Ring +45 50262020 | [email protected]

♡ Julegaver byttes indtil 01/02 | Fragt: kun 39,-

Ferplast Ranch 120 Basic kaninbur i 2 etager

Varenummer: FE 57090021
FE 57090021 <h2>Fantastisk 2-Etagers Kaninbur - Robust Bygget i Holdbart Fyrretræ - Nem Rengøring & Adgang Til Buret</h2> <p>Ferplast har designet et autentisk palads med alle de bekvemmeligheder din kanin har brug for. Ranch 120 Basic kaninbur er en lækker bolig til kaniner opdelt i to etager til dit kæledyrs forskellige aktiviteter. Stueetagen er dagtidsområdet, hvor din kanin kan spise, drikke og observere verden udenfor. Det har et metal hegn med skydedør og sikkerhedskrog til lukning og trapper i træ, der fører til øverste etage, hvor dit kæledyr kan sove om natten eller få en lur om dagen. I dette roligere område er der et behageligt lille kaninhus, mens bunden har to plastikbakker til affaldet.</p> <p>Ferplast Ranch 120 Basic er robust og bygget til at holde gennem lang tid og ustadigt vejr med TREE FRIEND nordisk fyrretræ fra bæredygtigt forvaltede skove. Træet er beskyttet af en miljøvenlig, ikke-giftig lak, der er UV-resistent og vandafvisende, påført med med såkaldt flow-coating teknologi for perfekt beskyttelse gennem tiden. For at øge strukturens levetid, er pladerne forsigtigt monteret med skruer.</p> <p>Taget kan klappes op for nem adgang, og når du skal hente din kanin, når det er nødvendigt. For nem rengøring kan de to rummelige pudebakker fjernes, og holdes skjult for visning takket være en vendbar trædør, der kan låses på plads ved hjælp af kroge. Åbningen, der giver adgang til underetagen, er udstyret med et lukkedæksel, som er meget praktisk under rengøring, og med en højere kant for at undgå affaldet fra kaninen bliver spredt. </p> <p>Ranch 120 Basic kaninhuset leveres i grå/hvid farve som vist på billedet. </p> <ul> <li>To-etagers kaninbur</li> <li>Lavet af Tree Friend nordisk fyrretræ fra skove der forvaltes i henhold til miljømæssige bæredygtighedsprincipper, behandlet med speciel ikke-giftig lak. Stueetagen er indhegnet og har en skydedør med sikkerhedslukning</li> <li>Den øverste etage har en rummelig bakke lavet af plast med høje vægge, aftagelig udefra og beskyttet af en dør</li> <li>Komfortabelt hus til hvile på øverste etage</li> <li>Hængslet tag, der kan åbnes</li> <li>Træ trappe til at forbinde de to etager, inkluderet</li> <li>Samlet størrelse inkluderet tag: 117 x 67,5 x h 95,5 cm</li> <li>Mål på stueetage: 110 x 60,5 cm</li> <li>Mål på internt kaninhus: 33 x 56 cm</li> </ul> Ferplast

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 1.497,-
Ferplast

Julegaver byttes indtil den 1. februar!

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Fantastisk 2-Etagers Kaninbur - Robust Bygget i Holdbart Fyrretræ - Nem Rengøring & Adgang Til Buret

Ferplast har designet et autentisk palads med alle de bekvemmeligheder din kanin har brug for. Ranch 120 Basic kaninbur er en lækker bolig til kaniner opdelt i to etager til dit kæledyrs forskellige aktiviteter. Stueetagen er dagtidsområdet, hvor din kanin kan spise, drikke og observere verden udenfor. Det har et metal hegn med skydedør og sikkerhedskrog til lukning og trapper i træ, der fører til øverste etage, hvor dit kæledyr kan sove om natten eller få en lur om dagen. I dette roligere område er der et behageligt lille kaninhus, mens bunden har to plastikbakker til affaldet.

Ferplast Ranch 120 Basic er robust og bygget til at holde gennem lang tid og ustadigt vejr med TREE FRIEND nordisk fyrretræ fra bæredygtigt forvaltede skove. Træet er beskyttet af en miljøvenlig, ikke-giftig lak, der er UV-resistent og vandafvisende, påført med med såkaldt flow-coating teknologi for perfekt beskyttelse gennem tiden. For at øge strukturens levetid, er pladerne forsigtigt monteret med skruer.

Taget kan klappes op for nem adgang, og når du skal hente din kanin, når det er nødvendigt. For nem rengøring kan de to rummelige pudebakker fjernes, og holdes skjult for visning takket være en vendbar trædør, der kan låses på plads ved hjælp af kroge. Åbningen, der giver adgang til underetagen, er udstyret med et lukkedæksel, som er meget praktisk under rengøring, og med en højere kant for at undgå affaldet fra kaninen bliver spredt. 

Ranch 120 Basic kaninhuset leveres i grå/hvid farve som vist på billedet. 

  • To-etagers kaninbur
  • Lavet af Tree Friend nordisk fyrretræ fra skove der forvaltes i henhold til miljømæssige bæredygtighedsprincipper, behandlet med speciel ikke-giftig lak. Stueetagen er indhegnet og har en skydedør med sikkerhedslukning
  • Den øverste etage har en rummelig bakke lavet af plast med høje vægge, aftagelig udefra og beskyttet af en dør
  • Komfortabelt hus til hvile på øverste etage
  • Hængslet tag, der kan åbnes
  • Træ trappe til at forbinde de to etager, inkluderet
  • Samlet størrelse inkluderet tag: 117 x 67,5 x h 95,5 cm
  • Mål på stueetage: 110 x 60,5 cm
  • Mål på internt kaninhus: 33 x 56 cm

Anmeldelser

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Ferplast Ranch 120 Basic kaninbur i 2 etager ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Ferplast Ranch 120 Basic kaninbur i 2 etager

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video

Relaterede varer: