Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Hunter halsbånd i SORT med swarovski - 4 størrelser

Varenummer: Hunter halsbånd i SORT
Hunter halsbånd i SORT <p>Hunter modern art<strong> halsbånd til hund</strong> i lakeret sort i øverste lag læder, og hvid i nederste, der rager lidt længere ud, og skaber en flot hvid kant ved siden af den sorte farve. Halsbåndet er i topkvalitet, produceret af den kendte tyske producent Hunter, og indenfor markedets absolut bedste.</p> <p><img style="float: right; border: 0;" alt="Hundeudstyr fra Hunter" src="//www.petdreams.dk/maerker/hunter-petdreams.jpg" height="72" width="122" />Alt er iorden til mindste detalje, ikke mindst de flotte rækker af swarovski krystaller der sidder i 2 rækker ned ad halsbåndet. Læderet er kunstlæder, som det bør være det på halsbånd til hunde, da de ellers er umulige at rengøre. <strong>Et halsbånd til dig der vil give din hund noget ekstraordinært.</strong></p> <p>- Bredden på halsbåndet er 2.2 cm. på alle størrelser, og har 2 rækker med krystaller. Første tal er halsbåndets totale længde, og det sidste omkredsen skal være på din hunds hals for at kunne passe.</p> <ul> <li>- <strong>Small </strong>er 42 cm. lang, og passer til hunde med en halsomkreds på mellem 29-35 cm.</li> <li>- <strong>Medium </strong>er 47 cm. lang, og passer til hunde med en halsomkreds på mellem 34-40 cm.</li> <li>- <strong>Large </strong>er 51 cm. lang, og passer til hunde med en halsomkreds på mellem 39-45 cm.</li> <li>- <strong>X-Large </strong>er 55 cm. lang, og passer til hunde med en halsomkreds på mellem 44-50 cm.</li> </ul> <p>Se flere <a title="Halsbånd til hunde" href="//www.petdreams.dk/hundeartikler/halsband.html">halsbånd til hunde</a>.</p> Hunter Hvis du vil modtage en email når varen er på lager igen, klik her.

På vej til lager 

kr. 179,-
Hunter

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Hunter modern art halsbånd til hund i lakeret sort i øverste lag læder, og hvid i nederste, der rager lidt længere ud, og skaber en flot hvid kant ved siden af den sorte farve. Halsbåndet er i topkvalitet, produceret af den kendte tyske producent Hunter, og indenfor markedets absolut bedste.

Hundeudstyr fra HunterAlt er iorden til mindste detalje, ikke mindst de flotte rækker af swarovski krystaller der sidder i 2 rækker ned ad halsbåndet. Læderet er kunstlæder, som det bør være det på halsbånd til hunde, da de ellers er umulige at rengøre. Et halsbånd til dig der vil give din hund noget ekstraordinært.

- Bredden på halsbåndet er 2.2 cm. på alle størrelser, og har 2 rækker med krystaller. Første tal er halsbåndets totale længde, og det sidste omkredsen skal være på din hunds hals for at kunne passe.

  • - Small er 42 cm. lang, og passer til hunde med en halsomkreds på mellem 29-35 cm.
  • Medium er 47 cm. lang, og passer til hunde med en halsomkreds på mellem 34-40 cm.
  • Large er 51 cm. lang, og passer til hunde med en halsomkreds på mellem 39-45 cm.
  • X-Large er 55 cm. lang, og passer til hunde med en halsomkreds på mellem 44-50 cm.

Se flere halsbånd til hunde.

Anmeldelser

Anmeldelser (1)

 Anmeldt af Peder
Anmeldelse:
Lækkert halsbånd med fine blinkende krystaller.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Hunter halsbånd i SORT med swarovski - 4 størrelser ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Hunter halsbånd i SORT med swarovski - 4 størrelser

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video

Relaterede varer: