Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Tandplejeartikler til katte

8 Vare(r)

per side

8 Vare(r)

per side

Tandplejeartikler til katte

Tandpleje Tilbehør til katte

Lad ikke din kat lide i stilhed med huller og dårlig tandhygiejne

Som katteejer, bør du ikke overse betydningen af din kats tandhygiejne fra en tidlig alder. Sunde tænder og tandkød er afgørende for din kats velbefindende. En kat med tandproblemer finder det svært og smertefuldt at spise. Desuden kan bakterier fra tandsten og knækkede tænder forårsage lever-, nyre- og hjertesygdomme.

Der er produkter, der kan tilføjes til din kats mad til at give regelmæssig tandpleje som PlaqueOff. Noget kattefoder og godbidder fremstilles med evnen til at rense tænderne også. Du kan oprette en rutine at børste killingen eller kattens tænder med katte tandpasta. Der er nemme og smertefri tandsprays, der giver den samme pleje også. God tandhygiejne for dine killinger og voksne katte vil give dem en god livskvalitet!

Til rutinemæssig tandpleje hos katte, så tjek vores særlige udvalg af produkter. Den vigtige tandhygiejne behøver ikke at blive overladt til din kats dyrlæge eller hundesalon. Din kats mundhygiejne kan let tages af derhjemme fra, med hvad du finder her på PetDreams.dk.

Plaque Off - den mest effektive forebyggelse mod tandproblemer

Problemer med gummerne er en almindelig tandsygdom hos katte. Dette skyldes fødevarepartikler, som giver grobund for tandsten og plak. Mere end halvdelen af ​​alle katte i alderen 3 år og derover viser symptomer på tandsygdomme. Dårlig tandpleje fører til tab af tænder og vækst af destruktive bakterier, der bevæger sig gennem blodet til kattens vitale organer såsom nyrerne, leveren og hjertet.

Plaque Off skal være en del af kattens regelmæssige tandpleje. Det reducerer i høj grad plak og dannelsen af tandsten, så det nemmere kan skrabes af. Plaque Off er lavet af en speciel pulverform af tang.

Dette naturlige kosttilskud blev først beregnet til human brug, men senere opdagede man, at det også kunne bruges til dyrs tandpleje. Det har ingen kendte bivirkninger og er nemt at bruge i tørt eller vådt kattefoder. Brug af Plaque Off erstatter ikke behovet for daglig børstning og regelmæssig tandkontrol hos kattens dyrlæge.