Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Klosaks til små hunde og katte

Varenummer: TX6285
TX6285 <p>Lille klosaks på 8 cm med anti-glide greb i gummi, som kan benyttes til små hunde og katte.<img style="float: right;" title="Trixie katteartikler og hundeudstyr hos PetDreams" src="//www.petdreams.dk/maerker/trixie-hundeudstyr.jpg" alt="Stort udvalg af hundeudstyr og katteartikler fra Trixie" width="112" height="70" /></p> <p>Det er vigtigt at holde kløerne på dit kæledyr, Ellers kan de blive ømme, og give hunden eller katten smerter ved gang. Men det er lige så vigtigt ikke at klippe for meget af. Dette kan give blødninger og i værste fald betændelse, så vær forsigtig når du klipper kløerne, at du ikke kommer for langt ind, og kun tager lidt ad gange, hvis du er i tvivl. </p> <p>Se flere <strong><a title="Negleklippere og klosakse" href="//www.petdreams.dk/hundeartikler/plejeprodukter/negleklippere-og-potepleje.html" target="_self">klosakse og negleklippere</a></strong>.</p> <p> </p> Trixie

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 35,-
Trixie

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Lille klosaks på 8 cm med anti-glide greb i gummi, som kan benyttes til små hunde og katte.Stort udvalg af hundeudstyr og katteartikler fra Trixie

Det er vigtigt at holde kløerne på dit kæledyr, Ellers kan de blive ømme, og give hunden eller katten smerter ved gang. Men det er lige så vigtigt ikke at klippe for meget af. Dette kan give blødninger og i værste fald betændelse, så vær forsigtig når du klipper kløerne, at du ikke kommer for langt ind, og kun tager lidt ad gange, hvis du er i tvivl. 

Se flere klosakse og negleklippere.

 

Anmeldelser

Anmeldelser (2)

 Anmeldt af Annette
Anmeldelse:
Denne saks fungerer bedre for mig end "tang-typen". Jeg synes jeg får et bedre greb. Den er dog lidt spinkel, men bestemt en god saks til prisen.
 Anmeldt af wenche sørestrømmen
Anmeldelse:
Er veldig fornød med klosaksene på grunn av att de er lengre enn vanlige klosakser for små hunder i bladet. Er mye lettere å se og klippe med .
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Klosaks til små hunde og katte ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Klosaks til små hunde og katte

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video

Relaterede varer:

Oster Premium Guillotine negleklipper

Oster Premium Guillotine negleklipper

5 anmeldelse(r)
kr. 129,-
Oster Negletrimmer til din hund

Oster Negletrimmer til din hund

1 anmeldelse(r)
kr. 289,-