Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Kradsebræt i kattemotiv

Varenummer: TX43113
TX43113 <h2>Her er en kradsebræt lavet af sisal, der vil beskytte din sofa og dit tæppe fra din kats klør.</h2> <p>Vi elsker de små uldtotter, men vi kunne godt undvære deres kradsen. Det kommer dog ikke til at ske, da det er et instinkt der ligger dybt i dem. Vi må heller ikke holde dem fra at udføre denne kradsen, da det påvirker deres klatreegenskaber, og giver dem en tryghedsfølelse. Katte kradser for at markere deres område og for at holde deres klør skarpe.</p> <p><strong>Dette sjove, hældende kradsebræt i kattemotiv vil underholde din kat i timevis</strong>, og vil sikkert også blive et sted at sove - ligesom alle andres steder, hvor katten føler sig hjemme. Det er også ideel til lejligheder, hvor der ikke er plads til et kradsetræ. Sisalrullen og plydshalen med den lille klokke vil vække din kats legeinstinkt. <strong>Perfekt til killinger såvel som voksne katte.</strong></p> <p><strong>Kradsebrættet</strong>:</p> <ul> <li>Passer til killinger og katte i alle aldre</li> <li><img style="float: right; border: 0;" src="//www.petdreams.dk/maerker/trixie-hundeudstyr.jpg" alt="Alt til hund og kat - Trixie tilbehør" width="112" height="70" />Beskytter møbler og tæpper mod kattens naturlige kradseinstinkt</li> <li>Kombinere sjov og leg med klopleje</li> <li>Inkl. lege- og kradserulle</li> <li>Placeres på gulvet</li> <li>Farve: beige</li> <li>I kattemotiv</li> <li>Måler 34×67×11 cm</li> </ul> <p>Se flere <a title="kradsetræer" href="//www.petdreams.dk/katteartikler/kradsetraeer-og-kattemiljoer.html"><strong>kradsetræer</strong></a>.</p> Trixie

På lager - Levering 1-3 dage

Regular Price: kr. 197 ,-

Tilbudspris: kr. 187,15

Trixie

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Her er en kradsebræt lavet af sisal, der vil beskytte din sofa og dit tæppe fra din kats klør.

Vi elsker de små uldtotter, men vi kunne godt undvære deres kradsen. Det kommer dog ikke til at ske, da det er et instinkt der ligger dybt i dem. Vi må heller ikke holde dem fra at udføre denne kradsen, da det påvirker deres klatreegenskaber, og giver dem en tryghedsfølelse. Katte kradser for at markere deres område og for at holde deres klør skarpe.

Dette sjove, hældende kradsebræt i kattemotiv vil underholde din kat i timevis, og vil sikkert også blive et sted at sove - ligesom alle andres steder, hvor katten føler sig hjemme. Det er også ideel til lejligheder, hvor der ikke er plads til et kradsetræ. Sisalrullen og plydshalen med den lille klokke vil vække din kats legeinstinkt. Perfekt til killinger såvel som voksne katte.

Kradsebrættet:

  • Passer til killinger og katte i alle aldre
  • Alt til hund og kat - Trixie tilbehørBeskytter møbler og tæpper mod kattens naturlige kradseinstinkt
  • Kombinere sjov og leg med klopleje
  • Inkl. lege- og kradserulle
  • Placeres på gulvet
  • Farve: beige
  • I kattemotiv
  • Måler 34×67×11 cm

Se flere kradsetræer.

Anmeldelser

Anmeldelser (2)

 Anmeldt af Mie
Anmeldelse:
Mega sødt kradsebræt. Katten sover, kradser og jagter "halen" :-)
 Anmeldt af Charlotte Gravesen
Anmeldelse:
Lever op til forventningen, kattene elsker det :-)
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Kradsebræt i kattemotiv ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Kradsebræt i kattemotiv

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video