Ring +45 50262020 | [email protected]

♡ Julegaver byttes indtil 01/02 | Fragt: kun 39,-

KONG Cat Kickeroo Swirl - med katteurt

Varenummer: KR 383053
KR 383053 <h2>Kattelegetøj Fyldt Med Katteurt > Tilføjer Mere Sjov Til Din Kats Dag!</h2> <p>Kong Cat Kickeroo Swirl er et unikt stykke legetøj, som vil motivere din kats jagtinstinkt, men også er til at putte med. Legetøjets størrelse, form og materiale gør det ideelt til jagtleg og til hygge. Kickeroo Swirl er fyldt med uimodståelig nordamerikansk katteurt (catnip), der fremmer leg.</p> <ul> <li>Lavet af blødt stof</li> <li>Holdbar robust konstruktion</li> <li>Ranglelyd</li> <li>Førsteklasses katteurt, som fremmer leg</li> <li>Blød hale</li> <li>Blødt polstret, lige til at putte med</li> <li>Appellerer til kattens jagtinstinkt </li> </ul> <p>Måler <span>29 x 8 x 6,5 cm</span></p> <p><strong>Kong Cat Kickeroo</strong> Swirl fås i assorterede farver: blå, pink og lilla. Skriv på ”kommentarfelt” når du er i checkout, hvis du vil have en bestemt farve.</p> <p>Katteurt er en naturlig urt, der forårsager adfærdsmæssige ændringer hos nogle katte, når de udsættes for dens organiske og ufarlig lugt og smag. De fleste katte finder katteurt attraktivt, og mange katteejere sprayer det på kattens kradsetræer og andet legetøj, så kattene kan være komfortabel med dem.</p> <p>Se flere spændende <a title="Kattelegetøj" href="//www.petdreams.dk/katteartikler/legetoj.html">legetøj til katte</a></p> Kong

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 55,-
Kong

Julegaver byttes indtil den 1. februar!

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Kattelegetøj Fyldt Med Katteurt > Tilføjer Mere Sjov Til Din Kats Dag!

Kong Cat Kickeroo Swirl er et unikt stykke legetøj, som vil motivere din kats jagtinstinkt, men også er til at putte med. Legetøjets størrelse, form og materiale gør det ideelt til jagtleg og til hygge. Kickeroo Swirl er fyldt med uimodståelig nordamerikansk katteurt (catnip), der fremmer leg.

  • Lavet af blødt stof
  • Holdbar robust konstruktion
  • Ranglelyd
  • Førsteklasses katteurt, som fremmer leg
  • Blød hale
  • Blødt polstret, lige til at putte med
  • Appellerer til kattens jagtinstinkt 

Måler 29 x 8 x 6,5 cm

Kong Cat Kickeroo Swirl fås i assorterede farver: blå, pink og lilla. Skriv på ”kommentarfelt” når du er i checkout, hvis du vil have en bestemt farve.

Katteurt er en naturlig urt, der forårsager adfærdsmæssige ændringer hos nogle katte, når de udsættes for dens organiske og ufarlig lugt og smag. De fleste katte finder katteurt attraktivt, og mange katteejere sprayer det på kattens kradsetræer og andet legetøj, så kattene kan være komfortabel med dem.

Se flere spændende legetøj til katte

Anmeldelser

Anmeldelser (2)

 Anmeldt af Henriette
Anmeldelse:
Min kat gider den desværre ikke og han plejer at gå amok over katteurt.
 Anmeldt af Cathrine
Anmeldelse:
Det eneste legetøj min kat gider lege med. Super. Hun leger med det hele tiden.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med KONG Cat Kickeroo Swirl - med katteurt ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til KONG Cat Kickeroo Swirl - med katteurt

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video

Relaterede varer:

KONG Cat Wobbler

KONG Cat Wobbler

Regular Price: kr. 185 ,-

Tilbudspris: kr. 129,50