Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Kattehule fra Tramps Twilight Collection

Varenummer: Scruffs-Igloo-twilight
Scruffs-Igloo-twilight <h2><strong>Hyggelig Komfortabel Kattehule Fra Tramps</strong></h2> <p><strong>Denne</strong> <strong>kattehule fra Tramps Twilight Collection er en af de mest luksuriøse steder, din forkælede kat kan trække sig tilbage og slappe af i</strong>. Den udstråler en varme og hygge, og er et sted, hvor katten virkelig føler, den har sit eget lille sted i det langhårede plys. Uden på er der broderet et flot sølv emblem med signatur Tramps Twilight.</p> <ul> <li><strong><img style="border: 0; float: right;" alt="Tramps" src="//www.petdreams.dk/maerker/tramps-maerke-petdreams.jpg" height="122" width="197" />Luksuriøs liggeplads til din kat</strong></li> <li><strong>Blødt Faux Suede uden på - 100% polyster</strong></li> <li><strong>Langhåret plys inde i kattehulen</strong></li> <li><strong>Varmt og hyggeligt miljø til katten og dig</strong></li> </ul> <p>Tramps Twilight kattehulen måler 41 x 41 x 31 cm (længde x bredde x højde), liggearealet er 30 x 30 cm, og leveres i brun eller sort som vist på billederne.</p> <p>Katte foretrækker ofte at sove i mørke tillukkede steder, hvor de føler de er skjult fra farer. Det er et instinkt fra naturen, at de føler de sover i en hule, som ude i det fri vil kunne bestykke dem mod rovdyr.</p> <p>Se flere <a title="kattehuler og senge" href="//www.petdreams.dk/katteartikler/kurve-og-senge.html" target="_self"><strong>kattesenge og kattehuler</strong></a>.</p> <p> </p> Tramps Hvis du vil modtage en email når varen er på lager igen, klik her.

På vej til lager 

kr. 279,-
Tramps

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Hyggelig Komfortabel Kattehule Fra Tramps

Denne kattehule fra Tramps Twilight Collection er en af de mest luksuriøse steder, din forkælede kat kan trække sig tilbage og slappe af i. Den udstråler en varme og hygge, og er et sted, hvor katten virkelig føler, den har sit eget lille sted i det langhårede plys. Uden på er der broderet et flot sølv emblem med signatur Tramps Twilight.

 • TrampsLuksuriøs liggeplads til din kat
 • Blødt Faux Suede uden på - 100% polyster
 • Langhåret plys inde i kattehulen
 • Varmt og hyggeligt miljø til katten og dig

Tramps Twilight kattehulen måler 41 x 41 x 31 cm (længde x bredde x højde), liggearealet er 30 x 30 cm, og leveres i brun eller sort som vist på billederne.

Katte foretrækker ofte at sove i mørke tillukkede steder, hvor de føler de er skjult fra farer. Det er et instinkt fra naturen, at de føler de sover i en hule, som ude i det fri vil kunne bestykke dem mod rovdyr.

Se flere kattesenge og kattehuler.

 

Anmeldelser

Anmeldelser (1)

 Anmeldt af Mona
Anmeldelse:
Fin kattehule. Passer til beskrivelsen.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Kattehule fra Tramps Twilight Collection ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Kattehule fra Tramps Twilight Collection

1 Vare(r)

per side
 • Fra Jeanette at 28/11/2014 12.30
  • Kan hulen vaskes i maskine?

  • Hej Jeanette

    

   Ja, den kan vaskes ved 30 grader.

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video

Relaterede varer: