Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

KONG Wobbler legetøj - Sjov fodring for hunde

Varenummer: Kong wobbler hundelegetøj
Kong wobbler hundelegetøj <h2>Kong wobbler > Et stykke legetøj der fodrer din hund!</h2> <p>Kong wobbler er et spændende hundelegetøj, der fodrer hunden med mad, mens den leger med den. Kong Wobbler drejer fra side til side, men er tung i bunden, og vil derfor altid rejse sig. <strong>Super velegnet til hunde som sluger maden for hurtigt.</strong> Samtidig skal hunden gøre en indsats for føden, som den ville være nød til i naturen, og det kan give en hund i bedre balance. </p> <ul> <li>Giver udfordrende sjov for din hund samt kontrolleret fodring</li> <li><img style="float: right;" src="//petdreams.dk/maerker/kong-legetoj-logo.jpg" alt="" width="112" height="70" />Unik alternativ til foderskål</li> <li>Det er nemt at skrue låget af og fyld op med mad.</li> <li>Den er lavet af et holdbart materiale, der tåler maskinopvask.</li> <li>Kan bruges sikkert i en lejlighed</li> </ul> <p><strong> Leveres i 2 størrelser:</strong> </p> <ul> <li><strong>Small:</strong> Kan indeholde 1.2 dl mad. Vejer ca. 520 gram. Måler 15 cm i højden og 11 cm i bredden det bredeste sted. Vejegnet til hunde op til 12 kg. </li> <li><strong>Large</strong>: Kan indeholde 2.3 dl mad. Vejer ca. 900 gram. Måler 20 cm i højden og 13 cm i bredden det bredeste sted. Velegnet til hunde fra 12 kg og op.</li> </ul> Kong

På lager 

Regular Price: kr. 129 ,-

Tilbudspris: kr. 103,20

* Skal udfyldes

Kong

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Kong wobbler > Et stykke legetøj der fodrer din hund!

Kong wobbler er et spændende hundelegetøj, der fodrer hunden med mad, mens den leger med den. Kong Wobbler drejer fra side til side, men er tung i bunden, og vil derfor altid rejse sig. Super velegnet til hunde som sluger maden for hurtigt. Samtidig skal hunden gøre en indsats for føden, som den ville være nød til i naturen, og det kan give en hund i bedre balance.

 • Giver udfordrende sjov for din hund samt kontrolleret fodring
 • Unik alternativ til foderskål
 • Det er nemt at skrue låget af og fyld op med mad.
 • Den er lavet af et holdbart materiale, der tåler maskinopvask.
 • Kan bruges sikkert i en lejlighed

 Leveres i 2 størrelser:

 • Small: Kan indeholde 1.2 dl mad. Vejer ca. 520 gram. Måler 15 cm i højden og 11 cm i bredden det bredeste sted. Vejegnet til hunde op til 12 kg.
 • Large: Kan indeholde 2.3 dl mad. Vejer ca. 900 gram. Måler 20 cm i højden og 13 cm i bredden det bredeste sted. Velegnet til hunde fra 12 kg og op.

Anmeldelser

Anmeldelser (1)

 Anmeldt af Stine
Anmeldelse:
Min labrador hvalp sluger normalt et måltid på 15-20 sekunder, så har forsøgt med Kong Wobbler og det var en stor succes. Det tager hende over 10 minutter at tømme den, og så synes hun den er helt vildt sjov
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med KONG Wobbler legetøj - Sjov fodring for hunde ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til KONG Wobbler legetøj - Sjov fodring for hunde

1 Vare(r)

per side
 • Fra Maja at 28/02/2019 16.58
  • Er det den nye model med sand i bunden? ????

  • Hej Maja.

    

   Ja, det er det.

    

   Med venlig hilsen

   Mads, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video

Relaterede varer: