Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Kraftig hundetrimmer MOSER 1245 45W i topkvalitet

Varenummer: GP 1245 0066
GP 1245 0066 <h2><strong>Moser Max45 trimmer - Til al slags pelsarbejde på hunden</strong></h2> <p><strong>Kraftig hundetrimmer fra Tyske Moser Max </strong>model Rex type 1245. <strong>Motoren er på 45W</strong>, og kan derfor udføre al slags pelsarbejde. <strong>Har du problemer med knuder i pelsen? Så er det denne maskine du skal bruge</strong>. Den kan med et tryk på en knap, stilles med 2 forskellige hastigheder på enten 2400 eller 3000 omdrejninger i minuttet. Du får en trimmer i absolut topkvalitet med chromplaterede STARBLADE blade, som sørger for meget høj præcision og lang levetid.<br /><br /> <img style="float: right;" title="Moser pelspleje trimmere" alt="Moser hundepelspleje" src="//www.petdreams.dk/maerker/moser-hundeklippere.jpg" height="100" width="87" />Klippelængden på kniven/skæret der følger med er 3 mm. Velegnet til ukompliceret glat pels samt pels ved øjne, ører, poter m.m. Der kan bestilles en række skær, der har andre klippelængder. <strong>Skal du klippe i meget kraftig, filtret pels eller i knuder, får du brug for et kraftigere skær </strong>f.eks vores <a href="../../oster-skaer-3-pa-13-mm-til-moser-oster-andis.html"><strong>skær på 9.5 mm</strong></a>, eller 6.3 mm. Er knuderne meget hårde, og når helt ned til huden, skal du dog bruge et skær, hvor du kan komme under dem, og trimme dem helt af. Dette kan du oftest gøre med et <a title="Skær til meget hårde knuder" href="../../oster-skaer-30-til-klippemaskiner.html" target="_self"><strong>Oster skær 30</strong></a>. <br /><br /> Klipper let og lydløst, og er derfor yderst velegnet til hunde der er lidt nervøse. Bredden af bladet er ca. 46 mm. Se hver <a title="Skift af blad på Moser Max 45" href="../../skifte-skaer-moser-max-45" target="_blank"><strong>hvordan du skifter blad på hundetrimmeren</strong></a>, hvis du skal bruge andre end standard skæret.</p> <p>Moser Max 45 leveres med <a href="//www.petdreams.dk/3-mm-skaer-til-moser-1245-oster-a5-andis-agr-hundeklippere.html" target="_blank"><strong>1 mm Moser skær #8.5</strong></a> (Koster 297,- separat), børste til rensning af bladene, en lille beholder med olie og kommer med 3 meter lang stikledning til 220V. <br /> <br />Der er 2 års garanti på denne MOSER hundetrimmer. Dog er skæret ikke dækket af denne garanti, da det er en sliddel. </p> <p><strong>Har du brug for hjælp til valg af trimmer og skær, er du velkommen til at kontakte os via email eller telefon, som står i toppen af siden. <br /></strong></p> <p>Se hele udvalget af <strong><a title="Plejeartikler til hunde" href="../../hundeartikler/plejeprodukter/pelspleje-og-diverse-pleje.html">plejeartikler til hunde</a>.</strong></p> <p> <img style="float: left;" alt="" src="//petdreams.dk/hjemmeklippe-skole-hunde-katte/trimmer-skaer-guide.jpg" height="40" width="42" />Klik <a title="Klippeskær vejledning" href="//www.petdreams.dk/klippeskaer-afstandskamme-hundeklipper" target="_blank">her</a> for vejledning til valg af skær.</p> <p> </p> Moser

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 949,-
Moser

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Moser Max45 trimmer - Til al slags pelsarbejde på hunden

Kraftig hundetrimmer fra Tyske Moser Max model Rex type 1245. Motoren er på 45W, og kan derfor udføre al slags pelsarbejde. Har du problemer med knuder i pelsen? Så er det denne maskine du skal bruge. Den kan med et tryk på en knap, stilles med 2 forskellige hastigheder på enten 2400 eller 3000 omdrejninger i minuttet. Du får en trimmer i absolut topkvalitet med chromplaterede STARBLADE blade, som sørger for meget høj præcision og lang levetid.

