Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Løbegårde

7 Vare(r)

per side

7 Vare(r)

per side

Løbegårde

Udendørs Løbegård til Katte | Til sikker leg

Nogle af de farer, der lurer udendørs er trafikken, giftige planter og andre dyr. Huskatte bør have lov til at leve et langt, sundt og lykkeligt liv i et sikkert miljø.

Hvis dit hjem ikke har hegn rundt om, så katten sikkert kan lege ude, er det ideelt at få en udendørs løbegård. Denne indhegning vil skabe et sikkert område for din kat, uanset hvor lille eller stor haven er. Det er ideelt at lade dine killinger være ude i denne gård.

Overvejelser ved valg af udendørs løbegård til katte

  • Størrelsen på dit udendørs område. Det er bedst at kende målene, inden du anskaffer en løbegård.
  • Overfladen, hvor løbegården skal placeres - hvis overfladen ikke er jævn, kan du overveje en løbegård med eget gulv.
  • Antal katte - jo flere katte du har, desto større skal løbegården være. Det er rigtigt, at katte nyder hinandens selskab, men de sætter også pris på deres eget rum. En lille løbegård til 3-4 katte er ikke godt, da størrelsen vil forhindre kattene i at nyde deres udendørs ophold.
  • Tilbehør - hvis der skal være mad- og vandskål i løbegården, anbefales det at købe en løbegård, hvor der er rigelig plads til udstyret.

Vores løbegårde af høj kvalitet er lavet af holdbare, ugiftige materialer. Nogle har sider af aluminium, andre af kanvas. 

En kattegård / løbegård er en super løsning, hvis du gerne vil sende katten en tur ud i den friske luft, men er urolig for, om den skal hente nogle sygdomme, blive med killinger, eller andre ting du ikke vil have den hjem med. Med kattegården sætter du den bare ud, og lyner eller sætter toppen på, så du trygt kan lade katten være ude selv et stykke tid.

Hvis du har en lille gård, dæk eller balkon, kan du drage stor nytte af disse spille kuglepenne til katte. Vores overkommelige bærbare kabinetter kommer i forskellige størrelser og er fremstillet af forskellige holdbare sikre ikke-toksiske materialer. Få fred i sindet, og lad din kat opleve udendørs nemt og sikkert, selv når du rejser væk fra hjemmet.