Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Kam der fjerner lopper og lus

Varenummer: TX23761
TX23761 <h2><strong>Slip Af Med Lopper Og Lus Hos Katte Og Hunde Med Denne Kam!</strong></h2> <p>Denne luse- og loppekam har tætte metaltænder, der indsamler lus og lopper i pelsen, og har et plastikhåndtag med et skridsikkert greb i gummi.</p> <p>Når du kører kammen gennem pelsen, kommer lus og lopper til at sidde fast mellem tænderne. For at gøre det enklere at finde lopper og lus, så hent 2 skåle med vand: Tilføj varmt vand til dem begge, og i den ene, tilføjer du <a title="loppeshampoo hund" href="//www.petdreams.dk/biogancer-loppeshampoo-til-hunde-1-liter.html"><strong>loppeshampoo</strong></a>, mens den anden blot indeholder varmt vand. Dyp loppekammen i skålen med shampooen, og børst det i korte træk gennem pelsen, hvorefter du dypper kammen i den rene skål med vand, hvor lopper og lus drukner. Gentag dette til alle lopper og lus er væk fra pelsen.</p> <p>Når du er færdig, sørger du for, at al shampoo er skyldt ud af hundens pels.</p> <h3><strong></strong><strong>Lopper er ikke bare irriterende, de kan forårsage orm og hårtab:</strong></h3> <p>Lopper er et almindeligt problem for dyr, og skal tages alvorligt. De kan have en indvirkning på sundheden og velværen hos dyr. Hunde og katte kan få orm, når de slikker sig selv, og sluger lopperne. Der er mange hunde og katte, som er allergiske overfor loppebid, og du kan se om dit kæledyr er allergisk, hvis der er hårtab, hvor loppen har bidt.</p> <h3><strong>Opdag tegnene der viser dit kæledyr har lopper:</strong></h3> <p>Tegn på et loppeangreb, er ikke kun voksne lopper, men også loppeæg - små hvide prikker, og loppe snavs - små sorte prikker, som bliver røde, når de fugtes. Den eneste sikre måde at fjerner loppe fra hvalpe og killinger under 8 uger, er ved brug af en loppekam, fordi selv økologiske loppemiddler ikke kan bruges.</p> <p>Se flere <a href="//www.petdreams.dk/hundeartikler/loppemidler-redskaber-mod-utoej-hunde-hvalpe.html"><strong>loppemidler</strong></a>, der kan fjerne lopper fra din hund og dit hjem.</p> Trixie

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 37,-
Trixie

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Slip Af Med Lopper Og Lus Hos Katte Og Hunde Med Denne Kam!

Denne luse- og loppekam har tætte metaltænder, der indsamler lus og lopper i pelsen, og har et plastikhåndtag med et skridsikkert greb i gummi.

Når du kører kammen gennem pelsen, kommer lus og lopper til at sidde fast mellem tænderne. For at gøre det enklere at finde lopper og lus, så hent 2 skåle med vand: Tilføj varmt vand til dem begge, og i den ene, tilføjer du loppeshampoo, mens den anden blot indeholder varmt vand. Dyp loppekammen i skålen med shampooen, og børst det i korte træk gennem pelsen, hvorefter du dypper kammen i den rene skål med vand, hvor lopper og lus drukner. Gentag dette til alle lopper og lus er væk fra pelsen.

Når du er færdig, sørger du for, at al shampoo er skyldt ud af hundens pels.

Lopper er ikke bare irriterende, de kan forårsage orm og hårtab:

Lopper er et almindeligt problem for dyr, og skal tages alvorligt. De kan have en indvirkning på sundheden og velværen hos dyr. Hunde og katte kan få orm, når de slikker sig selv, og sluger lopperne. Der er mange hunde og katte, som er allergiske overfor loppebid, og du kan se om dit kæledyr er allergisk, hvis der er hårtab, hvor loppen har bidt.

Opdag tegnene der viser dit kæledyr har lopper:

Tegn på et loppeangreb, er ikke kun voksne lopper, men også loppeæg - små hvide prikker, og loppe snavs - små sorte prikker, som bliver røde, når de fugtes. Den eneste sikre måde at fjerner loppe fra hvalpe og killinger under 8 uger, er ved brug af en loppekam, fordi selv økologiske loppemiddler ikke kan bruges.

Se flere loppemidler, der kan fjerne lopper fra din hund og dit hjem.

Anmeldelser

Anmeldelser (6)

 Anmeldt af Olav
Anmeldelse:
God og solid kam der virker helt efter hensigten!
 Anmeldt af Adib
Anmeldelse:
den er god at fjerne loper med
 Anmeldt af Julie Nikolajsen
Anmeldelse:
Kammen er overraskende lille.
Og man fungere slet slet ikke i min mops pels.
 Anmeldt af Heidi
Anmeldelse:
Jeg synes desværre ikke at den er tæt nok til at fjerne lopper. Den kunne i hvert fald ikke tage dem på min shih tzu
 Anmeldt af Dorthe Madsen
Anmeldelse:
Super god kam til at kæmme med. Vores labrador har så meget under uld at dem i plastik går i stykker, men den jeg har købt her i metal den virker.
 Anmeldt af Hanne
Anmeldelse:
Jeg fik min killing fra en gård, og han kom fuld af lopper!!! Trækkels dreng! Jeg har brugt denne loppekam med en katteshampoo i skålen som I anbefaler i beskrivelsen, og det virkede perfekt! Jeg brugt også Biospotix til hus for at dræbbe lopper i kurven og tæpper, og det var meget effektivt.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Kam der fjerner lopper og lus ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Kam der fjerner lopper og lus

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video

Relaterede varer:

Trix Tick Lasso til flåter og tæger

Trix Tick Lasso til flåter og tæger

3 anmeldelse(r)
kr. 95,-
Loppe og lusekam

Loppe og lusekam

9 anmeldelse(r)
kr. 29,-
Lus og loppekam til hunde og katte

Lus og loppekam til hunde og katte

12 anmeldelse(r)
kr. 49,-