Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Hunter Click Trainer - Klik træning til din hund

Varenummer: MG B 41936
MG B 41936 <p>Hunter Click Trainer bruges til så kaldt <strong>kliktræning</strong> til din hund. Det er en utrolig hjælp under optræning af sin hund, hvor man med denne kan afgive bestemte lyde, når hunden gør noget den ikke må, og dermed vise hundens grænser. Click Trainer har metalskiver som, når de rammer hinanden, afgiver en lyd, som hunden vil betragte som et tegn til at opførselen ikke har været korrekt.</p><p>Se hele vores udvalg i produkter til <a href="//www.petdreams.dk/hundeartikler/hundetraening.html"><strong>hundetræning.</strong></a></p> Hunter

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 49,-
Hunter

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Hunter Click Trainer bruges til så kaldt kliktræning til din hund. Det er en utrolig hjælp under optræning af sin hund, hvor man med denne kan afgive bestemte lyde, når hunden gør noget den ikke må, og dermed vise hundens grænser. Click Trainer har metalskiver som, når de rammer hinanden, afgiver en lyd, som hunden vil betragte som et tegn til at opførselen ikke har været korrekt.

Se hele vores udvalg i produkter til hundetræning.

Anmeldelser

Anmeldelser (2)

 Anmeldt af Lis
Anmeldelse:
God ting der gir hundene noget nyt som klikker træning efter at kende de andre klikkere.
 Anmeldt af Bodil
Anmeldelse:
Dette produkt har intet med klikker træning at gøre, klikkertræning baseres på positiv træning ved at man belønner det man gerne vil se og ignorerer det man ikke ønsker at se, dette produkt er det man i gamle dage kaldte rasleplader, efter min mening ikke egnet til moderne hundetræning.
OBS man kan ikke give ingen stjerner, men det er det jeg ville gøre, dvs produktet er intet hver og hører ikke hjemme i træningen.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Hunter Click Trainer - Klik træning til din hund ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Hunter Click Trainer - Klik træning til din hund

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video