Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Ferplast Globetrotter Klapvogn - til hunde op til 9 kg

Varenummer: FE 85750099
FE 85750099 <h2>At gå ud med din hund bliver meget enklere med denne praktiske klapvogn!</h2> <p>Ferplast Globetrotter er den ideelle <strong>klapvogn til små hunde</strong> på op til 9 kg.</p> <p>Ferplast Globetrotter er fantastisk til hvalpe, syge eller små hunde. Det er det ideelle match. Komfortabel og praktisk: den er udstyret med et nyttigt lille soltag til at beskytte din ven mod kulde og regn, let at folde sammen og lukke, så den kan være i bilens bagagerum. Let, men robust på samme tid, og den fungerer som en klapvogn til børn. Den er udstyret med lommer og en meget nyttig lille netkurv til små genstande, samt en bremse til blokering af hjulene. Fronten kan let åbnes for at lade din hund komme ind. Hvis du foretrækker det, er det dog muligt at sætte den ind i klapvognen direkte fra toppen. Soltaget kan hæves og sænkes efter ønske.</p> <ul> <li>Klapvogn/Barnevogn til hunde</li> <li>Ideel til hvalpe, syge eller ældre hunde</li> <li>Stor praktisk anvendelighed og nem håndtering</li> <li>Lavet af robust nylon, og er meget let samtidig</li> <li>Komplet med drejelige hjul, beskyttende top og rum til genstande</li> <li>Kan foldes hurtigt sammen, hvis du skal bære den</li> <li>Maksimal belastning 9 kg.</li> <li>Måler 80 x 42 x h 95 cm</li> </ul> <p><span style="font-size: medium;"><strong>Ferplast Globetrotter passer til disse hunderacer:</strong></span></p> <p>Chihuahua (1 til 3), Yorkshire Terrier (1 til 3), Cavalier, Gravhund, Jack Russel Terrier, Lhasa Apso, Mini-puddel, Moppe, Shih Tzu, Westie.</p> Ferplast

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 1.085,-
Ferplast

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

At gå ud med din hund bliver meget enklere med denne praktiske klapvogn!

Ferplast Globetrotter er den ideelle klapvogn til små hunde på op til 9 kg.

Ferplast Globetrotter er fantastisk til hvalpe, syge eller små hunde. Det er det ideelle match. Komfortabel og praktisk: den er udstyret med et nyttigt lille soltag til at beskytte din ven mod kulde og regn, let at folde sammen og lukke, så den kan være i bilens bagagerum. Let, men robust på samme tid, og den fungerer som en klapvogn til børn. Den er udstyret med lommer og en meget nyttig lille netkurv til små genstande, samt en bremse til blokering af hjulene. Fronten kan let åbnes for at lade din hund komme ind. Hvis du foretrækker det, er det dog muligt at sætte den ind i klapvognen direkte fra toppen. Soltaget kan hæves og sænkes efter ønske.

  • Klapvogn/Barnevogn til hunde
  • Ideel til hvalpe, syge eller ældre hunde
  • Stor praktisk anvendelighed og nem håndtering
  • Lavet af robust nylon, og er meget let samtidig
  • Komplet med drejelige hjul, beskyttende top og rum til genstande
  • Kan foldes hurtigt sammen, hvis du skal bære den
  • Maksimal belastning 9 kg.
  • Måler 80 x 42 x h 95 cm

Ferplast Globetrotter passer til disse hunderacer:

Chihuahua (1 til 3), Yorkshire Terrier (1 til 3), Cavalier, Gravhund, Jack Russel Terrier, Lhasa Apso, Mini-puddel, Moppe, Shih Tzu, Westie.

Anmeldelser

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Ferplast Globetrotter Klapvogn - til hunde op til 9 kg ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Ferplast Globetrotter Klapvogn - til hunde op til 9 kg

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video

Relaterede varer:

Trixie Cykeltrailer til ture med hunden

Trixie Cykeltrailer til ture med hunden

3 anmeldelse(r)
kr. 1.449,-
Trixie Cykeltrailer - til hunde op til 40 kg

Trixie Cykeltrailer - til hunde op til 40 kg

1 anmeldelse(r)
kr. 1.675,-