Ring +45 50262020 | [email protected]

♡ Julegaver byttes indtil 01/02 | Fragt: kun 39,-

YEOWWW CHICATA BANANA - fyldt med catnip

Varenummer: HC YEOW013
HC YEOW013 <h2>Din kat vil jage, kradse og lege i timevis med denne catnipfyldt banana!</h2> <p>YEOWWW CHICATA BANANA er fyldt med den bedste Catnip i verden! De fleste katte vil finde dette legetøj fuldstændig uimodståeligt - Det gjorde to af vores kunders katte i hvert fald!</p> <p>Det er forskelligt fra kat til kat, hvordan de reagerer på Catnip. Nogle vil opleve, at deres katte bliver legesyge, hvor andre katte vil blive rolige og afslappede.</p> <p><strong>Catnip har ikke en berusende effekt på katte. </strong>Katte påvirkes i øvrigt ikke, før de er omkring 6 mdr. gamle. Ældre katte påvirkes kun i mindre grad.</p> <p>Yeowww Chicata Banana er fyldt 100% med Catnip.</p> <p>Materialet er lavet af 100% bomuld, og har den perfekte tekstur for din kat.</p> <ul> <li>Holdbar</li> <li>Dækket med blødt bomuldstof</li> <li>Indeholder førsteklasses katteurt, der tiltrækker de fleste katte til denne bold</li> </ul> <p>Måler <span>17,7 cm</span> i diameter. Hvert køb er 1 stk banana-catnip.</p> <p>Kan genopfriskes med en <a href="https://www.petdreams.dk/catnip-genialt-produkt-der-tiltraekker-katten.html">catnip spray</a>. </p> <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/HGj-5AfL0RM" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe> andre mærker

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 79,-

Julegaver byttes indtil den 1. februar!

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Din kat vil jage, kradse og lege i timevis med denne catnipfyldt banana!

YEOWWW CHICATA BANANA er fyldt med den bedste Catnip i verden! De fleste katte vil finde dette legetøj fuldstændig uimodståeligt - Det gjorde to af vores kunders katte i hvert fald!

Det er forskelligt fra kat til kat, hvordan de reagerer på Catnip. Nogle vil opleve, at deres katte bliver legesyge, hvor andre katte vil blive rolige og afslappede.

Catnip har ikke en berusende effekt på katte. Katte påvirkes i øvrigt ikke, før de er omkring 6 mdr. gamle. Ældre katte påvirkes kun i mindre grad.

Yeowww Chicata Banana er fyldt 100% med Catnip.

Materialet er lavet af 100% bomuld, og har den perfekte tekstur for din kat.

  • Holdbar
  • Dækket med blødt bomuldstof
  • Indeholder førsteklasses katteurt, der tiltrækker de fleste katte til denne bold

Måler 17,7 cm i diameter. Hvert køb er 1 stk banana-catnip.

Kan genopfriskes med en catnip spray

Anmeldelser

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med YEOWWW CHICATA BANANA - fyldt med catnip ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til YEOWWW CHICATA BANANA - fyldt med catnip

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video

Relaterede varer: