Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Hvalpetoilet til renlighedstræning

Varenummer: Hvalp_toilet
Hvalp_toilet <h2>Trixie Hvalpetoilet Til Hustræning / Renlighedstræning</h2> <p>Effektivt hvalpetoilet der hurtigt lærer din hvalp at tisse og komme af med afføringen de ønskede steder. Toilettet har en praktisk ramme, hvor man for eksempel kan indsætte Nappy Puppy Pad <a title="Servietter til absobering af væske" href="//www.petdreams.dk/laer-din-hvalp-at-tisse-og-lave-ude-med-disse-servietter.html" target="_blank"><strong>tisseservietter</strong></a> og dryppe <strong><a href="//www.petdreams.dk/olie-til-toilettraening-af-hvalpe.html">olie til toilettræning</a>. </strong>Servietten holdes sikkert på plads, der sikrer høj hygiejne, selv når servietten er meget våd. <strong>Husk at rose din hvalp, hver gang den gør det rigtigt, og gerne en godbid med.</strong></p> <ul> <li><strong>Praktisk hvalpetoilet i beige</strong><strong><img style="float: right;" alt="" src="//www.petdreams.dk/maerker/trixie-petdreams.png" height="73" width="115" /></strong></li> <li><strong>Servietter holdes sikkert på plads</strong></li> <li><strong>Skridsikker med gummi fødder</strong></li> </ul> <p>Leveres i 2 størrelser:</p> <ul> <li><strong>Small:</strong> Måler 49 x 41 cm.</li> <li><strong>Large:</strong> Måler 65 x 55 cm.</li> </ul> Trixie

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 129,-

* Skal udfyldes

Trixie

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Trixie Hvalpetoilet Til Hustræning / Renlighedstræning

Effektivt hvalpetoilet der hurtigt lærer din hvalp at tisse og komme af med afføringen de ønskede steder. Toilettet har en praktisk ramme, hvor man for eksempel kan indsætte Nappy Puppy Pad tisseservietter og dryppe olie til toilettræning. Servietten holdes sikkert på plads, der sikrer høj hygiejne, selv når servietten er meget våd. Husk at rose din hvalp, hver gang den gør det rigtigt, og gerne en godbid med.

  • Praktisk hvalpetoilet i beige
  • Servietter holdes sikkert på plads
  • Skridsikker med gummi fødder

Leveres i 2 størrelser:

  • Small: Måler 49 x 41 cm.
  • Large: Måler 65 x 55 cm.

Anmeldelser

Anmeldelser (3)

 Anmeldt af Hanne
Anmeldelse:
Hvalpetoilettet er købt til vor Toy Pudel hvalp og passer i størrelsen til hvalpen. Den bruger det ca. ½ af gangene. Det ville være dejligt, hvis man kunne få et underlag, der passer nøjagtigt i størrelsen til toilettet.
 Anmeldt af Lene
Anmeldelse:
Tjaa en katte bakke uden kanter, som ikke virkede på vores 4 hunde , så det var spild af penge.
 Anmeldt af Stine
Anmeldelse:
Tjah en plastikbakke uden kanter. Hvis det virkede på hunden var jeg nok lidt mere begejstret, men desværre havde det ingen effekt på vores hund.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Hvalpetoilet til renlighedstræning ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Hvalpetoilet til renlighedstræning

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video

Relaterede varer: