Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Klippemaskine til hunde fra Oster Golden A5 2-Speed

Varenummer: GP 78005 500 002
GP 78005 500 002 <h2>Oster Golden A5 2-Speed - Kraftig Motor på 45 watt - Rolig Vibrationsfri Motor - Til Professionelle og Private</h2> <p>Med <strong>Oster Golden A5 2- speed klippemaskine til hunde og andre dyr</strong> kan du takle enhver pelstype. Maskinen <strong>klarer alt fra ganske almindelig klip og trimning og ned til det fine præcisionsarbejde,</strong> da den kan stilles på 2 hastigheder, så det passer bedst til det stykke arbejde, du skal udføre. Oster A5 har en 45 watt motor med 3200 slag i minuttet, og kan klare store udfordringer. Oster Golden A5 har en rolig motor med vibrationsfri gang, og kan benyttes af både professionelle og private. <strong><br /></strong></p> <h3>Med i sættet får du:</h3> <ul> <li>Oster Golden A5 2-Speed klippemaskine</li> <li>Oster skær 10 (værdi 239,-)</li> <li>Olie til skær</li> <li>Fedt til skær</li> <li>Rensebørste</li> <li>Ekstra børste og fjeder reservedel</li> </ul> <p><strong>Skær og kamme du skal bruge</strong></p> <p>A5® Cryogen-X™ & Elite Cryogen-X™ skær og den bredere Take-Down-Quick™ serie skær passer også på denne maskine. Skal du klippe i meget kraftig og knudet pels, kan vi anbefale at købe et <strong><a href="//www.petdreams.dk/oster-groft-skaer-3-pa-13-mm-til-moser-oster-andis.html">grovere skær</a></strong>. Ønsker du at hunden beholder en bestemt længe hår, kan du her få <strong><a href="//www.petdreams.dk/afstandskamme-universal-til-flere-laengder-og-modeller.html">afstandskamme til Oster A5</a></strong>. Disse passer dog kun op til skær nummer 7 på 3.2 mm eller under. Vi anbefaler skær nummer 10 til poter, hovede og steder med tyndere pels, og et skær 4 eller 3, hvis din hund har kraftig pels, som skal trimmes på kroppen<strong>.</strong> <strong></strong></p> <h3><strong>Inden du starter:</strong></h3> <p>Inden du klipper anbefaler vi at hunden er nyvasket, helt tør og uden alt for meget filter og knuder. Når du går igang, skal du dryppe lidt olie på skæret regelmæssigt, så det holdes køligt og skarpt.</p> <p>Se hele udvalget af <a title="hundeklippere" href="//www.petdreams.dk/hundeartikler/plejeprodukter/hundeklippere-og-sakse.html"> <strong>klippemaskiner til hunde</strong></a>.</p> <p> <img style="float: left;" src="//petdreams.dk/hjemmeklippe-skole-hunde-katte/trimmer-skaer-guide.jpg" alt="" width="42" height="40" />Klik <a title="Klippeskær vejledning" href="//www.petdreams.dk/klippeskaer-afstandskamme-hundeklipper" target="_blank">her</a> for vejledning til valg af skær.</p> <p> </p> Oster

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 1.719,-
Oster

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Oster Golden A5 2-Speed - Kraftig Motor på 45 watt - Rolig Vibrationsfri Motor - Til Professionelle og Private

Med Oster Golden A5 2- speed klippemaskine til hunde og andre dyr kan du takle enhver pelstype. Maskinen klarer alt fra ganske almindelig klip og trimning og ned til det fine præcisionsarbejde, da den kan stilles på 2 hastigheder, så det passer bedst til det stykke arbejde, du skal udføre. Oster A5 har en 45 watt motor med 3200 slag i minuttet, og kan klare store udfordringer. Oster Golden A5 har en rolig motor med vibrationsfri gang, og kan benyttes af både professionelle og private.

Med i sættet får du:

 • Oster Golden A5 2-Speed klippemaskine
 • Oster skær 10 (værdi 239,-)
 • Olie til skær
 • Fedt til skær
 • Rensebørste
 • Ekstra børste og fjeder reservedel

Skær og kamme du skal bruge

A5® Cryogen-X™ & Elite Cryogen-X™ skær og den bredere Take-Down-Quick™ serie skær passer også på denne maskine. Skal du klippe i meget kraftig og knudet pels, kan vi anbefale at købe et grovere skær. Ønsker du at hunden beholder en bestemt længe hår, kan du her få afstandskamme til Oster A5. Disse passer dog kun op til skær nummer 7 på 3.2 mm eller under. Vi anbefaler skær nummer 10 til poter, hovede og steder med tyndere pels, og et skær 4 eller 3, hvis din hund har kraftig pels, som skal trimmes på kroppen.

Inden du starter:

Inden du klipper anbefaler vi at hunden er nyvasket, helt tør og uden alt for meget filter og knuder. Når du går igang, skal du dryppe lidt olie på skæret regelmæssigt, så det holdes køligt og skarpt.

Se hele udvalget af klippemaskiner til hunde.

 Klik her for vejledning til valg af skær.

 

Anmeldelser

Anmeldelser (6)

 Anmeldt af Finn Iversen
Anmeldelse:
Fin klipper til prisen, kan absolut anbefales.
 Anmeldt af Jessie
Anmeldelse:
En rigtig god maskine!
 Anmeldt af Maja
Anmeldelse:
Er overrasket over, hvor god kvaliteten er samt skæret. Det kører bare! :-)
 Anmeldt af Janne
Anmeldelse:
denne klipperen må være den beste på markedet! Veldig fornøyd! Har en Bichon Frisee som må stelles titt og ofte. Super klipper! Bestilte på nett fra Norge, og hadde klipperen på døra 3 dager etter sendt bestilling. Tusen takk for god service!
 Anmeldt af Karen
Anmeldelse:
En fantastisk maskine. Efter kyndig telefonisk guidning omkring skærstørrelse, har jeg nu den perfekte maskine til at klippe min hund med :)
Maskinen kan varmt anbefales.
 Anmeldt af Lene
Anmeldelse:
En super maskine, den kan jeg som helt almindelig hunde ejer klippe mine hunde med. Den er kraftfuld så den klipper ved første forsøg. Kan kun anbefale den til alle der vil klippe selv.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Klippemaskine til hunde fra Oster Golden A5 2-Speed ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Klippemaskine til hunde fra Oster Golden A5 2-Speed

9 Vare(r)

per side
 • Fra ulla jønsson at 25/07/2013 15.28
  • jeg har en lille hund en terrie blandet med med en penkingisses, jeg vil gerne selv kunne klippe den tæt, den bliver hurtig langhåret,har du en god maskine vh ulla

  • Hej Ulla

   Ja, Oster Golden A5 er en rigtig god klippemaskine. Moser Max 45 er også, men Oster er af bedre kvalitet.

   For at se hvor kort du vil have hunden klippet, anbefaler jeg at du kigger på denne skær guide.

    

   Mvh

   Paula, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra DamgÃ¥rd at 08/06/2014 18.25
  • hvor mange skær hører med

  • Der følger et Oster skær 40 på 1/10 mm med til maskinen, et meget fint skær til fine pelse. 

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Birte at 12/03/2015 13.16
  • Jeg har en Shih Tzu som jeg gerne vil klippe selv, den skal helst være helt kort ,kan i anbefale en maskine og et skær inden jeg køber Mvh Birte

  • Hej Birte

    

   Tak for din mail. Jeg kan anbefale denne trimmer her eller en Moser max45 sammen med et Oster skær 4 til kroppen. Køber du Moser max45, kan du f.eks bruge det 3 mm skær der følger med til maskinen til poter, ører og ansigt, og så bruge Oster skær 4 på 9.5 mm til kroppen. Der følger lidt olie med til de første gange, men ellers har vi olie derinde til 69 kr, hvor der er til rigtig lang tid.