Moser hundepelsplejeKlippelængden på kniven/skæret der følger med er 3 mm. Velegnet til ukompliceret glat pels samt pels ved øjne, ører, poter m.m. Der kan bestilles en række skær, der har andre klippelængder. Skal du klippe i meget kraftig, filtret pels eller i knuder, får du brug for et kraftigere skær f.eks vores skær på 9.5 mm, eller 6.3 mm. Er knuderne meget hårde, og når helt ned til huden, skal du dog bruge et skær, hvor du kan komme under dem, og trimme dem helt af. Dette kan du oftest gøre med et Oster skær 30.

Klipper let og lydløst, og er derfor yderst velegnet til hunde der er lidt nervøse. Bredden af bladet er ca. 46 mm. Se hver hvordan du skifter blad på hundetrimmeren, hvis du skal bruge andre end standard skæret.

Moser Max 45 leveres med 1 mm Moser skær #8.5 (Koster 297,- separat), børste til rensning af bladene, en lille beholder med olie og kommer med 3 meter lang stikledning til 220V.

Der er 2 års garanti på denne MOSER hundetrimmer. Dog er skæret ikke dækket af denne garanti, da det er en sliddel. 

Har du brug for hjælp til valg af trimmer og skær, er du velkommen til at kontakte os via email eller telefon, som står i toppen af siden.

Se hele udvalget af plejeartikler til hunde.

 Klik her for vejledning til valg af skær.

 

Anmeldelser

Anmeldelser (1)

 Anmeldt af Tanja
Anmeldelse:
Har en shih tzu / Lhasa apso blanding. Kan på det kraftigste anbefale køb af denne trimmer. Super godt værktøj til "gør det selv" folket.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Kraftig hundetrimmer MOSER 1245 45W i topkvalitet ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Kraftig hundetrimmer MOSER 1245 45W i topkvalitet

6 Vare(r)

per side
 • Fra Finn at 21/02/2013 02.13
  • Hej petdreams. Hvordan finder jeg ud af, om jeg kan trimme min hund ordentligt med det 3 mm skær som følger med trimmeren?

  • Hej Finn. Der er mange muligheder, alt efter hvilken type pels din hund har. Hvis den er kraftig, og i den grovere ende, det kan være pels på en labrador, Golden Retriever eller lignende, skal du bruge et grovere skær, for at du kommer igennem pelsen på kroppen. Det kunne være dette skær 4 på 9.5 mm: https://www.petdreams.dk/oster-skaer-4-9-5-mm-til-moser-oster-andis.html

   Det er også meget velegnet til kraftigere filtrede pelse. Har du derimod en hund med en glattere pels uden de store klumper og filter, vil man normalt kunne nøjes med bladet der følger med trimmeren. Har din hund meget hårde klumper, som næsten går ned til skindet, skal du have et meget fint skær, hvor du kan komme ned under dem, og trimme klumperne af. Det kan være et skær som dette skær 30 på kun 0.5 mm:  https://www.petdreams.dk/oster-skaer-30-til-klippemaskiner.html . Jo finere pelsen på hunden er, jo højere skal nummeret på skæret have. Så ved hunderacer, hvor hårene er meget tynde, kan du med fordel vælge et finere skær, der giver en tættere klipning og ikke "hakker", når den skal gennem pelsen. Du kan finde mere hjælp i denne guide, og du er også meget velkommen til at kontakte os.https://www.petdreams.dk/klippeskaer-afstandskamme-hundeklipperHvis du får problemer med det tilkøbte skær, så send os en email eller giv os et ring, så finder vi en løsning på dette og kan bytte det, hvis det ikke fungerer.

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra claire setina at 18/06/2013 12.23
  • Hej jeg har 4 shih-tzu jeg mangler en ordenlig klipper vi klipper vores hunde ned. men 3 mm er alt for kort, så hvad for en maskine skal jeg købe, og hvor mange skær.

   venlig hilsen claire

  • Hej Claire

   Tak for din mail.

   Ja, denne vi har på tilbud, er meget velegnet, dog tror jeg du skal bruge et lidt finere skær, end det som sidder på som standard, men ellers kan du forsøge med det der sidder på trimmeren først, og købe skær til, hvis det bliver nødvendigt. Hakker den i det, når du begynder at klippe, så skal du bruge et skær som dette:

   Oster skær 10

   Du kan sætte afstandskamme på trimmeren, så du får det i den ønskede længde, men vælg klip så kort som muligt, jo længere kam der er på, jo sværere er det at trimme.

