Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Incredibowl madskål til langørede hunde

Varenummer: Buster-Incredibowl
Buster-Incredibowl <h2><strong>BUSTER IncrediBowl </strong>» <strong>Vand- Og Madskåle Til Langørede Hunde</strong></h2><p>BUSTER IncrediBowl er en god løsning, når din langørede hund får mad og vand. Den indadvendte kant sørger for, at hunden ikke får sine lange ører smurt ind i maden/vandet.</p><p>Ideel til hunde som basset hunde, beagles, Labrador retriever, Bloodhound, Cocker Spanials, Puddel med flere, som har ører, der normalt rører mad og vand i almindelige skåle.</p><p><strong>Samtidig er Incredibowl meget velegnet til hunde, som spiser for hurtigt.</strong> På grund af skålens design er det sværere at få adgang til alt foderet hurtigt, specielt det som ligger i hjørnerne af skålen.</p><p>Buster Incredibowl er lavet i phthalate fri gummi, som står godt fast på gulvet. Den er IKKE velegnet til vask i opvaskemaskine.</p><p><strong>BUSTER IncrediBowl madskåle kommer i 2 størrelser og 2 farver: </strong></p><ul><li>Small på 1 liter</li><li>Large på 2 liter</li></ul><p><strong>Vælg størrelse og farve under billedet.</strong></p><p>Her finder du flere <a title="Madskåle og vandskåle til store og små hunde" href="//www.petdreams.dk/hundeartikler/vand-og-foderskale.html"><strong>vand- og madskåle til hunde</strong></a>.</p> Buster

På lager 

kr. 97,-

* Skal udfyldes

Buster

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

BUSTER IncrediBowl » Vand- Og Madskåle Til Langørede Hunde

BUSTER IncrediBowl er en god løsning, når din langørede hund får mad og vand. Den indadvendte kant sørger for, at hunden ikke får sine lange ører smurt ind i maden/vandet.

Ideel til hunde som basset hunde, beagles, Labrador retriever, Bloodhound, Cocker Spanials, Puddel med flere, som har ører, der normalt rører mad og vand i almindelige skåle.

Samtidig er Incredibowl meget velegnet til hunde, som spiser for hurtigt. På grund af skålens design er det sværere at få adgang til alt foderet hurtigt, specielt det som ligger i hjørnerne af skålen.

Buster Incredibowl er lavet i phthalate fri gummi, som står godt fast på gulvet. Den er IKKE velegnet til vask i opvaskemaskine.

BUSTER IncrediBowl madskåle kommer i 2 størrelser og 2 farver:

  • Small på 1 liter
  • Large på 2 liter

Vælg størrelse og farve under billedet.

Her finder du flere vand- og madskåle til hunde.

Anmeldelser

Anmeldelser (2)

 Anmeldt af Jytte
Anmeldelse:
5 stjerner ud af 5
 Anmeldt af Mie
Anmeldelse:
Har givet tørre vellugtende ører, bare for små når man har 3 hunde.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Incredibowl madskål til langørede hunde ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Incredibowl madskål til langørede hunde

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video