Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Buster selvrensende karte med bløde tænder

Varenummer: Buster selvrensende Karte
Buster selvrensende Karte <h2>Selvrensende Karte Med Bløde Tænder - 3 Størrelser Til Hunde & Katte</h2> <p>Denne selvrensende Karte med bløde tænder er fra det betroede mærke Buster, der tilbyder premium kvalitet og funktionelt design af plejeredskaber til alle hunde- og kattetyper. Den bløde karte er velegnet til lang og ruhåret pels, og meget skånsom mod kæledyret på grund af de bløde tænder, og kan derfor også benyttes selv under maven, indersiden af ben og armhuler.  </p> <p>Buster selvrensende Karte med bløde tænder kan kæmme, og trænger dybt ind i hundens eller kattens pels for nemt fjerne løse hår og eventuelle sammenfiltringer. </p> <ul> <li>Nem og behagelig at bruge</li> <li>Attraktivt Design</li> <li>Udtrækkelige bløde ben</li> <li>Ideel til lang og ruhåret pels</li> <li>Fjerner døde hår</li> <li>Trykknap for selvrensning</li> </ul> <p>Buster selvrensende Karte med bløde ben fås i tre størrelser, målt i bredden af hovedet x længden på skaftet:</p> <ul> <li>Small: 7,5 cm X 18 cm. Til katte og små hunde</li> <li>Medium: 10 cm x 18,5 cm. Til Mellemstore hunde</li> <li>Large: 11,5 cm x 20 cm. Til Større hunde</li> </ul> <p>Denne plejebørste er ideel til racer med dobbelt som West Highland Terrier og Cairn Terrier. Godt klippede langhårede racer som Shih Tzu og Lhasa Apso kan også drage fordel af en fornøjelig plejeoplevelse med Buster selvrensende karte med bløde tænder.</p> <p> </p> Buster

På lager 

kr. 79,-

* Skal udfyldes

Buster

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Selvrensende Karte Med Bløde Tænder - 3 Størrelser Til Hunde & Katte

Denne selvrensende Karte med bløde tænder er fra det betroede mærke Buster, der tilbyder premium kvalitet og funktionelt design af plejeredskaber til alle hunde- og kattetyper. Den bløde karte er velegnet til lang og ruhåret pels, og meget skånsom mod kæledyret på grund af de bløde tænder, og kan derfor også benyttes selv under maven, indersiden af ben og armhuler.  

Buster selvrensende Karte med bløde tænder kan kæmme, og trænger dybt ind i hundens eller kattens pels for nemt fjerne løse hår og eventuelle sammenfiltringer. 

  • Nem og behagelig at bruge
  • Attraktivt Design
  • Udtrækkelige bløde ben
  • Ideel til lang og ruhåret pels
  • Fjerner døde hår
  • Trykknap for selvrensning

Buster selvrensende Karte med bløde ben fås i tre størrelser, målt i bredden af hovedet x længden på skaftet:

  • Small: 7,5 cm X 18 cm. Til katte og små hunde
  • Medium: 10 cm x 18,5 cm. Til Mellemstore hunde
  • Large: 11,5 cm x 20 cm. Til Større hunde

Denne plejebørste er ideel til racer med dobbelt som West Highland Terrier og Cairn Terrier. Godt klippede langhårede racer som Shih Tzu og Lhasa Apso kan også drage fordel af en fornøjelig plejeoplevelse med Buster selvrensende karte med bløde tænder.

 

Anmeldelser

Anmeldelser (2)

 Anmeldt af Gitte
Anmeldelse:
En fantastisk børste til mine 2 pudler.
 Anmeldt af Per
Anmeldelse:
Rigtig smart børste med trigger så den er ren bare ved tryk, fed ide.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Buster selvrensende karte med bløde tænder ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Buster selvrensende karte med bløde tænder

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video

Relaterede varer: