Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Trixie Montoro kattemiljø 165 cm. højt med mange aktiviteter

Varenummer: TX43831
TX43831 <p><strong>Kattemiljø Trixie Montoro med masser af aktiviteter</strong> til din kat. Det består af en tyk stabil bund, der <strong>gør kattemiljøet stabilt</strong>, en hule hvor katten kan hvile sig, en trappe, masser af kradsesøjler og en polstret liggeplade helt oppe i toppen.<br /><br /><strong>Katte skal slibe deres kløer</strong>, så de ikke brækker af eller flænser. Med et <strong>kattemiljø</strong>, kan du undgå det går ud over dine gulvtæpper og møbler.<strong><br /><br />Indeholder:</strong></p> <ul> <li>1 base, 69 × 39 cm.</li> <li><img style="float: right; border: 0;" alt="Alt til hund og kat - Trixie tilbehør" src="//www.petdreams.dk/maerker/trixie-hundeudstyr.jpg" height="70" width="112" />1 stige, 29 × 63 cm.</li> <li>1 hule, 35 × 35 × 27 cm.</li> <li>2 platforme, 1 stk. 35 × 35 cm, 1 stk. 59 × 39 cm.</li> <li>1 polstret platform med rygstøtte, 40 × 30 cm.</li> <li>6 søjler i forskellige længder og 10 cm. i diameter.</li> </ul> <p><strong>Leveres i brun/beige som på billedet.</strong><br /><br />Se flere <a title="kradsetræer" href="//www.petdreams.dk/katteartikler/kradsetraeer-og-kattemiljoer.html"><strong>kradsetræer</strong></a>.</p> Trixie

På vej til lager - Levering 2-5 dage

kr. 1.075,-
Trixie

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Kattemiljø Trixie Montoro med masser af aktiviteter til din kat. Det består af en tyk stabil bund, der gør kattemiljøet stabilt, en hule hvor katten kan hvile sig, en trappe, masser af kradsesøjler og en polstret liggeplade helt oppe i toppen.

Katte skal slibe deres kløer, så de ikke brækker af eller flænser. Med et kattemiljø, kan du undgå det går ud over dine gulvtæpper og møbler.

Indeholder:

  • 1 base, 69 × 39 cm.
  • Alt til hund og kat - Trixie tilbehør1 stige, 29 × 63 cm.
  • 1 hule, 35 × 35 × 27 cm.
  • 2 platforme, 1 stk. 35 × 35 cm, 1 stk. 59 × 39 cm.
  • 1 polstret platform med rygstøtte, 40 × 30 cm.
  • 6 søjler i forskellige længder og 10 cm. i diameter.

Leveres i brun/beige som på billedet.

Se flere kradsetræer.

Anmeldelser

Anmeldelser (4)

 Anmeldt af Jane
Anmeldelse:
Jeg er (igen) meget tilfreds med kattemiljøet, I har solgt mig. Min tidligere kat levede sit liv på sit møbel. Det skiftede jeg ud til denne model, som virker mere komfortabel, og stofdesignet gør, at den ikke skæmmer stuen på nogen måde.
Møblet er solidt, og jeg forventer, at det holder fuldt ud lige så godt som det møbel, jeg lige har foræret bort pga., at jeg mistede min kat.
 Anmeldt af Merete
Anmeldelse:
Jeg er godt tilfreds med kattemiljøet. Kom 2 dage efter bestillingen:-) og det var rimmelig let at samle og vigtigst af alt: Kattene kan lide det og det ser ud til at kunne holde selv til 2 tunge maine coon katte:-)
 Anmeldt af Jeanette
Anmeldelse:
Varen er over alt forventning. Min kat overfaldt den inden jeg nåede at samle det færdigt :) den elsker det :)
 Anmeldt af Inge
Anmeldelse:
Meget tilfreds! Kattemiljøet er lige som I siger på beskrivelsen, og mine katte har taget til det med det samme.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Trixie Montoro kattemiljø 165 cm. højt med mange aktiviteter ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Trixie Montoro kattemiljø 165 cm. højt med mange aktiviteter

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video