Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

KONG Dental Stick - 3 størrelser

Varenummer: KONG Dental Sticks til hunde
KONG Dental Sticks til hunde <h2>Forbedrer hundes tandsundhed!</h2> <p>KONG Dental Stick er et vidunderligt hundelegetøj, der er designet med patenteret Denta-Ridges™, som reducerer plak, ved forsigtigt, at <strong>rense og konditionerer tænder</strong> og tandkød. Det er et stykke legetøj med mange funktioner: ud over at være gode for din hunds tænder, kan du også lege apport med dette legetøj, og give den mere motion! Pindenes design giver dig mulighed for at sætte godbidder på den, hvilket giver din hund en grund mere til at nyde sit nye legetøj.</p> <ul> <li>Lavet af naturgummi</li> <li>Patenterede Denta-Ridges™</li> <li>Holdbar og fleksibel</li> <li><img style="float: right;" src="//petdreams.dk/maerker/kong-legetoj-logo.jpg" alt="" width="112" height="70" />Sikker og pålidelig</li> <li>Renser tænderne</li> <li>Lindrer tandkød</li> <li>Reducerer plak og opbygning af tandsten</li> <li>Kan bruges til at give din hund en godbid</li> <li>Apportpind</li> <li>Produceret i USA</li> </ul> <h3>KONG Dental Stick fås i tre størrelser:</h3> <p>Small til hunde, der vejer op til 10 kg</p> <p>Medium til hunde, der vejer  7 - 16 kg</p> <p>Large til hunde, der vejer 15 - 30 kg</p> <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/9xjVKAWNbkE?rel=0&controls=0&showinfo=0" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe> Kong

På lager 

kr. 65,-

* Skal udfyldes

Kong

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Forbedrer hundes tandsundhed!

KONG Dental Stick er et vidunderligt hundelegetøj, der er designet med patenteret Denta-Ridges™, som reducerer plak, ved forsigtigt, at rense og konditionerer tænder og tandkød. Det er et stykke legetøj med mange funktioner: ud over at være gode for din hunds tænder, kan du også lege apport med dette legetøj, og give den mere motion! Pindenes design giver dig mulighed for at sætte godbidder på den, hvilket giver din hund en grund mere til at nyde sit nye legetøj.

  • Lavet af naturgummi
  • Patenterede Denta-Ridges™
  • Holdbar og fleksibel
  • Sikker og pålidelig
  • Renser tænderne
  • Lindrer tandkød
  • Reducerer plak og opbygning af tandsten
  • Kan bruges til at give din hund en godbid
  • Apportpind
  • Produceret i USA

KONG Dental Stick fås i tre størrelser:

Small til hunde, der vejer op til 10 kg

Medium til hunde, der vejer  7 - 16 kg

Large til hunde, der vejer 15 - 30 kg

Anmeldelser

Anmeldelser (1)

 Anmeldt af Lis
Anmeldelse:
Har prøvet med den store størrelse - til en schæfer - og det går fint. Pastaen er lidt svær at få placeret rigtigt i rillerne, men øvelse gør mester. Begge vore schæfere synes, at det er en dejlig leg at tygge i den - og den nydes på skift.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med KONG Dental Stick - 3 størrelser ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til KONG Dental Stick - 3 størrelser

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video

Relaterede varer: