Ring +45 50262020

Fragt: kun 39,-

Tandplejeartikler til katte

4 Vare(r)

per side

4 Vare(r)

per side

Tandpleje Tilbehør til katte

Lad ikke din kat lide i stilhed med huller og dårlig tandhygiejne

Som katteejer, bør du ikke overse betydningen af din kats tandhygiejne fra en tidlig alder. Sunde tænder og tandkød er afgørende for din kats velbefindende. En kat med tandproblemer finder det svært og smertefuldt at spise. Desuden kan bakterier fra tandsten og knækkede tænder forårsage lever-, nyre- og hjertesygdomme.

Der er produkter, der kan tilføjes til din kats mad til at give regelmæssig tandpleje som PlaqueOff. Noget kattefoder og godbidder fremstilles med evnen til at rense tænderne også. Du kan oprette en rutine at børste killingen eller kattens tænder med katte tandpasta. Der er nemme og smertefri tandsprays, der giver den samme pleje også. God tandhygiejne for dine killinger og voksne katte vil give dem en god livskvalitet!

Til rutinemæssig tandpleje hos katte, så tjek vores særlige udvalg af produkter. Den vigtige tandhygiejne behøver ikke at blive overladt til din kats dyrlæge eller hundesalon. Din kats mundhygiejne kan let tages af derhjemme fra, med hvad du finder her på PetDreams.dk.