Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Kattetrimmer sæt MOSER 1400 - 10W

Varenummer: GP 1400 0075-2
GP 1400 0075-2 <h2><strong>Kattetrimmer Kit Type 1400 Fra Tyske MOSER</strong></h2> <p><img style="float: right;" title="Moser kattetrimmere" alt="Moser kattetrimmer" src="//www.petdreams.dk/maerker/moser-hundeklippere.jpg" height="100" width="87" />Med MOSER får du et produkt i en høj kvalitet. Sættet indeholder kattetrimmer på 10 watt med stikledning, saks, rensebørste, olie og 4 afstandskamme til skærehovedet.</p> <p>Nu kan du selv gøre din kat klar til hundeudstillinger, katteshows, konkurrencer osv., og være sikker på, at du har en trimmer der gør et ordentligt stykke arbejde. Skæresaksen, som er lavet i stærk stål, kan reguleres fra 0.1 op til 0.3 mm., og sikrer en glat og præcis trimning af kattens pels. <strong>Skal du trimme meget kraftig og knudet pels, anbefaler vi en af vores kraftigere trimmere med flere watt. </strong> <br /><br />Med dette produkt følger der en garanti på 2 år.</p> <p>Se hele udvalget af <a href="//www.petdreams.dk/katteartikler/plejeartikler-til-katte/trimmere-og-sakse.html"><strong>Trimmere og sakse til katte</strong></a>.</p> <p> <img style="float: left;" alt="" src="//petdreams.dk/hjemmeklippe-skole-hunde-katte/trimmer-skaer-guide.jpg" height="40" width="42" /><a title="Hundetrimmere vejledning" href="//www.petdreams.dk/trimmere-hunde-katte-guide" target="_blank">Klik her</a> for vejledning til valg af trimmer.</p> <p> </p> Moser

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 559,-
Moser

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Kattetrimmer Kit Type 1400 Fra Tyske MOSER

Moser kattetrimmerMed MOSER får du et produkt i en høj kvalitet. Sættet indeholder kattetrimmer på 10 watt med stikledning, saks, rensebørste, olie og 4 afstandskamme til skærehovedet.

Nu kan du selv gøre din kat klar til hundeudstillinger, katteshows, konkurrencer osv., og være sikker på, at du har en trimmer der gør et ordentligt stykke arbejde. Skæresaksen, som er lavet i stærk stål, kan reguleres fra 0.1 op til 0.3 mm., og sikrer en glat og præcis trimning af kattens pels. Skal du trimme meget kraftig og knudet pels, anbefaler vi en af vores kraftigere trimmere med flere watt.

Med dette produkt følger der en garanti på 2 år.

Se hele udvalget af Trimmere og sakse til katte.

 Klik her for vejledning til valg af trimmer.

 

Anmeldelser

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Kattetrimmer sæt MOSER 1400 - 10W ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Kattetrimmer sæt MOSER 1400 - 10W

1 Vare(r)

per side
 • Fra Michelle at 13/08/2017 11.06
  • Kan denne trimmer bruges til en ragdoll? Han får hurtigt knuder i pelsen og bryder sig bestemt ikke om pelspleje.

  • Hej Michelle

    

   Hvis der er knuder i pelsen der næsten går ned til huden, vil jeg nok anbefale at investere i en Moser Max50 der klipper i 1 mm højde, og er noget mere lydløs end Moser 1400. Så hvis katten skræmmes af lyden, kan det være en fordel. 

    

   https://www.petdreams.dk/moser-max50-professionel-trimmer-til-alle-racer.html

    

   Er katten ikke så bange for lyden, og der er en del pels under knuderne at klippe i, vil du godt kunne bruge Moser 1400 her. 

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video

Relaterede varer:

Moser Max50 Pro hundetrimmer til alle hunderacer & katte

Moser Max50 Pro hundetrimmer til alle hunderacer & katte

18 anmeldelse(r)

Regular Price: kr. 1.735 ,-

Tilbudspris: kr. 1.199 ,-

Kattetrimmer sæt Moser 1230 Rex

Kattetrimmer sæt Moser 1230 Rex

Regular Price: kr. 639 ,-

Tilbudspris: kr. 569 ,-