Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Hundetegn med pote - 2 størrelser

Varenummer: hundetegn-pote-design
hundetegn-pote-design <h2>ID-tegn Til Hunde & Katte! Inklusiv Gravering</h2> <p><strong>ID hundetegn</strong> er vigtigt tilbehør som loven fastslår, at alle hunde over 4 måneder gamle skal bære. Enhver hundeejer skal have hans oplysninger på et hundetegn for at sikre, at hunden er fundet og returneres, hvis han bliver skilt fra sin ejer. Dette hundetegn er produceret i holdbart epoxy.  <br /><br /><strong>Hundetegnet med pote design</strong> har emalje på forsiden, er nikkelfrit, der gør den perfekt til hunde, som skulle have nikkel allergi. </p> <h3><strong>Hundetegnet fås i flere farver i følgende størrelser. Der følger metalring med til fastgørelse i halsbåndet:</strong></h3> <ul> <li><strong>Small: 3 linjer, maks. 12 tegn per linje</strong></li> <li><strong>Large: 5 linjer, maks. 21 tegn per linje</strong></li> </ul> <ul> <li>Small: diameter på 21mm og vejer 6g - Ideel til små hunderacer som Chihuahua, Malteser, Pekingeser, Shih Tzu, Toy Poodle og Toy Fox Terrier</li> <li>Large: diameter på 37mm og vejer 19g - Ideel til store hunderacer som Bearded Collie, Bull Terrier, Border Collie, Dalmation, Labrador og Rottweiler</li> </ul> <p><strong>Dette ID hundetegn leveres graveret med tekst efter eget valg.</strong> Selv om loven kun kræver et navn og en adresse, anbefaler vi, at du tilføjer dit telefonnummer til tegnet som det vigtigste, fordi det er den hurtigste måde, en person kan nå dig, hvis din hund er fundet vandre rundt alene.<strong><br /></strong></p> Petscribe

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 99,-

* Skal udfyldes

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

ID-tegn Til Hunde & Katte! Inklusiv Gravering

ID hundetegn er vigtigt tilbehør som loven fastslår, at alle hunde over 4 måneder gamle skal bære. Enhver hundeejer skal have hans oplysninger på et hundetegn for at sikre, at hunden er fundet og returneres, hvis han bliver skilt fra sin ejer. Dette hundetegn er produceret i holdbart epoxy.  

Hundetegnet med pote design har emalje på forsiden, er nikkelfrit, der gør den perfekt til hunde, som skulle have nikkel allergi. 

Hundetegnet fås i flere farver i følgende størrelser. Der følger metalring med til fastgørelse i halsbåndet:

 • Small: 3 linjer, maks. 12 tegn per linje
 • Large: 5 linjer, maks. 21 tegn per linje
 • Small: diameter på 21mm og vejer 6g - Ideel til små hunderacer som Chihuahua, Malteser, Pekingeser, Shih Tzu, Toy Poodle og Toy Fox Terrier
 • Large: diameter på 37mm og vejer 19g - Ideel til store hunderacer som Bearded Collie, Bull Terrier, Border Collie, Dalmation, Labrador og Rottweiler

Dette ID hundetegn leveres graveret med tekst efter eget valg. Selv om loven kun kræver et navn og en adresse, anbefaler vi, at du tilføjer dit telefonnummer til tegnet som det vigtigste, fordi det er den hurtigste måde, en person kan nå dig, hvis din hund er fundet vandre rundt alene.

Anmeldelser

Anmeldelser (6)

 Anmeldt af Annette
Anmeldelse:
Super fin
 Anmeldt af BIRGIT
Anmeldelse:
GODT SERVICE HOS JER
 Anmeldt af Per
Anmeldelse:
Det fungere godt og teksten var graveret som ønsket. Men skal blot fremgår at hundetegnet sendes separat og er ikke med i den øvrige forsendelse.
 Anmeldt af Kristine
Anmeldelse:
Flot og en meget god kvalitet. Synes dog også det virker lidt tungt til vores labrador hvalp, men den vokser jo hurtigt.
 Anmeldt af Lonni
Anmeldelse:
Fuld tilfredshed!! Og gratis fragt ved hundetegn, det er værd at tage med.
 Anmeldt af Anne
Anmeldelse:
Flot skilt og fint læseligt. Dog skulle vi nok have valgt en mindre størrelse til vores labradorhvalp, da det største virker lidt tungt når hunden er så lille, men den kommer til at passe fint når den bliver voksen. Mellemstørrelsen kunne sikkert også være fin.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Hundetegn med pote - 2 størrelser ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Hundetegn med pote - 2 størrelser

2 Vare(r)

per side
 • Fra Claus at 25/05/2013 15.39
  • Hvor mange tegn er der plads til på tegnene. Jeg er interesseret i et i str M

    

   Mvh Claus 

  • Hej Claus

   På en M, får du 4 linjer og på hver linje er der 16 tegn.

    

   Mvh

   Paula, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra IDA at 02/09/2014 11.47
  • Hvor mange tegn er der i størrelse S?

  • Hej Ida

    

   Der er plads til 3 linjer på hundetegnet.

    

   1. 12 tegn.

    

   2. 12 tegn

    

   3. 10 tegn.

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video

Relaterede varer: