Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Hunter Hundehalsbånd i bomuld

Varenummer: halsbaand-bomuld
halsbaand-bomuld <h2>Stærkt Hundehalsbånd Lavet Af 100% Bomuld</h2> <p>Nyt hundehalsbånd fra Hunter lavet af bomuld. Hvis din hund har følsom hud, og reagerer på andre typer af halsbånd som nylon, så prøv dette bomuldshalsbånd!</p> <p>Dette bomuldshundehalsbånd er også perfekt til hunde, der har sår eller mister håret under deres halsbånd. Bomuld er et åndbart materiale, og sikrer derfor at din hunds hals ikke bliver overophedet eller bliver et hot spot for bakterier.</p> <ul> <li><img style="float: right;" title="Hunter hundeudstyr" alt="Hunter hundehalsbånd" src="//www.petdreams.dk/maerker/hunter-petdreams.jpg" height="72" width="122" />Lavet af højkvalitets, holdbare og modstandsdygtige materialer</li> <li>Lavet af let bomuldsmateriale</li> <li>Aluminium spænde</li> <li>Perfekt til hverdagsbrug</li> </ul> <h3>Dette bomuldshundehalsbånd fås i brun og i 2 størrelser:</h3> <ul> <li>Small: Måler 1.5cm i bredden og kan justeres mellem 30 og 45 cm i længden</li> <li>Medium: Måler 2 cm i bredden og kan justeres mellem 40 og 55 cm i længden</li> </ul> Hunter Hvis du vil modtage en email når varen er på lager igen, klik her.

På vej til lager 

kr. 119,-
Hunter

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Stærkt Hundehalsbånd Lavet Af 100% Bomuld

Nyt hundehalsbånd fra Hunter lavet af bomuld. Hvis din hund har følsom hud, og reagerer på andre typer af halsbånd som nylon, så prøv dette bomuldshalsbånd!

Dette bomuldshundehalsbånd er også perfekt til hunde, der har sår eller mister håret under deres halsbånd. Bomuld er et åndbart materiale, og sikrer derfor at din hunds hals ikke bliver overophedet eller bliver et hot spot for bakterier.

 • Hunter hundehalsbåndLavet af højkvalitets, holdbare og modstandsdygtige materialer
 • Lavet af let bomuldsmateriale
 • Aluminium spænde
 • Perfekt til hverdagsbrug

Dette bomuldshundehalsbånd fås i brun og i 2 størrelser:

 • Small: Måler 1.5cm i bredden og kan justeres mellem 30 og 45 cm i længden
 • Medium: Måler 2 cm i bredden og kan justeres mellem 40 og 55 cm i længden

Anmeldelser

Anmeldelser (3)

 Anmeldt af Camilla
Anmeldelse:
Rigtigt fint og blødt halsbånd, perfekt til allergi hund med sårbar pels og hud. Man skal være opmærksom på at stramme det nok, så det ikke går ud over hovedet på hunden. Det oplevede jeg en gang at det gjorde. Og også som det nævnes i anden kommentar bør man tage det af inden hunden bader af hensyn til sand og vand i lukkemekanismen. Absolut tilfreds. Fin og hurtig service fra Petdreams.dk
 Anmeldt af Mona
Anmeldelse:
Umiddelbart en dejlig halsbånd til både en hvalp og en voksen hund - men men når man har 2 hunde som os som kan lide at bade/svømme skal man huske, at tage halsbåndene af først pga. låsene krakelerer og er næsten ikke til at åbne/lukke igen. Rigtig ærgerligt for det var en dejlig halsbånd.
 Anmeldt af Anna
Anmeldelse:
Lækkert haldsbånd, Vi har købt str. L til vores formel 1 lab, som er 8 mdr. og det passer fint. Han kan snildt vokse i det og har ingen gener.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Hunter Hundehalsbånd i bomuld ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Hunter Hundehalsbånd i bomuld

1 Vare(r)

per side
 • Fra Anne-Dorte at 06/06/2016 11.47
  • Hej. Ville lige høre hvad størrelserne svarer til i cm på disse halsbånd? Mvh. Anne-Dorte.

  • Hej Anne-Dorte

    

   Tak for din mail. Du kan se målende på halsbåndene længere nede i beskrivelsen og sammenligne med omkredsen på din hunds hals. Kommer her:

    

   • Small: Måler 1.5cm i bredden og kan justeres mellem 30 og 45 cm i længden
   • Medium: Måler 2 cm i bredden og kan justeres mellem 40 og 55 cm i længden
   • Large: Måler 2.5 cm i bredden og kan justeres mellem 45 og 65 cm i længden

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video

Relaterede varer: