Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Petkin Itchstick – Kløe- og smertelindring til katte og hunde

Varenummer: DP PK5320
DP PK5320 <h2>Hurtigvirkende lindring af kløe og smerte</h2> <p>Petkin Itchstick kan lindre kløe og smerter forårsaget af loppebid, hot spots og irriteret hud. Som en deodorantstang har Petkin Itchstick en drejeknap, er hæver stiften, der påføres direkte på den irriterede hud. Den bitre smag vil stoppe dit kæledyr fra at bide og kradse på den irriterede hud, så den kan få lov til at hele uden yderligere infektioner.</p> <ul> <li>Let at bruge og håndtere</li> <li>Hurtigvirkende lindring for kløe og smerte</li> <li>Aktiv ingrediens er benzocain for at stoppe kløe og smerte</li> <li>Indeholder heksehassel, aloe vera gel, kulsukkerrod og vitaminer</li> <li>Sikker til brug på hvalpe og killinger 6 uger og ældre</li> <li>Har en bitter smag, der stopper slikning, kradsen og biden</li> <li>Tillader at heling begynder hurtig</li> <li>Hjælper med at forhindre infektion</li> <li>Veterinær godkendt</li> <li>Til katte og hunde</li> </ul> <p>Petkin Itchstick fås i 42g. Den er nem at bruge ved at dreje drejeknappen for at hæve pinden. Del pelsen og gnid pinden på de irriterede områder. Prøv på et lille område i tilfælde af allergier. Petkin Itchstick kan påføres 3 til 4 gange dagligt efter behov.</p> <p><strong>BEMÆRK:</strong> Må ikke anvendes på åbne sår eller rifter. Det anbefales at kontakte din dyrlæge, inden du bruger Petkin Itchstick på syge eller ældre kæledyr, eller hvis dit kæledyrs tilstand bliver værre eller vedvarende over 7 dage. I tilfælde af allergisk reaktion eller følsomhed, skyl området med vand og afbryd brug.</p> Petkin

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 85,-
Petkin

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Hurtigvirkende lindring af kløe og smerte

Petkin Itchstick kan lindre kløe og smerter forårsaget af loppebid, hot spots og irriteret hud. Som en deodorantstang har Petkin Itchstick en drejeknap, er hæver stiften, der påføres direkte på den irriterede hud. Den bitre smag vil stoppe dit kæledyr fra at bide og kradse på den irriterede hud, så den kan få lov til at hele uden yderligere infektioner.

  • Let at bruge og håndtere
  • Hurtigvirkende lindring for kløe og smerte
  • Aktiv ingrediens er benzocain for at stoppe kløe og smerte
  • Indeholder heksehassel, aloe vera gel, kulsukkerrod og vitaminer
  • Sikker til brug på hvalpe og killinger 6 uger og ældre
  • Har en bitter smag, der stopper slikning, kradsen og biden
  • Tillader at heling begynder hurtig
  • Hjælper med at forhindre infektion
  • Veterinær godkendt
  • Til katte og hunde

Petkin Itchstick fås i 42g. Den er nem at bruge ved at dreje drejeknappen for at hæve pinden. Del pelsen og gnid pinden på de irriterede områder. Prøv på et lille område i tilfælde af allergier. Petkin Itchstick kan påføres 3 til 4 gange dagligt efter behov.

BEMÆRK: Må ikke anvendes på åbne sår eller rifter. Det anbefales at kontakte din dyrlæge, inden du bruger Petkin Itchstick på syge eller ældre kæledyr, eller hvis dit kæledyrs tilstand bliver værre eller vedvarende over 7 dage. I tilfælde af allergisk reaktion eller følsomhed, skyl området med vand og afbryd brug.

Anmeldelser

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Petkin Itchstick – Kløe- og smertelindring til katte og hunde ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Petkin Itchstick – Kløe- og smertelindring til katte og hunde

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video