Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Ferplast Dog Fort Indendørs hundehus

Varenummer: FE 87040311
FE 87040311 <h2>Ferplast Dog Fort - Fantastiisk Indendørs Kennel Bygget Af Bæredygtigt Træ & Tremmer i Aluminium</h2> <p> Ferplast Dog Fort er et fantastisk indendørs hundehus, som er lavet af modstandsdygtigt nordisk fyr med aluminiumstænger, så din firbenede ven har sit egen hjem i dit eget hjem. </p> <p>Ferplast Dog Fort er meget praktisk af flere årsager, for at give din hund et sted, hvor det føles sikkert og beskyttet i forskellige situationer, hvor du må konentrere dig om andre ting som for esempel:<br /><br />1. Når du har middagsgæster<br />2. Hvis hunden skal være hjemme alene<br />3. Hvis hunden er ked af det eller lider af separationsangst<br />4. Laver et stort rod, hvis du ikke kan holde ham ved selskab et stykke tid<br /><br />Dog Fort kan således også ses som et træningshjælpemiddel: få ham gradvist vant til at være der, først i korte perioder, indtil han føler sig helt hjemme. Kennelen bør altid være åben, når hunden skal sove eller have en lur, men døren kan lukkes til træning / undervisning, eller når lejligheden opfordrer det til at lære hunden at være rolig og under kontrol på bestemte tidspunkter. </p> <p>Ferplast's Dog Fort er blevet omhyggeligt designet, så hunden tænker på det som sit egen private gemmested. Takket være det materiale, det er lavet med, giver det en følelse af hygge, og passer perfekt ind i næsten enhver boligindretning. Det leveres med justerbare gummifødder, og har en åbning foran, der er solidt hængslet til kennelen. Den er lukket på den ene bagside, som lader hunden se siderne og fronten, men ikke rundt. Frontpanelet kan åbnes for at give dig nem adgang til hunden, og leveres med et sikkert dobbeltlukningssystem for sikkerhed.</p> <p>Ferplast's Indoor Dog Fort er et Tree Friend-produkt, der er lavet af træ fra ansvarligt forvaltede skove i overensstemmelse med de miljømæssige, sociale og økonomiske bestemmelser i hjemlandet for at bevare naturressourcer og reducere deres ukontrollerede udnyttelse.</p> <ul> <li>Indendørs hundehus</li> <li>Ideel til brug i hjemmet</li> <li>Lad hunden føle sig tryg og beskyttet samtidig med at han holder øje med sit overvågningsområde</li> <li>Kan hjælpe med at træne din hund og styre hans bevægelser og opholdssted i huset</li> <li>Bygget af nordisk fyrretræ fra ansvarligt forvaltede skove</li> <li>Massive og resistente aluminiumstænger</li> <li>Handy front åbning solidt hængslet til huset</li> <li>Dobbelt lukningssikkerhedsfunktion</li> <li>Justerbare fødder</li> </ul> <p><strong>Samlede mål på Ferplast Dog fort er 100,5 x 59 x 82,5 cm (Længde x bredde x højde). </strong><br /><strong>Indvendige mål er 95 x 53 x 77 cm (Længde x bredde x højde). </strong></p> Ferplast

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 1.699,-
Ferplast

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Ferplast Dog Fort - Fantastiisk Indendørs Kennel Bygget Af Bæredygtigt Træ & Tremmer i Aluminium

 Ferplast Dog Fort er et fantastisk indendørs hundehus, som er lavet af modstandsdygtigt nordisk fyr med aluminiumstænger, så din firbenede ven har sit egen hjem i dit eget hjem. 

Ferplast Dog Fort er meget praktisk af flere årsager, for at give din hund et sted, hvor det føles sikkert og beskyttet i forskellige situationer, hvor du må konentrere dig om andre ting som for esempel:

1. Når du har middagsgæster
2. Hvis hunden skal være hjemme alene
3. Hvis hunden er ked af det eller lider af separationsangst
4. Laver et stort rod, hvis du ikke kan holde ham ved selskab et stykke tid

Dog Fort kan således også ses som et træningshjælpemiddel: få ham gradvist vant til at være der, først i korte perioder, indtil han føler sig helt hjemme. Kennelen bør altid være åben, når hunden skal sove eller have en lur, men døren kan lukkes til træning / undervisning, eller når lejligheden opfordrer det til at lære hunden at være rolig og under kontrol på bestemte tidspunkter. 

Ferplast's Dog Fort er blevet omhyggeligt designet, så hunden tænker på det som sit egen private gemmested. Takket være det materiale, det er lavet med, giver det en følelse af hygge, og passer perfekt ind i næsten enhver boligindretning. Det leveres med justerbare gummifødder, og har en åbning foran, der er solidt hængslet til kennelen. Den er lukket på den ene bagside, som lader hunden se siderne og fronten, men ikke rundt. Frontpanelet kan åbnes for at give dig nem adgang til hunden, og leveres med et sikkert dobbeltlukningssystem for sikkerhed.

Ferplast's Indoor Dog Fort er et Tree Friend-produkt, der er lavet af træ fra ansvarligt forvaltede skove i overensstemmelse med de miljømæssige, sociale og økonomiske bestemmelser i hjemlandet for at bevare naturressourcer og reducere deres ukontrollerede udnyttelse.

  • Indendørs hundehus
  • Ideel til brug i hjemmet
  • Lad hunden føle sig tryg og beskyttet samtidig med at han holder øje med sit overvågningsområde
  • Kan hjælpe med at træne din hund og styre hans bevægelser og opholdssted i huset
  • Bygget af nordisk fyrretræ fra ansvarligt forvaltede skove
  • Massive og resistente aluminiumstænger
  • Handy front åbning solidt hængslet til huset
  • Dobbelt lukningssikkerhedsfunktion
  • Justerbare fødder

Samlede mål på Ferplast Dog fort er 100,5 x 59 x 82,5 cm (Længde x bredde x højde). 
Indvendige mål er 95 x 53 x 77 cm (Længde x bredde x højde). 

Anmeldelser

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Ferplast Dog Fort Indendørs hundehus ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Ferplast Dog Fort Indendørs hundehus

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video