Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Kattehus med kradsebræt og legetøj 27x39 cm

Varenummer: TX43119
TX43119 <h2><strong>Kattehus Med Kradsebræt</strong>, Hule Og Legetøj!</h2> <p>Dette kattehus er f.eks. en rigtig god løsning, hvis du bor i lejlighed, eller et sted hvor der ikke er så meget plads. Her kan din kat hygge sig i hulen eller med legetøjet.</p> <p>Hulen kan også bruges af katten, som stedet den ligger med sine killinger i fred og ro. Bagefter kan den gå ud og hygge sig med legetøjet og kradsebrættet. Iøvrigt også perfekt til killinger som deres lille legeplads.</p> <p>Leveres i lysegrå, og måler 27 x 27 x 39 cm.</p> <p>Se flere <a title="kradsetræer" href="//www.petdreams.dk/katteartikler/kradsetraeer-og-kattemiljoer.html"><strong>kradsetræer</strong></a>.</p> Trixie

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 299,-
Trixie

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Kattehus Med Kradsebræt, Hule Og Legetøj!

Dette kattehus er f.eks. en rigtig god løsning, hvis du bor i lejlighed, eller et sted hvor der ikke er så meget plads. Her kan din kat hygge sig i hulen eller med legetøjet.

Hulen kan også bruges af katten, som stedet den ligger med sine killinger i fred og ro. Bagefter kan den gå ud og hygge sig med legetøjet og kradsebrættet. Iøvrigt også perfekt til killinger som deres lille legeplads.

Leveres i lysegrå, og måler 27 x 27 x 39 cm.

Se flere kradsetræer.

Anmeldelser

Anmeldelser (7)

 Anmeldt af Helen
Anmeldelse:
1. kl. Kattehus med kradsetræ og legetøj. Det er i en fin størrelse, design og materialer. Prisen er også ok.
Min kat Mavsi har det stående i entreen, hvor hun kan lege med bolde. Hun kan også tage en lur, når det passer hende uden at blive generet. Jeg drypper "katteparfume" på, og hun bliver helt vild.


 Anmeldt af Tove Alstrup
Anmeldelse:
fin produkt som til fulde lever op til beskrivelsen og mine forventninger.hurtig levering,ialt en rigtig god oplevelsen med handlen .
 Anmeldt af Pernille
Anmeldelse:
Fin og hurtig levering. Sød ting. Men selv efter en uge, er katten stadig ikke videre interesseret i den... Hun er dog en nervøs og forsigtig en, så det kan være forklaringen :) Det kan også ske, at den simpelthen bare virker for lille for hende.
 Anmeldt af Ditte
Anmeldelse:
God service og hurtig levering. Katten har været vild med kattehuset siden det kom ind af døren, især hulen, hvor den nyder at gemme sig.
 Anmeldt af Brian Albertsen
Anmeldelse:
God service og levering fra Petdreams, der var ingen problemer overhovedet.

Kattene og killingerne er rigtig glade for deres kradsemus.
 Anmeldt af Gitte
Anmeldelse:
Bestilt 10/3 og leveret 11/3. Superhurtigt. Pragtfuldt stykke kradsetræ, hule og legetøj i et. Vi har ikke købt det til en kat, men til en Ilder. SUPER LEGETØJ og kradsetræ. Ilderen morer sig pragtfuldt. Tak
 Anmeldt af Malene
Anmeldelse:
Jeg kan ikke sige nok om hvor glade mine misser er for dette kattehus! De ELSKER det. De har også ejerfornemmelse over huset og vil have det for dem selv. De jager hinanden væk en gang imellem, så jeg bliver nok nød til at købe en til.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Kattehus med kradsebræt og legetøj 27x39 cm ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Kattehus med kradsebræt og legetøj 27x39 cm

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video