Ring +45 50262020 | [email protected]

♡ Julegaver byttes indtil 01/02 | Fragt: kun 39,-

Trixie klatretræ i spændende design til legesyge katte - 99 cm

Varenummer: TX44100
TX44100 <p><strong>Klatretræ / aktivitetscenter i spændende design til katte der elsker at bruge sine kløer</strong>. Træet har en tung tyk base, der gør det stærkt og stabilt. Det er nødvendigt, at <strong>katten bruger sine kløer</strong>, så de ikke ikke knækker af, eller katten får en skade på grund af, at de er for lange. Dette klatretræ giver virkelig mulighederne for, at din kat får brugt sine. Samtidig undgår du skader på dine møbler og tæpper, som katten ikke længere vil ødelægge, når den får sit behov dækket via klatretræet.</p> <p>Velegnet til katte i alle aldre. På grund af sin tykke plade i bunden på hele 45 mm., står klatretræet meget stabilt, og <strong>holder sig også stående til de lidt tungere katte</strong>.</p> <ul> <li>Klatretræets højde er 99 cm.<img style="float: right;" title="Trixie katteartikler og hundeudstyr hos PetDreams" src="//www.petdreams.dk/maerker/trixie-hundeudstyr.jpg" alt="Stort udvalg af hundeudstyr og katteartikler fra Trixie" width="112" height="70" /></li> <li>Basen måler 77 x 41 cm. med 45 mm. tyk plade </li> <li>4 stammer med 9 cm. i diameter</li> <li>Hule med pude på 35 cm. i diameter og 39 cm. i dybden</li> <li>Bølge med krads på 83 x 31 cm. og en pude</li> <li>Leveres i brun/beige farve som billedet</li> </ul> <p>Prøv at sprøjte <strong><a href="//www.petdreams.dk/catnip-genialt-produkt-der-tiltraekker-katten.html">catnip</a></strong> på kradsetræet, og katten bliver vild med det hurtigt.</p> Trixie

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 877,-
Trixie

Julegaver byttes indtil den 1. februar!

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Klatretræ / aktivitetscenter i spændende design til katte der elsker at bruge sine kløer. Træet har en tung tyk base, der gør det stærkt og stabilt. Det er nødvendigt, at katten bruger sine kløer, så de ikke ikke knækker af, eller katten får en skade på grund af, at de er for lange. Dette klatretræ giver virkelig mulighederne for, at din kat får brugt sine. Samtidig undgår du skader på dine møbler og tæpper, som katten ikke længere vil ødelægge, når den får sit behov dækket via klatretræet.

Velegnet til katte i alle aldre. På grund af sin tykke plade i bunden på hele 45 mm., står klatretræet meget stabilt, og holder sig også stående til de lidt tungere katte.

  • Klatretræets højde er 99 cm.Stort udvalg af hundeudstyr og katteartikler fra Trixie
  • Basen måler 77 x 41 cm. med 45 mm. tyk plade 
  • 4 stammer med 9 cm. i diameter
  • Hule med pude på 35 cm. i diameter og 39 cm. i dybden
  • Bølge med krads på 83 x 31 cm. og en pude
  • Leveres i brun/beige farve som billedet

Prøv at sprøjte catnip på kradsetræet, og katten bliver vild med det hurtigt.

Anmeldelser

Anmeldelser (4)

 Anmeldt af Findus
Anmeldelse:
Jeg er helt pjattet med mit kradsetræ! Mig og min legekammerat jager hinanden henover det, under det og igennem det. Vi sover på det, bruger det som udkigspost og bruger hulen flittigt. Vi har haft det i snart 1½ år og det holder SÅ godt og fylder ikke særlig meget. God kvalitet. Hvert halve år strammer mor lige skruerne (meget nemt), fordi vores vilde leg løsner dem lidt. Men det er det bedste kradsetræ nogensinde! Det får vores varmeste anbefaling!

VH. Findus, Norsk skovkat
 Anmeldt af Anja
Anmeldelse:
Har en ret vild maine coon killing, som elsker det. Der er god mulighed både for at lege, kradse og hvile sig. Det virker stabilt, og er let at samle. Og så synes jeg altså også, det er ret pænt af et kradsemøbel at være.
 Anmeldt af Connie
Anmeldelse:
Svarede fuldt ud til mine forventninger. God kvalitet.
 Anmeldt af marianne
Anmeldelse:
Super klatretræ. Vores lille killing elsker det ganske enkelt :-)
Masser af mulighed for at kradse, lege, klatre og ikke mindst putte i den hyggelige hule.
En Alt-i-et ting - og er samtidig pænt.
Kan bruges fra lille killing og til stor fuldvoksen kat.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Trixie klatretræ i spændende design til legesyge katte - 99 cm ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Trixie klatretræ i spændende design til legesyge katte - 99 cm

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video