Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Hunter kvalitets negleklipper til hund i 2 størrelser

Varenummer: HUNTER-NEGLEKLIPPER
HUNTER-NEGLEKLIPPER <p><img style="border: 0; float: right;" src="//www.petdreams.dk/maerker/hunter-petdreams.jpg" alt="Hundeudstyr fra Hunter" width="122" height="72" /></p><p>Med Hunter Smart negletang til hund i de friske Hunter farver, kan din hunds kløer blive klippet optimalt. Det er vigtigt, at kløerne ikke bliver for lange, da hundens poter kan blive ømme, og der kan opstå smerte.</p><p>Når du klipper, skal der omvendt ikke klippes for meget, da man kan klippe ind til nerver og blodkar, præcis som det sker, hvis du selv har prøvet at rykke en negl for langt ned på dig selv.</p><p><strong>Hunter negleklipperen fås i 2 størrelser. En small på 14 cm. og en kraftigere large på 17 cm.</strong></p><p>Se hele udvalget af <a title="Plejeartikler til hunde" href="//www.petdreams.dk/hundeartikler/plejeprodukter.html">plejeartikler til hunde</a>.</p> Hunter Hvis du vil modtage en email når varen er på lager igen, klik her.

På vej til lager 

kr. 79,-
Hunter

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Hundeudstyr fra Hunter

Med Hunter Smart negletang til hund i de friske Hunter farver, kan din hunds kløer blive klippet optimalt. Det er vigtigt, at kløerne ikke bliver for lange, da hundens poter kan blive ømme, og der kan opstå smerte.

Når du klipper, skal der omvendt ikke klippes for meget, da man kan klippe ind til nerver og blodkar, præcis som det sker, hvis du selv har prøvet at rykke en negl for langt ned på dig selv.

Hunter negleklipperen fås i 2 størrelser. En small på 14 cm. og en kraftigere large på 17 cm.

Se hele udvalget af plejeartikler til hunde.

Anmeldelser

Anmeldelser (2)

 Anmeldt af Malene
Anmeldelse:
Har valgt en i str. S da jeg har en Chihuahua. Den er skarp og klipper fint og det er super vigtigt da det skal gå stærkt med at få kløerne klippet:-)
 Anmeldt af Helle
Anmeldelse:
Den er god hurtig og skarp, hundene kan ikke lide at få klippet negle, men det har de aldrig kunnet
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Hunter kvalitets negleklipper til hund i 2 størrelser ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Hunter kvalitets negleklipper til hund i 2 størrelser

2 Vare(r)

per side
 • Fra Michella at 28/02/2013 16.43
  • Hej Petdreams, Er der et 'stop' på denne negleklipper ?

  • Hej Michella.

   Tak for din mail. Hvis du mener en stopknap på selve maskinen, så ja :) Hvis du mener en stop mekanisme der kan slå automatisk fra, så mener jeg ikke der er.

   Mvh Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Michella at 01/03/2013 10.01
  • Hej Kristian, Jeg mener sådan et sikkerhedsstop, så man ikke kan klippe for meget af neglen. Jeg søger nemlig en uden, for den jeg har nu har det nemlig, og jeg har svært ved at se blodåren når jeg klipper med den. Rigtig god dag :-)

  • Hej MichellaTak for din mail. Der er forskellige tykkelser af huller på hovedet af negletrimmeren, som passer til forskellige hundes kløer i størrelsen. Hvis du ikke vil have sliberen begrænser, hvor meget du kan slibe af, kan du bare sætte neglen i et større hul, hvor du kan trimme så langt ind du ønsker. Toppen er gennemsigtig, så du vil selvfølgelig kunne se hvor meget du trimmer af.Håber det var svaret du søgte, hav en god weekend :)Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video

Relaterede varer: