Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Hunter legetøj med tandpleje til vand

Varenummer: PROD347
PROD347 <p><img style="border: 0; float: right;" src="//www.petdreams.dk/maerker/hunter-petdreams.jpg" alt="Hundeudstyr fra Hunter" width="122" height="72" /><strong>Legetøj til hund</strong> fra Hunter som både kan bruges på land og i vand. Bolden hedder Wave Ball, og refererer til de gode flydende egenskaber legetøjet har, til hunde der kan lide vand.</p> <p>Derudover har den gode plejeegenskaber, der renser hundens tænder, tandkød og giver en generel god tandhygiejne, takket være den specielt designede overflade. Bolden er blød, og er lavet i 100% naturgummi.<br /><br />Wave Ball legetøjet leveres i 2 størrelser:</p> <ul> <li><strong>Small er 10 cm. <span style="background-color: #ffff00;">udsolgt</span></strong></li> <li><strong>Large er 15 cm. i diameter, og passer til store hunde som labrador, golden retreiver, dobermann, rottweiler, grand danois m.fl.<br /></strong><br /><br />Se flere produkter til <a title="Tandpleje produkter til hunde" href="//www.petdreams.dk/hundeartikler/plejeprodukter/tandpleje-og-hygiejne.html">tandpleje</a>.</li> </ul> <p> </p> Hvis du vil modtage en email når varen er på lager igen, klik her.

På vej til lager 

kr. 72,-

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Hundeudstyr fra HunterLegetøj til hund fra Hunter som både kan bruges på land og i vand. Bolden hedder Wave Ball, og refererer til de gode flydende egenskaber legetøjet har, til hunde der kan lide vand.

Derudover har den gode plejeegenskaber, der renser hundens tænder, tandkød og giver en generel god tandhygiejne, takket være den specielt designede overflade. Bolden er blød, og er lavet i 100% naturgummi.

Wave Ball legetøjet leveres i 2 størrelser:

  • Small er 10 cm. udsolgt
  • Large er 15 cm. i diameter, og passer til store hunde som labrador, golden retreiver, dobermann, rottweiler, grand danois m.fl.


    Se flere produkter til tandpleje.

 

Anmeldelser

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Hunter legetøj med tandpleje til vand ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Hunter legetøj med tandpleje til vand

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video