Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Pelspleje og diverse pleje

Varer 1 til 18 af 35 total

per side

Side:
  1. 1
  2. 2

Varer 1 til 18 af 35 total

per side

Side:
  1. 1
  2. 2

Katteklippere, PlaqueOff, Furminator og Shampooer

God pleje af kattens pels er en god investering både for dig og katten. Hvis du bruger en børste eller kam engang imellem, er det nemmere at undgå at der f.eks. kommer klumper at skidt i kattens pels. Samtidig slipper du også for alt for mange kattehår rundt i huset. Bruger du f.eks. en Furminator, kan du slippe for op til 90% af den underuld katten normalt ville gå og tabe. Sørg for at katten også får noget godt foder, med de vitaminer og mineraler den skal have, alt efter alder og hvis den evt. har nogle skavanker. På den måde skinner kattens pels mere, og ser sundere ud. Derefter kan en kam, strigle eller en børste til din kat klare meget, hvis den bruges jævnligt.

Hos Petdreams.dk er vi bevidste om vigtigheden af den komplette pleje af din kat, og giver dig høj kvalitets plejeværktøjer til at opretholde en ren og sund kat. Korte pleje sessioner kan håndteres og være stressfri for både kat og ejer. Disse sessioner omfatter trimning, børstning og badning af din kat.

Pelspleje

Katte er selv ret gode til at pleje sig selv, men de har brug for din hjælp til at opretholde et sundt niveau af pleje. Børstning og trimning af din kats pels regelmæssigt forhindrer problemer som hårboller, der kan forårsage fordøjelsesproblemer. Ved hjælp af en af ​​vores børster, klippemaskine, saks eller en kombination, kan man forhindre dannelse af filtret pels og klumper.

FURminator er et unikt plejeprodukt, der har modtaget fantastisk feedback for sin evne til at reducere fældning med 90%. Den henvender sig til både korthårede og langhårede katte for at give en tilpasset plejeoplevelse. Den er godt designet til at løbe glat gennem yderpelsen og forsigtigt fjerne underlaget uden nogen skade på kattens sarte hud.

Badeprodukter - ja, selv for katte!

Kattepelse kan blive fedtede, klæbrige eller endda mudrede, når de leger udendørs. Derfor kræver nogle katte et regelmæssigt bad. Vi har den højeste kvalitet af shampooer og balsam uden kemikalier og parabener til grundig rengøring af kattens pels og hud.

For katte der frygter vand, har vi vandløse shampooer og vådservietter - disse er meget nemme at bruge. Sprøjt blot den vandløse shampoo på pelsen, vent et øjeblik eller to, og børst det derefter af. Til øre- og øjepleje tilbyder vi rensende løsninger, der er milde og hypoallergeniske. Disse produkter kan bruges så ofte som nødvendigt.