    

   Hav en god dag.

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Rikke at 22/04/2015 17.35
  • hej. Jeg har en malteser. Jeg har planer om selv at trimmer ham - har du en du vil anbefale som jeg også kan bruge til hovedet?

  • Hej Rikke

    

   Tak for din mail. Vi er ude i noget fin pels, så det kunne være en klippemaskine som denne Oster Golden A5, hvor jeg anbefaler du tilkøber et Oster skær 10 til.

    

   https://www.petdreams.dk/oster-skaer-10-1-6-mm-til-moser-oster-andis.html

    

   Det plejer at fungere godt på bomuldshunde og hunde med fin pels. 

    

   Vi har også denne mulighed, en Moser Max50, der som standard har et 1 mm skær på. Den vil jeg mene vil fungere meget fint på en Malteser. Der følger 2 afstandskamme med til denne trimmer på 6 og 13 mm, og vil du have flere længder, har vi dette sæt, som passer på begge maskiner og skær:

    

   https://www.petdreams.dk/kamme-hundetrimmere-wahl.html

    

   Alt efter hvor grundigt det skal gøres, har vi også et skær man kan sætte på klippemaskinen, der er specielt beregnet til ører, poter og andre steder med lidt plads. Det er smallere end de andre skær, og kommer derfor nemmere rundt:

    

   https://www.petdreams.dk/oster-potehaar-skaer.html

    

   Hav en god aften.

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Charlotte at 05/05/2015 20.40
  • Jeg forstår at denne maskine leveres med et fint skær. Jeg har en goldendoodle som er meget sen at klippe, og den Moser jeg bruger nu, kører 2 minutter, så skal den renses. Træls :-( Kan man købe denne maskine med skær 3 i stedet? Mvh Charlotte

  • Hej Charlotte

    

   Tak for din mail. Kan desværre ikke levere Oster Golden A5 med Oster skær 3, det skal købes separat. Vi får dem leveret med det Oster skær 40 i pakken. 

    

   Hav en god aften.

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Ulla at 03/08/2015 00.54
  • hej jeg har en cocker spaniel som jeg gerne vil klippe selv han har mange krøller hvad vil du anbefale

  • Hej Ulla

    

   Tak for din mail. Jeg kan anbefale denne Oster Golden A5 eller en Moser max45. De trimmer begge lige godt. Oster Golden A5 er i en smule bedre kvalitet i godset det er produceret i. Har du kun den ene hund du skal klippe et par gange årligt, er det også fint med en Moser max45.

    

   Der følger et Oster skær 40 med til Oster Golden A5, som er meget fint, og kan bruges til poter, ører, og andre steder, hvor pelsen kan klippes helt i bund. Men du skal bruge et grovere skær til kroppen som for eksempel Oster skær 4 eller skær 5, som du kun kan trimme direkte med. Skær 5 efterlader 6.3 mm, og skær 4 efterlader 9.5 mm.

    

   https://www.petdreams.dk/6-3-mm-klippeskaer-5-til-oster-a5-moser-1245-andis-agr.html

    

   https://www.petdreams.dk/oster-skaer-4-9-5-mm-til-moser-oster-andis.html

    

   Der følger et 3 mm skær med til Moser max45 som standard, som du også vil kunne bruge til poter, ører osv. Det perfekte skær til dette, er dog et smallere skær som dette, men skæret der følger med klipperen, kan tage det værste, dog ikke gå så meget i dybden som dette, så det afhænger også lidt af budgettet:

    

   https://www.petdreams.dk/oster-potehaar-skaer.html

    

   Moser Max45 finder du her:

    

   https://www.petdreams.dk/moser-max45-hundeklipper-45w-pro-i-topkvalitet.html

    

   Håber det hjælper lidt på vej, ellers skriver du bare igen :).

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

    

    

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Stella at 27/12/2015 20.48
  • Jeg venter mig en storpuddel. Og vil gerne selv klippe. Har kik på to maskiner, denne oster Golden og moser max 45. Hvilken af disse to vil du anbefale? Og hvilke skær vil være et most at have til krop og hovede, poter osv? På forhånd tak.

