Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Kattegræs der forsyner din kat med vigtigt grønt

Varenummer: TX4235-2
TX4235-2 <p>Katte har brug for at spise grønt engang imellem. Her får du 100 gram udsæd til kattegræs i bakke. Nu får du her muligheden for selv at dyrke noget der hjemme, som styrker kattens velvære, og samtidig give noget den kan lide.</p> <p>Det eneste du skal gøre, er at give det vand, og sætte det i et område, hvor der er godt med lys og varme. Når kattegræsset er 4-5 cm. højt, kan du klippe det og tilbyde din kat det.</p> <p><em><strong>Hvorfor har katte behov for at spise grønt?</strong></em></p> <p>Det er safterne i græsset, som kattene er interesseret i. Det er kendt, at disse safter indeholder folic syre, et vitamin der er vitalt for katte, da det hjælper kattens produktion af hæmoglobin, som er en vigtig brik i blodet.</p> <p><img style="float: right; border: 0;" src="//www.petdreams.dk/maerker/trixie-hundeudstyr.jpg" alt="Alt til hund og kat - Trixie tilbehør" width="112" height="70" />Hvis du har indendørs katte, kan det blive et problem at få adgang til disse vigtige syrer, hvis katten ikke har nogen adgang til haven. Så vil du muligvis se katten nippe lidt til stueplanterne engang imellem, i forsøget på at forsyne sig med folic syre. <br /> Køber du bakker med kattegræs, skal du blot give frøene en smule vand, og du vil kunne have græs klar til katten i løbet af få dage.</p> <p>Se flere <a title="kattemad" href="//www.petdreams.dk/katteartikler/kattefoder.html"><strong>kattemad</strong></a>.</p> Trixie

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 20,-
Trixie

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Katte har brug for at spise grønt engang imellem. Her får du 100 gram udsæd til kattegræs i bakke. Nu får du her muligheden for selv at dyrke noget der hjemme, som styrker kattens velvære, og samtidig give noget den kan lide.

Det eneste du skal gøre, er at give det vand, og sætte det i et område, hvor der er godt med lys og varme. Når kattegræsset er 4-5 cm. højt, kan du klippe det og tilbyde din kat det.

Hvorfor har katte behov for at spise grønt?

Det er safterne i græsset, som kattene er interesseret i. Det er kendt, at disse safter indeholder folic syre, et vitamin der er vitalt for katte, da det hjælper kattens produktion af hæmoglobin, som er en vigtig brik i blodet.

Alt til hund og kat - Trixie tilbehørHvis du har indendørs katte, kan det blive et problem at få adgang til disse vigtige syrer, hvis katten ikke har nogen adgang til haven. Så vil du muligvis se katten nippe lidt til stueplanterne engang imellem, i forsøget på at forsyne sig med folic syre.
Køber du bakker med kattegræs, skal du blot give frøene en smule vand, og du vil kunne have græs klar til katten i løbet af få dage.

Se flere kattemad.

Anmeldelser

Anmeldelser (11)

 Anmeldt af Connie R.
Anmeldelse:
Der er sikkert ikke noget galt med produktet, det kan jeg jo læse ud fra ovenstående anmeldelser, men jeg kan ikke få det til at spire ... Det har nu stået i mere end end uge, og der er kun få spirer. Måske har jeg vandet/vander for meget eller for lidt (?)
Jeg købte to bakker, så jeg giver det fortsat en chance - det er kun den første bakke der er sat til spiring.
 Anmeldt af Tea
Anmeldelse:
Jeg har før hen købt kattegræs andre steder, men de kan ikke matche hverken pris eller kvaliteten af denne kattegræs som er helt i top.
 Anmeldt af Tea
Anmeldelse:
Bedste Kattegræs jeg har prøvet og katten elsker det.
 Anmeldt af Susanne
Anmeldelse:
Fantastisk sted at handle kattegræs. Nemt at bruge ig missen smæsker sig i det. Tak
 Anmeldt af Susanne
Anmeldelse:
Helt fantastisk service meget nemt at bruge bakke frø og vand tak.
 Anmeldt af Charlotte
Anmeldelse:
Dejligt saftigt græs vokset op på 4-5 dage. Jeg plantede det i en stor krukke iblandet jord, da det er til mine to store hunde, og de ville hurtigt slæbe afsted med den lille plastikpakke. Det virkede fint i jord også. De har smæsket sig i græsset og er glade :-)
 Anmeldt af Merethe
Anmeldelse:
Kattene spiser det med stor fornøjelse, og det vokser hurtigt.
 Anmeldt af Merete
Anmeldelse:
Spirer super hurtigt... Min kat elsker det
 Anmeldt af Thea
Anmeldelse:
Det var nemt at få til at spire, og det var dejlig praktisk at der var en plastikbakke med. Følte jeg fik noget for pengene, og kattene elsker det!
 Anmeldt af Pernille Hyttel
Anmeldelse:
Super nemt og praktiskt med den medfølgende bakke, så man bare skal hælde frøene op og vande.
Kattene elsker det og har ret hurtigt gnasket sådan en bakke i sig.
 Anmeldt af Connie
Anmeldelse:
Det er den bedste kvalitet, jeg har købt noget sted. Den spirer meget let. Når jeg har vandet den, puttet jeg
kassen i en klar plastpose og efter få dage spirer det. Så fjernes posen.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Kattegræs der forsyner din kat med vigtigt grønt ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Kattegræs der forsyner din kat med vigtigt grønt

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video