Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Toiletter og Kattegrus

Varer 1 til 18 af 29 total

per side

Side:
  1. 1
  2. 2

Varer 1 til 18 af 29 total

per side

Side:
  1. 1
  2. 2

Toiletter og Kattegrus

Kattebakker, Kattegrus, og Litter Kwitter - Kattens WC

For at forstå betydningen af at vælge en god kattebakke og grus, må man først forstå sammenhængen katten har med sand / jord. I naturen dækker katte afføringen lige efter toiletbesøget for at skjule lugten fra rovdyr og andre konkurrenter (husk, at katte er territoriale dyr). Fordi katte i naturen ikke behøver at bruge kun ét sted som toilet, vil det at ikke rengøre bakken ofte, eller vælge grus der ikke holder på lugten, få din kat til at blive irriteret og rastløs, og i nogle tilfælde kan katten begynde at bruge andre steder af huset som deres toilet. Husk at kassere gruset mindst en gang om måneden, og at fjerne afføring en eller to gange om dagen (afhængig af hvor mange katte du har). Det grus vi sælger på PetDreams er meget absorberende og skjuler lugt.

Tjek alle dine kattegrus og hygiejne udstyr her. Vi har kattebakker, kattegrus bakker, kattegrus scoops, kattegrus filtre, kattegrus måtter, kattegrus deodorizer og kattegrus.

PetDreams sælger også den berømte Litter Kwitter toilet træningskit - katte toilet WC og kattetoiletter med hus.

Sådan vælger du det rigtige kattebakke & kattegrus

Det er almindeligt accepteret, at kattebakken skal være 1 1/2 gange længere end din kat. Dette giver din kat plads nok til at gå på toilettet, dække den og efterlade nok ren strøelse til kattens afkast. Hvis kattebakken eller toilet ikke er større end katten, vil han ikke føle sig tryg, og se efter et andet sted i dit hjem og bruge det som toilet. At vælge det forkerte bakke kan få din kat til at opleve smerte og / eller ubehag, der fører ham til at undgå at bruge kattebakker derefter.

I et hjem med mere end én kat bør antallet af kattebakker tages i betragtning. Det anbefales at have 3 kattebakker til 2 katte og så videre. Store bakker er ideelle til store katte. Selvrensende kattetoiletter er bekvemme, men nogle katte kan være følsomme over for støjen der kommer fra det i forbindelse med rengøringen. Nogle katte vil foretrække dækkede toiletter, mens andre er mere trygge med udækkede kattebakker.

Formål med kattegrus

Selvom katte er et af ​​de mest populære kæledyr, vil få ejere forvise deres katte til at skulle udendørs med deres toiletbesøg. Kattegrus er løsningen til at give et godt indendørs toilet. Selv for katte som er trænet til at gå ud, er det nødvendigt at få en indendørs kattebakke for at give katten en mulighed for at bruge den, når han ikke kan få adgang ude i tilfælde af dårligt vejr, frygt for dyr ude, sygdom, skade eller når katten når en vis alder.

Typer af kattegrus

Kattegrus der klumper sammen

Sammenklumpende leragtigt kattegrus blev introduceret på markedet i 1980'erne. Det er fortsat et af de foretrukne valg blandt mange katteejere. Faktisk er 70% af den kattegrus der købes af denne type. Dette grus indeholder et materiale kaldet bentonit, der gør at gruset danner faste klumper ved kontakt med væske. Dette gør det nemt at øse ud og smide snavset strøelse væk.

Kattegrus der ikke klumper sammen

Ikke sammenklumpende kattegrus skal tømmes og erstattes oftere end typen der klumper. Dette skal gøres for at styre dårlig lugt. For at opretholde en ren kattebakke, vil katteejere der bruger denne type kattegrus være nødt til at købe oftere end tilfældet for den sammenklumpende type.

Krystaller

Kattegrus i krystalform er fremstillet af tørret silica gel. Denne type kan bruges en hel måned på grund af dens super sugeevne. Når det ikke suger længere, kan det let øses væk og kasseres.

Organisk

Almindelige former for organisk naturligt kattegrus omfatter majs, hvede, fyr, valnød, og papir. Organisk affald er støvfrit og sikkert. Hvis katten indtager denne type strøelse, vil det passere gennem hans fordøjelsessystem uden skade.

Hvordan vælger man kattegrus

Lugtkontrol

Lugt fra kattebakker kan til tider være ganske kraftig. Det bedste kattegrus vil tilbyde overlegen lugtkontrol. Dette betyder ikke, at den daglige bortskaffelse er elimineret. Det betyder blot, at kattegruset har reduceret lugt af urin og afføring.

Sugeevne

Jo mere absorberende kattegrus, jo bedre, fordi det har en høj sugeevne af urin. Dette gør det muligt for gruset at holde sig tørt i længere tid for længere anvendelse. Det hjælper også med lugtkontrol.

Ikke giftigt

Kattegrus og strøelse bør ikke være skadeligt for kattens fordøjelsessystem og luftveje. Det bedste grus bør indeholde minimal med støv (eller endnu bedre være helt støvfrit) og ikke indeholde kemiske duftstoffer.

Brugervenlighed

Kattegrus bør være let at rengøre og håndtere, uanset om det kræver rengøring oftere eller ej. At gå på toilettet er et ritual for katte, og gruset skal være nemt for katte at bruge. Klodsede store piller og lignende er måske ikke det ideelle for alle katte. Vælger man kattegrus som katten ikke er fortrolig med, vil gøre ham mere tilbøjelige til at efterlade det andre steder i hjemmet.

Bortskaffelse og miljøpåvirkning

Der findes specielt kattegrus lavet af bionedbrydelige produkter. Nogle er komposterbare eller kan brændes. Alternativt kattegrus som denne afgiver lidt eller ingen støv, hvilket gør det ideelt til katte med allergi eller luftvejssygdomme. Et sådan kattegrus har ingen kunstige duftstoffer, kemiske tilsætningsstoffer eller farvestoffer.

Pris

Afhængigt af typen af strøelse, vil udskiftning variere meget. Tendensen er dog, at jo lavere prisen er på gruset, jo oftere skal det skiftes. Den højere kvalitet af kattegrus, er så også som oftest dyrere end den dårlige kvalitet.