Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Vand og foderskåle

Varer 1 til 18 af 25 total

per side

Side:
  1. 1
  2. 2

Varer 1 til 18 af 25 total

per side

Side:
  1. 1
  2. 2

Vand og foderskåle

Vand-, Foderskåle, Foderautomat og Drikkeautomater til Katte

Skal du bruge en madskål eller vandskål til din kat, kan du enten vælge den traditionelle løsning med en skål i plastik eller stål, eller du kan investere i en vandfontæne som har flere fordele. Det har vist sig, at katte drikker mere vand, når der kommer friskt rislende vand ned til katten. Når katten drikker meget vand, minimeres risikoen for urinvejsinfektioner og lignende, og giver en generelt sundere kat.

Når du ikke er hjemme i en eller to dage, kunne du bruge en foderautomat og en drikkeautomat, der giver foder og vand hele dagen, eller på en bestemte tider.

Vi forhandler også en automatisk fodermaskine, der udfodrer op til 4 gange på et døgn.

Vi forhandler skåle og automater fra disse mærker: Drinkwell, Hunter, Catit Design og Pioneer pet. 

Vores sortiment af kat skåle og foderautomater giver dig mulighed for at træffe det rigtige valg for din kat. Alle vores kat skåle er attraktive og vil passe ind i dit hjem indretning. De er alle fremstillet af PET sikre holdbare materialer, som er lette at rengøre, også i opvaskemaskinen! Find den rigtige størrelse kat skål til din killing og voksen kat.

Vigtigheden af ​​at tilbyde rent vand til din kat:

Hvis vi levede for 100 år siden, ville din kat sandsynligvis spise saftige mus og andre gnavere. Ligesom med andre pattedyr, består deres krop af mere end 50% vand ... og din kat vil så indtage alt dette vand sammen med resten af ​​musen.

Hvis katte indtager friskt, råt kød, vil deres væskebehov normalt blive dækket. Nu om stunder spiser vores huskatte mere tørt kattefoder og godbidder, som kan forårsage dehydrering. Katte har ikke et medfødt instinkt for at drikke vand, så derfor er det ejerne, der skal sørge for, at de har adgang til friskt og rent drikkevand.

Det er vigtigt for din kats generelle sundhed, at den holdes tilstrækkeligt hydreret. Et tab på 10% af kroppens væske kan forårsage alvorlig sygdom som katteurologisk syndrom. I varme sommermåneder kan en kat blive dehydreret i løbet af et par timer, hvis den ikke har adgang til rent, friskt drikkevand.

Det er ikke svært at få killinger til at drikke vand. Sørg for, at der er friskt vand i en vandfontæne, glas-  eller rustfristål skål. Plastskåle kan efterlade en smag i vandet, som katten måske ikke kan lide. Automatiske vanddispensere til kæledyr er fremragende, de giver ikke kun rent, filtreret vand -  de motiverer også katten til at drikke.