Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Hjerteformet ID til hunde og katte fra PetScribe

Varenummer: heart shaped id skilte
heart shaped id skilte <h2>Personligt Indgraveret Hundetegn For Dit Kæledyrs Sikkerhed - Stærke PetScribe Quick-Tag Hundetegn</h2> <p>Dette hjerteformede hundetegn til hunde og katte i stål er den hurtigste måde, at sikre dit kæledyrs hjemkomst, hvis han nogensinde skulle blive væk. Loven anmoder faktisk om, at du som hundeejer får et til din følgesvend, så snart han bliver 4 måneder gammel. Skilten skal have dit navn og adresse indgraveret klart, så det er nemt for alle at vide, at din hund tilhører dig.</p> <ul> <li>Rustfrit stål eller anodiseret aluminium</li> <li>Front emalje</li> <li>Nikkelfri</li> <li>Stærke PetScribe Quick-Tag hundetegn</li> </ul> <p>Dette hjerteformede hundetegn kommer i 2 størrelser, der passer til hunde af alle racer og størrelser:</p> <ul> <li>Small: Måler 2.5 x 2.5 cm. Ideel til katte og hunderacer som chihuahua, maltesisk, Pekingeser, Shih Tzu, Toy Poodle, Fox Terrier, gravhund m.fl. </li> <li>Large: Måler ca. 3.75 x 3.2 cm. Ideel til hunderacer som Bearded Collie, Bull Terrier, Border Collie, Dalmatiner, Labrador, Rottweiler, Golden Retriever m.fl. </li> </ul> <p><strong>Skriv i boksen, hvad der skal stå på tegnet. Kan graveres på begge sider. Skriv som minimum dit/dine telefonnumre og gerne dit navn og adresse. <br /><br /><strong>Graveres på egen Petscribe Speedytag maskine med diamant, der gør teksten mere langtidsholdbar i forhold til laser. Se videoen, hvordan dit hundetegn graveres. Det er en australsk video, men maskinen er magen til. </strong><br /></strong></p> Petscribe

På lager 

kr. 89,-

* Skal udfyldes

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Personligt Indgraveret Hundetegn For Dit Kæledyrs Sikkerhed - Stærke PetScribe Quick-Tag Hundetegn

Dette hjerteformede hundetegn til hunde og katte i stål er den hurtigste måde, at sikre dit kæledyrs hjemkomst, hvis han nogensinde skulle blive væk. Loven anmoder faktisk om, at du som hundeejer får et til din følgesvend, så snart han bliver 4 måneder gammel. Skilten skal have dit navn og adresse indgraveret klart, så det er nemt for alle at vide, at din hund tilhører dig.

 • Rustfrit stål eller anodiseret aluminium
 • Front emalje
 • Nikkelfri
 • Stærke PetScribe Quick-Tag hundetegn

Dette hjerteformede hundetegn kommer i 2 størrelser, der passer til hunde af alle racer og størrelser:

 • Small: Måler 2.5 x 2.5 cm. Ideel til katte og hunderacer som chihuahua, maltesisk, Pekingeser, Shih Tzu, Toy Poodle, Fox Terrier, gravhund m.fl. 
 • Large: Måler ca. 3.75 x 3.2 cm. Ideel til hunderacer som Bearded Collie, Bull Terrier, Border Collie, Dalmatiner, Labrador, Rottweiler, Golden Retriever m.fl. 

Skriv i boksen, hvad der skal stå på tegnet. Kan graveres på begge sider. Skriv som minimum dit/dine telefonnumre og gerne dit navn og adresse. 

Graveres på egen Petscribe Speedytag maskine med diamant, der gør teksten mere langtidsholdbar i forhold til laser. Se videoen, hvordan dit hundetegn graveres. Det er en australsk video, men maskinen er magen til. 

Anmeldelser

Anmeldelser (5)

 Anmeldt af Jytte
Anmeldelse:
Et rigtig fint hundetegn, jeg fik til Bianca, og hurtig betjening. venlig hilsen Jytte
 Anmeldt af Jeanette
Anmeldelse:
Rigtig fint hundetegn i god kvalitet. Men ærgeligt at gravøren valgte at sætte hele teksten på samme side. Jeg havde forventet at hundens navn kom på den ene side.
 Anmeldt af Karin
Anmeldelse:
Fik tilsendt det fineste hjerte med flot indgravering. Blev rigtig glad da jeg så den.
 Anmeldt af Gitte
Anmeldelse:
Hej
Et fint hundetegn med pæn skrift. Hurtig betjening, kom et par dage efter bestilling.
vh Gitte
 Anmeldt af Rita
Anmeldelse:
Jeg har købt dette rigtig flotte hundetegn til vores chihuahua. Jeg er RIGTIG tilfreds med kvaliteten og designet :) Ikke nok med at det er et rigtig sødt hundetegn, men efter jeg bestilte det fik jeg en mail om, hvilken ingravering der skulle være på tegnet. Så ganske gratis, fik vi skrevet adresse, tlf og hundens navn på skiltet:) Da vi modtog tegnet få dage efter bestillingen, fik vi en lille folder med om hundetegnet´s mærke og funktion, der var endda en lille metal ring med så det var klart til at sætte i halsbåndet:) Jeg er Meget tilfreds med dette køb, det kan klart anbefales!!!! :D
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Hjerteformet ID til hunde og katte fra PetScribe ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Hjerteformet ID til hunde og katte fra PetScribe

1 Vare(r)

per side
 • Fra Anna-Sofie at 24/06/2013 18.40
  • Kan man få indgravering på begge sider? F.eks. dyrets navn på forsiden, og adresse på bagsiden?

  • Hej Anna-Sofie

   Ja, der kan graveres på begge sider på denne. Du skriver bare "Forside:" og noterer hvad du vil have skrevet der, og "Bagside:" med teksten der :)

   Mvh

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video

Relaterede varer:

Hundetegn med pote - 2 størrelser

Hundetegn med pote - 2 størrelser

6 anmeldelse(r)
kr. 99,-