tilfreds med at blive klippet ) det gik dog meget bedre med Moser 45 w, så godt køb. Fuldt tilfredshed her fra.
 Anmeldt af Bo
Anmeldelse:
Vi har erhvervet os en Moser 45, og har brugt den til både hund og kat og med et yderst tilfredsstillende resultat. Vi anbefaler hermed også petdreams.dk for god hurtig betjening og levering. Ikke sidste gang vi har handlet hos petdreams.dk
 Anmeldt af Maibritt
Anmeldelse:
Vi har en mainecoon, med mange tætte tætte knuder, som den erhvervede sig efter en tur i den vilde natur... Trimmeren er dejlig lydsvag så den ikke skræmmer katten så meget, men de store knuder har den lidt svært ved at tage. Det tager tid at komme i bund. Det kunne dog være man blot skal have et kortere skær end det der følger med. Trimmeren er ellers rigtig fin.
 Anmeldt af Kirsten
Anmeldelse:
En dejlig tung og robust maskine.
Lydsvag.
Rigtig velegnet til perser og Maine Coon.
Kvik betjening, kvittering og levering.
 Anmeldt af lotte ann
Anmeldelse:
Jeg har en norsk skovkat som er ude kat får ofte knuder i pelsen, har forsøgt klippe det med en saks men det er både farligt for katten og jeg. Så har lige indkøbt dette vidunder som klarer selv de genstridigste knuder uden problemer. Det er også af stor betydning at den er rimelig lydløs.
 Anmeldt af Daniel Jensen
Anmeldelse:
Jeg er rigtig glad for denne trimmer. Jeg har en maine coon kat som ofte har knuder i pelsen, og har derfor en gang imellem brug for at blive klippet. Trimmeren er nem at bruge, og der er en lille flaske olie med, til at rense og smøre skæret.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Kraftig klippemaskine til katte i topkvalitet MOSER 45W ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Kraftig klippemaskine til katte i topkvalitet MOSER 45W

2 Vare(r)

per side
 • Fra mogens at 30/03/2014 12.50
  • Hej!!!!

    

   Har læst alt godt om ovennævnte klippemaskine moser 45w.

   Vi har en mainecoon/huskat blanding,som for øjeblikket har fået nogle kæmpe store knuder på begge sider,på størelse med en håndflade,han løber frit ude i skoven hver dag.

   Jeg har normalt kunne holde det nede med saksen,men nu er det umuligt at klippe, idet knuderne er stenhårde.

   Hvilket skær vil du anbefale,er det nok med det der følger med eller hvad??

   På forhånd tak for svaret.

   Venlig hilsen

   Mogens.

    

  • Hej Mogens

    

   Tak for din mail. Det afhænger af, hvor meget der er at trimme i, om du kan benytte skæret der følger med. Hvis knuderne er så slemme, at de nærmest er groet sammen med skindet, er der desværre nok ikke så meget andet at gøre, end en tur til dyrlægen, få den bedøvet, og få ham til at fjerne dem.

    

   Er der bare en smule tilbage at trimme i under knuderne, vil man kunne fjerne dem med et af vores fineste skær som et Oster skær 30. Det har vi mange der har brugt med succes.

    

   Hav en god søndag :)

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Ulla at 02/06/2014 19.22
  • Hej. Vi har købt en Moser Max 45 hos Jer. Vi har en hellig birma, som er ude i sommerhalvåret. Dette betyder at han får filtrede knuder, især maven og bagbene. Det skær der fulgte med er ikke kraftigt nok, hvilket vil du anbefale at vi køber? På forhånd tak. Ulla og Freddy Jørgensen

  • Hej Ulla

    

   Tak for din mail. Medmindre knuderne er store, tror jeg det bedste vil være at komme ned under dem, og trimme dem af. Men det skal gøres, før knuderne gror helt sammen med skindet. Der skal være en smule at trimme i. Skærene har ikke godt af, at skulle igennem knuderne.

    

   Jeg vil anbefale I køber et meget fint skær, Oster skær 30, hvor I har mulighed for at komme ned under knuderne og trimme dem af:

   https://www.petdreams.dk/oster-skaer-30-til-klippemaskiner.html

    

   Det har vi solgt til mange kunder til det samme formål :)

    

   Mvh

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video