Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Poteformet katte ID – Mange farver

Varenummer: poteformet-katteskilte
poteformet-katteskilte <h2>Stilfuldt Design Katte ID Til At Gravere Din Kats Oplysninger</h2> <p>Man skal ikke overse betydningen af et katte ID, bare fordi din kat er et indendørs kæledyr. Der er de øjeblikke, hvor din kat kan forvilde sig væk fra dit hjem, og du vil være taknemmelig, når katten er sikkert tilbage på grund af kattens ID, du har købt til ham.</p> <p>Dette poteformede katte ID er en holdbar måde at gravere alle de vigtige oplysninger, for at få din tabte kat tilbage til sit domæne.</p> <ul> <li>Fremstillet i rent rustfrit stål</li> <li>Front emalje</li> <li>Nikkelfri</li> <li>Måler 20mm i diameter og vejer 7 gram</li> <li>Fås i sort, hvid, gul, pink, blå, orange og lilla</li> </ul> <p>BEMÆRK: Når du foretager din bestilling ved kassen, skal du indtaste den tekst, du ønsker det at blive indgraveret på det poteformede ID i "kommentarfeltet" ved hjælp af et maksimum på 3 linier. Vi anbefaler at inkludere dit navn, adresse og telefonnummer.</p>

På lager 

kr. 99,-

* Skal udfyldes

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Stilfuldt Design Katte ID Til At Gravere Din Kats Oplysninger

Man skal ikke overse betydningen af et katte ID, bare fordi din kat er et indendørs kæledyr. Der er de øjeblikke, hvor din kat kan forvilde sig væk fra dit hjem, og du vil være taknemmelig, når katten er sikkert tilbage på grund af kattens ID, du har købt til ham.

Dette poteformede katte ID er en holdbar måde at gravere alle de vigtige oplysninger, for at få din tabte kat tilbage til sit domæne.

  • Fremstillet i rent rustfrit stål
  • Front emalje
  • Nikkelfri
  • Måler 20mm i diameter og vejer 7 gram
  • Fås i sort, hvid, gul, pink, blå, orange og lilla

BEMÆRK: Når du foretager din bestilling ved kassen, skal du indtaste den tekst, du ønsker det at blive indgraveret på det poteformede ID i "kommentarfeltet" ved hjælp af et maksimum på 3 linier. Vi anbefaler at inkludere dit navn, adresse og telefonnummer.

Anmeldelser

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Poteformet katte ID – Mange farver ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Poteformet katte ID – Mange farver

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video