Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Ferplast Leo kattemøbel med lege- & kradseområde

Varenummer: FE 74060021
FE 74060021 <h2>Robust Kattemøbel i Italiensk Design Med Alt Din Kat Behøver - Perfekt Designet Til Små Rum</h2> <p>Her er Leo, et originalt kattemøbel lavet af robust træ. Det har et moderne hvid farve finish og et helt sideområde lavet af sisal til al kattens kradsen! Takket være sin vertikale struktur er den også ideel til små værelser, og kommer komplet med en behagelig seng til afslapning. </p> <p>Leo har alt, hvad der er nødvendigt for at få din firbenede ven til at tilbringe mange gode øjeblikke - en legetøjskugle med snor og en dejlig "børste" i nylon formet som en bro din kat vil nyde at gribe fat i.</p> <p>Kattemøblerne Leo er stabil og perfekt rejst fra jorden takket være dens forhøjede fødder. Er udført med yderst omhu i italiensk design, og er blevet undersøgt detaljeret af Ferplasts designere som en garanti for din kats maksimale sikkerhed.</p> <ul> <li>Kattemøbel lavet af massivt lyst farvet træ</li> <li>Udstyret med legeplads, seng og legetøj for at holde din kat beskæftiget på flere niveauer</li> <li>Italiensk design</li> <li>Komfortable områder til afslapning</li> <li>Udskifteligt sisal kradseområde</li> </ul> <p>Kradsetræet vejer 11 kg, og måler 50 x 37 x 84 cm. (Bredde x dybde x højde).<br /><br /><b>Produceret i Italien af Ferplast, som gennem mere end 40 år har skabt moderne tilbehør i høj kvalitet til kæledyr.</b><b> </b></p> Ferplast

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 797,-
Ferplast

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Robust Kattemøbel i Italiensk Design Med Alt Din Kat Behøver - Perfekt Designet Til Små Rum

Her er Leo, et originalt kattemøbel lavet af robust træ. Det har et moderne hvid farve finish og et helt sideområde lavet af sisal til al kattens kradsen! Takket være sin vertikale struktur er den også ideel til små værelser, og kommer komplet med en behagelig seng til afslapning. 

Leo har alt, hvad der er nødvendigt for at få din firbenede ven til at tilbringe mange gode øjeblikke - en legetøjskugle med snor og en dejlig "børste" i nylon formet som en bro din kat vil nyde at gribe fat i.

Kattemøblerne Leo er stabil og perfekt rejst fra jorden takket være dens forhøjede fødder. Er udført med yderst omhu i italiensk design, og er blevet undersøgt detaljeret af Ferplasts designere som en garanti for din kats maksimale sikkerhed.

  • Kattemøbel lavet af massivt lyst farvet træ
  • Udstyret med legeplads, seng og legetøj for at holde din kat beskæftiget på flere niveauer
  • Italiensk design
  • Komfortable områder til afslapning
  • Udskifteligt sisal kradseområde

Kradsetræet vejer 11 kg, og måler 50 x 37 x 84 cm. (Bredde x dybde x højde).

Produceret i Italien af Ferplast, som gennem mere end 40 år har skabt moderne tilbehør i høj kvalitet til kæledyr. 

Anmeldelser

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Ferplast Leo kattemøbel med lege- & kradseområde ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Ferplast Leo kattemøbel med lege- & kradseområde

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video

Relaterede varer: