Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Hundetelt til ture og rejser - Lynhurtigt at sætte op 93x63 cm

Varenummer: PROD756
PROD756 <p><strong>Smart hundetelt i slidstærk nylon</strong> til ture og rejser med hunden, der er lynhurtig at sætte op og tage ned. Der er net i alle 4 ender, som kan tillukkes til natten, når hunden skal sove, eller for at beskytte mod sol, støv og varme. Til bunden af teltet er der en tynd dejlig foret madras.</p><p>Det fungerer ved at enderne er stivet tasken af med tynde bøjler i jern, så den bløde midte lynes sammen med de stive ender. Derefter er det blot at sætte teltet fast med de medfælgende pløkker. Når teltet skal ned, er det bare op med pløkkerne, lyn enderne ned, fold den sammen og læg den i bæretasken i nylon der følger med.</p><p>Praktisk telt til bilen, stævner, udflugter, udstillinger eller andre ture hvor hunden er med.</p><p><strong>Hundeteltene måler i Længde x Bredde x Højde:</strong></p><p><strong>X-Large:</strong> 93 x 63 x 67 cm.<strong> </strong>til hunde op til Labrador og Golden Retriever.</p><p>Her kan du se andre produkter til <strong><a title="hundetransport" href="//www.petdreams.dk/hundeartikler/transport.html">hundetransport</a></strong>.</p> Hvis du vil modtage en email når varen er på lager igen, klik her.

På vej til lager 

kr. 419,-

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Smart hundetelt i slidstærk nylon til ture og rejser med hunden, der er lynhurtig at sætte op og tage ned. Der er net i alle 4 ender, som kan tillukkes til natten, når hunden skal sove, eller for at beskytte mod sol, støv og varme. Til bunden af teltet er der en tynd dejlig foret madras.

Det fungerer ved at enderne er stivet tasken af med tynde bøjler i jern, så den bløde midte lynes sammen med de stive ender. Derefter er det blot at sætte teltet fast med de medfælgende pløkker. Når teltet skal ned, er det bare op med pløkkerne, lyn enderne ned, fold den sammen og læg den i bæretasken i nylon der følger med.

Praktisk telt til bilen, stævner, udflugter, udstillinger eller andre ture hvor hunden er med.

Hundeteltene måler i Længde x Bredde x Højde:

X-Large: 93 x 63 x 67 cm. til hunde op til Labrador og Golden Retriever.

Her kan du se andre produkter til hundetransport.

Anmeldelser

Anmeldelser (1)

 Anmeldt af sonia sohnemann
Anmeldelse:
Stort, men nemt at slå op og pakke sammen. Lidt "bløde" stivere i tag. Min hund synes det er fantastisk, og flyttede øjeblikkelig ind i det. Blev skuffet da jeg pakkede det ned igen.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Hundetelt til ture og rejser - Lynhurtigt at sætte op 93x63 cm ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Hundetelt til ture og rejser - Lynhurtigt at sætte op 93x63 cm

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video