Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Klippeskær og afstandskamme

Varer 1 til 18 af 40 total

per side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Varer 1 til 18 af 40 total

per side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Klippeskær og Afstandskamme - Moser og Andis

Når du skal vælge det rigtige skær til din kattetrimmer, skal du kigge på det stykke arbejde, du skal have udført. Er det en meget grov pels med klumper, kan du med fordel vælge et grovere klippeskær på flere millimeter. Skal du derimod bare studse hår omkring poter, øjne, ører osv., kan du fint klare dig med et finere, og klippe det længere ned. Antallet af millimeter skæret har, dækker over den længde skæret vil efterlade, men betyder også, det bliver grovere og grovere, og kan nemmere klare sig igennem filtret, klumpet og fedtet pels jo flere millimeter skæret har.

Katte trimmeskær kan tjene dig godt i lang tid, hvis du tager dig af dem korrekt.

Du har lavet en klog investering, at pleje din kat derhjemme, og ikke er nødt til at betale udgifterne til en professionel frisør. Få mest muligt ud af din hundetrimmer ved at give den bedste pleje under og efter brug.

Når du smører eller børster trimme skær, bør du sikre dig, at du gør det omhyggeligt, så der ikke kommer væske eller snavs ind i trimmeren, da det er elektrisk udstyr. Det er meget dyrt at reparere motoren, som du selvfølgelig vil forsøge at undgå.

Opbevaring af klippeskær:

Hold dine katte trimmeskær i topform ved at opbevare dem korrekt. Emballagen til trimmeren har normalt anbefalinger om den bedste måde at opbevare trimme skær.

Børst eller støvsug

Kattetrimmere kommer normalt med en børste. Brug den til at fjerne alle hår, der sidder fast i knivene.

Kølespray

Der er kølespray, der kan nedkøle dine trimmeskær. Efter at have slukket din trimmer, peg trimmeren nedad og sprøjt bagsiden af ​​skæret.

Sprøjt ikke på forsiden af trimme skæret, så risikerer du at få kølevæske ind i maskinen, som kan skabe defekts, og svække klingen. Brug ikke en kølespray til at rengøre eller smøre. Det er kun lavet til at nedkøle skærene.

Fjern ophobning

Nogle materialer ophober sig på hunde trimme skær som skæl, olie og fugt. Du har ikke råd til at ignorere dette, da det kan medføre, at skæret sløves under klipningen.

Ophobninger ser normalt rødbrune ud med det blotte øje. Selv hvis dit trimme skær er skarpt, kan det blive ineffektivt, hvis der har sat sig ophobninger. Dette vil tidligt sløve bladet, og kan endda forårsage at andre dele af trimmeren går i stykker.

Ved første øjekast er ophobninger halvfast og kan let fjernes. Hvis du ikke gør det, kan det blive næsten lige så hårdt som beton, og vil kræve en professionel til at fjerne det.

Smøring

Du vil finde olie i kassen, der fulgte med din kattetrimmer. Brug denne olie til at smøre dine trimmeskær. Det vil hjælpe med at holde dem kølige samt at forebygge rust.

Det anbefales, at du holder dig til den rigtige olie til trimmeskær, da nogle olier er lavet specielt til trimmere. Brug ikke olier, der vil klistre til trimmeskær, forårsager skade, flammer op eller giver skadelige flammer, når du starter klipningen.