Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Katte-ID skilt med hjertedesign

Varenummer: KATTE-ID-SKILT
KATTE-ID-SKILT <h2>Få Et Indgraveret Identifikationsskilt Og Undgå At Miste Din Kat</h2> <p>Ligesom hunde, kan din kat blive væk fra dig, selvom det er en indendørs kat. Måske kommer nogen ved et uheld til at lade en dør stå åben, og din kat vandrer ud. Derfor kan et katte-ID skilt komme dig til undsætning, og sikre at dit kæledyr vender sikkert tilbage til dit hjem.</p> <p>Dette katte-ID <strong>skilt med hjertedesign</strong> er holdbart og hænger i kattens halsbånd. Det er lavet i rustfrit stål med front emalje. Det er nikkelfrit for katte som er allergiske over for nikkel.</p> <ul> <li>Måler 20mm i diameter og vejer 7g</li> <li>Fås i sort, rød, hvid, pink, blå og orange</li> </ul> <p><strong>GLEM IKKE:</strong> indtaste de oplysninger, du ønsker indgraveret på katten ID-skilt i "kommentarfeltet" ved kassen. Der er plads til maksimum 3 linier. Vi anbefaler at skrive dit navn, adresse og telefonnummer.</p> Hvis du vil modtage en email når varen er på lager igen, klik her.

På vej til lager 

kr. 99,-

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Få Et Indgraveret Identifikationsskilt Og Undgå At Miste Din Kat

Ligesom hunde, kan din kat blive væk fra dig, selvom det er en indendørs kat. Måske kommer nogen ved et uheld til at lade en dør stå åben, og din kat vandrer ud. Derfor kan et katte-ID skilt komme dig til undsætning, og sikre at dit kæledyr vender sikkert tilbage til dit hjem.

Dette katte-ID skilt med hjertedesign er holdbart og hænger i kattens halsbånd. Det er lavet i rustfrit stål med front emalje. Det er nikkelfrit for katte som er allergiske over for nikkel.

  • Måler 20mm i diameter og vejer 7g
  • Fås i sort, rød, hvid, pink, blå og orange

GLEM IKKE: indtaste de oplysninger, du ønsker indgraveret på katten ID-skilt i "kommentarfeltet" ved kassen. Der er plads til maksimum 3 linier. Vi anbefaler at skrive dit navn, adresse og telefonnummer.

Anmeldelser

Anmeldelser (1)

 Anmeldt af Lis Birgit Julia
Anmeldelse:
Jeg er meget tilfreds med skiltet og med graveringen..........alle vil kunne læse det tydeligt........designet er jeg ekstra tilfreds med og min søn som er webdesigner blev glædeligt overrasket da han så det da det er et han har designet for jeres firma........
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Katte-ID skilt med hjertedesign ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Katte-ID skilt med hjertedesign

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video