Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Fodertilskud til Katte

15 Vare(r)

per side

15 Vare(r)

per side

Fodertilskud til Katte

Hold Din Kat Sund Og Rask!

Kosttilskud til katte er en forlængelse af din kats diæt. Der er særlige omstændigheder, så som en medicinsk tilstand, der kan forbedres ved at tilsætte kosttilskud til din kats diæt.

Trixie Cat Malt er et katte kosttilskud, der vil stoppe udviklingen af hårboller og forbedre din kats fordøjelse. Dette supplement kan regulere din kats stofskifte. Trixie Cat Malt har en vidunderlig smag og din kat vil simpelthen elske dig for det!

Taurin er en essentiel aminosyre, der kan gavne din kats regelmæssige kost. Det findes desværre ikke i alle almindelige kattemad. Men du kan nemt tilføje det med Trixie Premio Salmon Pate. Dette velsmagende kosttilskud er også en god måde at give din kat sin medicinpille.

Ser du ofte din kat spise græs ude i haven? Vidste du, at du kan dyrke dit eget græs derhjemme, som er sikkert for din kat at spise? Trixie Soft Grass giver dig chancen for at give din kat rent og sikkert græs, der opfylder hans vegetabilske behov.

Sommetider tager du en multivitamin pille for at øge din immunitet. Det kan du også gøre for din kat. Trixie multivitamin piller er designet til at forbedre din kats syn, hjertefunktion og immunitet. Dette katte kosttilskud indeholder taurin og folinsyre.