Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Børster og Kamme

Varer 1 til 18 af 33 total

per side

Side:
  1. 1
  2. 2

Varer 1 til 18 af 33 total

per side

Side:
  1. 1
  2. 2

Kattebørster, Stringler, Kamme

Børster | Kamme | FURminator | Foolee Easee

Kattens pels kan blive filtret, den kan blive knudet, eller tabe hår i hele huset. Ved at rede kattens pels jævnligt med en børste, en strigle eller en kam, kan du mindske flere af disse ting og samtidig undgå at katten spiser for mange hårboller. Dette gælder især for de langhårede katte som Maine Coon, Norsk Skovkat med flere.

Katte er naturligt hygiejniske, og rengør regelmæssigt sig selv. Men det er stadig vigtigt at pleje din kats pels regelmæssigt for at fjerne snavs, døde hår, reducere hårboller og fjerne knuder og filter i pelsen. Det er vigtigt at begynde at børste din kat i en ung alder for at få ham til at blive vant til og komfortabel med plejeprocessen. Vi tilbyder en bred vifte af børster, kamme og strigler, som du kan vælge imellem.

Børstehandsker til katte

Vi tilbyder handsker med indbygget børste med gummi og metal børster. De bæres let over hånden, og den børster katten ubesværet. Brug af en handske med børste er som at kæle for din kat, og der er ikke en eneste kat i verden, der ikke nyder det!

Loppekamme til katte

Giv din kat noget lettelse fra den konstante kløe og krads forårsaget af lopper ved hjælp af en loppekam. I forbindelse med loppebehandling vil denne kam arbejde gennem lang eller tyk pels for at slippe af med disse irriterende parasitter.

Strigler til katte

Strigler er tilpasset til effektivt at fjerne den underliggende underuld uden irritation af huden. Denne handling er især nyttig til at reducere hårboldene betydeligt. Strigler er ideelle til langhårede katteracer.

FURminator er en vidunderlig børste at have, der reducerer kattenes fældning med 90%. Denne børste fjerner effektivt underulden, løse og døde hår uden at beskadige beskyttelseshårene. Den virker på korte og langhårede katte af alle racer.

Foolee Easee til katte

Dette fremragende værktøj mod fældning er ideelt til katte med følsom hud og skrøbelige pelse. Det er nemt at bruge med mange muligheder for forskellige børster og kamme der kan skiftes ud med samme håndtag for at få en tilpasset plejeoplevelse.

Giv din kats pels et løft

Hvis din kats hår er kedeligt, selvom du giver ham god mad og børster ofte, vil det at give ham et tilskud som fiskeolie være meget nyttigt - det vil ikke kun vise sig i pelsen i løbet af 2 uger, men det vil også give et løft på din kats immunsystem.