Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Kæl for og plej din kat med denne striglehandske

Varenummer: TX2335
TX2335 <h2>Kæl For Din Kat Og Samtidig Pleje Dens Pels!</h2> <p>Men ikke nok med det. Du stimulerer samtidig blodtilførselen til gavn for kattens velvære, og masserer den. Fjerner også dødt hår og støv fra pelsen, så på med vanten næste gang du kæler for din kat. Punkterne på handsken er lavet i blød gummi.<img style="float: right;" title="Trixie katteartikler og hundeudstyr hos PetDreams" src="//www.petdreams.dk/maerker/trixie-hundeudstyr.jpg" alt="Stort udvalg af hundeudstyr og katteartikler fra Trixie" width="112" height="70" /></p> <p>Se hele udvalget af <strong><a title="Plejeartikler til katte" href="//www.petdreams.dk/katteartikler/plejeartikler-til-katte.html">plejeartikler til katte</a></strong>.</p> Trixie

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 37,-
Trixie

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Kæl For Din Kat Og Samtidig Pleje Dens Pels!

Men ikke nok med det. Du stimulerer samtidig blodtilførselen til gavn for kattens velvære, og masserer den. Fjerner også dødt hår og støv fra pelsen, så på med vanten næste gang du kæler for din kat. Punkterne på handsken er lavet i blød gummi.Stort udvalg af hundeudstyr og katteartikler fra Trixie

Se hele udvalget af plejeartikler til katte.

Anmeldelser

Anmeldelser (5)

 Anmeldt af Hanne
Anmeldelse:
God og hurtig ekspedition. Mr. Toby - vores kat - er vældig fornøjet og kommer ligefrem løbende, når jeg tager handsken på.
 Anmeldt af Annika Christina Nielsen
Anmeldelse:
Fin handske, som er god til katten. Vores gad ikke en almindelig børste. Fordi hun er så tynd, så kan det være svært at børste med alm. børste og så få hende til at stå stille. Med denne handske er det så meget nemmere! Hun synes det er dejligt, selvom hun ikke er helt vild med at blive redt igennem for løse hår.
Det eneste minus synes jeg kan være, at det kan være lidt svært at tage små kattehår af selve børsten , fordi der er så god plads mellem rillerne, at hårene sætter sig der :-)
 Anmeldt af Helen
Anmeldelse:
Jeg har en smuk/dejlig hun kat (6 år) med en kraftig pels. Jeg købte handsken for at bruge den til at fordele Biospotix-sprayen i pelsen. Katten kan ikke lide, at jeg sprøjter loppemidlet direkte på pelsen. Derfor sprøjter jeg KUN i handsken og herefter nusser/kæler det ind i pelsen. Det fungerer godt!
Biospotix-spray er et SUPER GODT produkt. Ingen utøj.
 Anmeldt af Sabine
Anmeldelse:
Jeg har en meget langhåret kat og han fælder rigtig meget.
Han er vant til at blive børstet, men da jeg prøvede med handsken her, det kunne han virkelig godt lide og fik også redt meget hår af ham. Den er god og pengene værd!
 Anmeldt af Sascha
Anmeldelse:
Vores kat fælder virkelig meget selvom hun er korthåret, og hun er slet ikke vant til at blive børstet; - jeg har aldrig set hende skabe sig som hun gør når hun bliver striglet med handsken. HUN ELSKER DEN! Hun drøner rundt på altangulvet og skifter side for at få det hele med. Den er virkelig effektiv - det var helt ufatteligt hvor meget overskudspels vi fik af første gang, og hendes pels er meget flottere at se på. Alle 45kr værd!
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Kæl for og plej din kat med denne striglehandske ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Kæl for og plej din kat med denne striglehandske

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video