  • Hej Stella

    

   Tak for din mail. Der er ikke forskel på, hvordan pelsen ser ud når du trimmer, uanset hvilken af de 2 du bruger. Der er en smule forskel i kvaliteten af godset, hvor Oster Golden A5 er en smule stærkere. Men har du kun 1 hund der skal trimmes nogle gange om året, kan du godt nøjes med Moser Max45. 

    

   Under alle omstændigheder, skal du bruge et ret fint skær til en puddel, og så skal du bruge nogle afstandskamme i stål, og vil du gerne kunne trimme nemmere omkring og under poterne, har vi et smallere skær, hvor det er nemmere at komme til. Du kan se det hele her:

    

   Oster skær 10:

    

   https://www.petdreams.dk/oster-skaer-10-1-6-mm-til-moser-oster-andis.html

    

   Afstandskamme i stål:

    

   https://www.petdreams.dk/kamme-hundetrimmere-wahl.html

    

   Smallere skær til poter m.m.:

    

   https://www.petdreams.dk/oster-potehaar-skaer.html

    

   Der er olie til de første par gange du klipper, ellers kan du finde en flaske her, hvor der er til mange gange:

    

   https://www.petdreams.dk/andis-klipperolie-til-smoring-af-alle-typer-skaer.html

    

   Godt nytår :)

    

   Mvh

    

   Kristian, Petdreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Malene at 22/09/2016 12.24
  • Hej igen MIn moser 1225 brændte sammen efter en del års tro tjeneste - har klippet hest med den overvejende ben og hoved. Nu søger jeg en afløser. Er denne stærkere end moser 50 og kan mine skær passe på - synes du har svaret at skær fra moser 45 kan bruges på?

  • Hej Malene

    

   Tak for din mail. Ja, skærene passer både på Moser Max45, Moser Max50, Oster Golden A5, Oster A6 og flere andre. Oster Golden A5 er ikke stærkere end Moser Max50, har ca samme antal watt i motoren, og der er ikke den store forskel i kvaliteten heller. Hvis det er en trimmer du planlægger at bruge ofte gennem mange år, er der dog bedre mulighed for at skifte stumper og dele på en Oster Golden A5 end Moser Max50'eren. 

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Tina at 10/11/2017 19.40
  • Hej Vi har en shih tzu, vi gerne selv vil klippe. Skulle gerne ende med at ligne bamseklip. Kan du anbefale klipper, skærstr og evt afstandskamme Vh Tina

  • Hej Tina

    

   Tak for din mail. Vi har denne side vi har lavet i samarbejde med en hundefrisør, hvordan man kan klippe en Shih Tzu

    

   Det er dog ikke et bamseklip, i videoen klippes den noget kortere. Hvis pelsen er meget fin og tæt, kan jeg også anbefale en Moser Max50, som allerede leveres med et skær der så vil passe, og så tilkøbe et sæt afstandskamme, hvor I kan klippe i forskellige længder forskellige steder på kroppen mellem 3 og 25 mm. 

    

   Nogle vælger så at tilkøbe Oster skær 4F, som passer både på Moser Max 50 og Oster Golden A5, og bruge det 1-2 gange om året, for at klippe længere i bund direkte med et skær (efterlader 9.5 cm) og så holdre det vedlige med skæret der følger med + afstandskam, så det kan I evt overveje. 

    

   Ellers er der bare olie. Der følger med i pakken til de første par gange, vil du have mere i ordren med det samme, kan du finde det her, eller her. 

    

   Har du flere spørgsmål, spørger du bare løs :)

    

   God weekend. 

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video

Relaterede varer:

Moser Max50 Pro hundetrimmer til alle hunderacer & katte

Moser Max50 Pro hundetrimmer til alle hunderacer & katte

18 anmeldelse(r)

Regular Price: kr. 1.735 ,-

Tilbudspris: kr. 1.199 ,-