Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Itch Stop Feed Oil - fodertilskud til hunde og katte

Varenummer: HC ITCH0010
HC ITCH0010 <h2><strong>Stopper Ubehag & Kløe i Huden Indefra Med Unikt Miks Af Vitaminer & Olie!</strong></h2> <p>Excellent Itch Stop Feed Oil er et ernæringsmæssigt fodertilskud med en unik blanding af vigtige Omega 6 og 3 fedtsyrer, E-vitamin, C-vitamin og kraftige planteekstrakter til at lindre, pleje og reparere huden indefra!</p> <p><br /> <span style="font-size: medium;"><strong>Itch Stop Feed Oil</strong>:</span></p> <ul> <li>Er en blanding af specielt udvalgte olier, rige på Omega 6, Omega 3 og vitamin E og C.</li> <li>Har beroligende og helbredende egenskaber for ubehag i huden.</li> <li>Understøtter en sund hud og en smuk skinnende pels.<br />  </li> </ul> <h3><span style="font-size: medium;"><strong>Itch Stop Feed Oil indeholder:</strong></span></h3> <ul> <li><strong>Olie fra rapsfrø:</strong> rig på Omega 6 og 3, E-vitamin for at genoprette huden og forbedre hudtilstanden.</li> <li><strong>Vindrue frø:</strong> rig på vitamin E og C til fremstilling af nye celler for at støtte huden og beskytte den. Det holder huden smidig. </li> <li><strong>Kamilleolie:</strong> har en lindrende og rensende virkning, samt blødgør huden.ekstrakt fra Rooibos: rig på mineraler, vitaminer og har en rensende og helende virkning. Ideel til brug ved ubehag i huden.</li> </ul> <p> <br /> <span style="font-size: medium;"><strong>Dosering:</strong></span></p> <ul> <li><strong>Små hunde og katte: </strong>Giv daglig 5 ml over dyrets mad. Efter ubehag i huden er reduceret, fortsæt med 2,5 ml om dagen.</li> <li><strong>Mellem til store hunde: </strong>Giv daglig 10 ml over dyrets mad. Efter ubehag i huden er reduceret, fortsæt med 5 ml om dagen.</li> </ul> <p>Det er vigtigt at identificere årsagen til dit kæledyrs kløen og ubehag i huden. Mest almindelige årsager er: loppeallergi, foderallergi, pollen, støvmider og skimmelsvamp samt kontaktallergi mod tæppe, shampoo og insekticid produkter. Det er vigtigt at konsultere en dyrlæge, hvis problemet fortsætter.</p> <p><strong>Flasken indeholder 250 ml. </strong></p> Excellent Hvis du vil modtage en email når varen er på lager igen, klik her.

På vej til lager - Levering 2-5 dage

kr. 115,-
Excellent

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Stopper Ubehag & Kløe i Huden Indefra Med Unikt Miks Af Vitaminer & Olie!

Excellent Itch Stop Feed Oil er et ernæringsmæssigt fodertilskud med en unik blanding af vigtige Omega 6 og 3 fedtsyrer, E-vitamin, C-vitamin og kraftige planteekstrakter til at lindre, pleje og reparere huden indefra!


Itch Stop Feed Oil:

  • Er en blanding af specielt udvalgte olier, rige på Omega 6, Omega 3 og vitamin E og C.
  • Har beroligende og helbredende egenskaber for ubehag i huden.
  • Understøtter en sund hud og en smuk skinnende pels.
     

Itch Stop Feed Oil indeholder:

  • Olie fra rapsfrø: rig på Omega 6 og 3, E-vitamin for at genoprette huden og forbedre hudtilstanden.
  • Vindrue frø: rig på vitamin E og C til fremstilling af nye celler for at støtte huden og beskytte den. Det holder huden smidig. 
  • Kamilleolie: har en lindrende og rensende virkning, samt blødgør huden.ekstrakt fra Rooibos: rig på mineraler, vitaminer og har en rensende og helende virkning. Ideel til brug ved ubehag i huden.

 
Dosering:

  • Små hunde og katte: Giv daglig 5 ml over dyrets mad. Efter ubehag i huden er reduceret, fortsæt med 2,5 ml om dagen.
  • Mellem til store hunde: Giv daglig 10 ml over dyrets mad. Efter ubehag i huden er reduceret, fortsæt med 5 ml om dagen.

Det er vigtigt at identificere årsagen til dit kæledyrs kløen og ubehag i huden. Mest almindelige årsager er: loppeallergi, foderallergi, pollen, støvmider og skimmelsvamp samt kontaktallergi mod tæppe, shampoo og insekticid produkter. Det er vigtigt at konsultere en dyrlæge, hvis problemet fortsætter.

Flasken indeholder 250 ml. 

Anmeldelser

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Itch Stop Feed Oil - fodertilskud til hunde og katte ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Itch Stop Feed Oil - fodertilskud til hunde og katte

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video