   Om et par dage, har vi også en video klar, der viser, hvordan en Shih Tzu trimmes, den kan du komme tilbage og tage et kig på. Den kommer til at ligge på vores blog, som du kan finde under kundeservice linket på forsiden :)

   Du kan også vælge en mere simpel trimmer, som denne Moser Rex 1230. Den skulle også kunne klare opgaven med en af de 4 indstillinger skæret har på den maskine, men man kan ikke skifte skær på den, den kan kun bruges med 3 mm skæret der sidder på den, og kun udskiftes med samme type, så skal du klippe andre hunderacer, som f.eks har kraftig og/eller filtret pels, ville jeg vælge Moser Max45 istedet.

   Hav en god aften.

   MvhKristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Carsten Hermand at 24/08/2013 16.47
  • Hej. Kan man klippe en Malteser med denne maskine, og hvilken længde vil være bedst at klippe med?

  • Hej Carsten

    

   Til en Malteser vil du kunne bruge denne også, hvor der følger afstandskamme med, så du kan klippe i den ønskede længde. Moser 1230 rex .

    

   Ellers skal du bruge et Oster skær 10 til denne Moser Max 45 og tilkøbe et sæt med 3 afstandskamme:

    

   https://www.petdreams.dk/oster-skaer-10-1-6-mm-til-moser-oster-andis.html

    

   https://www.petdreams.dk/3-stk-ekstra-kamme-til-moser-1245-oster-a5-andis-agr.html

    

   Moser max 45 er stærkere og i en lidt bedre kvalitet, så det afhænger af dit budget :)

    

   Hav en god weekend.

    

   MvhKristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Rikke at 28/01/2014 13.39
  • Hej! Hvilken trimmer og hvilke skær vil I anbefale mig at købe til mine skovkatte? De har til tider omkring fældning meget hårde klumper som sidder i deres "armhuler" og lyskeområder. De sidder ofte hele tæt på skindet så det ikke er forsvarligt at forsøge og klippe i pelsen og at rede filterne ud er også umuligt.

    

   Klipperen skal være lille og handy og støjsvag! Den skalaltså ikke bruges på store områder og hele katte som skal klippes ned, men til problemområder som skal trimmes få gange årligt.

    

   Mvh Rikke

  • Hej Rikke

    

   Tak for din mail. Den Moser Max45 du har fat i her er et godt forslag. Min firmapartner bruger den selv til hendes skovkatte. Hvis det er til at trimme klumper væk, anbefaler jeg du køber denne moser, og køber et Oster skær 30 ved siden af, som er et meget fint skær, hvor du har størst mulighed for at komme ned under klumperne og trimme dem af.

    

   Hav en god dag.

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Hanne at 08/02/2014 20.44
  • Hej Petdreams.

    

   Jeg har en newfoundlænder, som jeg normalt klipper "manuelt" men jeg har bestemt mig for, at investere i en elektrisk hundetrimmer. Da jeg aldrig har haft sådan en før er jeg helt på bar bund, hvilken maskine + skær der vil være bedst til det? På forhånd tak for hjælpen :)

    

   Mvh

   Hanne

  • Hej Hanne

    

   Tak for din mail. En Moser Max 45 som du har her, er et godt valg, hvor du kan skifte skæret. Jeg vil anbefale du får et Oster skær 4 til den kraftige pels. Et andet godt værktøj at bruge inden og imellem du trimmer, er en Furminator, så du får fjernet den døde underuld.

    

   Så skulle du have noget at komme igang med :)

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

    

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra HanneRasmussen at 23/03/2014 20.25
  • Hej? Hej. Jeg overvejer at købe en Moser max 45, men er i tvivl om hvilket skær jeg skal bruge. Jeg skal klippe min dværg puddel.

  • Hej Hanne

    

   Tak for din mail. En dværgpudel har fin blød pels, så du skal bruge et fint skær som Oster skær 10 . Så skal du have afstandskamme på, så den ikke bliver helt skaldet. Jeg anbefaler så kort som muligt, jo nemmere er det at trimme. Den finder du her . Du kan også købe et sæt Moser afstandskamme, begge typer passer på Moser Max45. 

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video