Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Nærende hundeshampoo Protein Plus fra Biogance

Varenummer: Protein Plus
Protein Plus <h2><strong>Nærende Shampoo Med Protein Til Bl.a. Hyppige Vaske Af Hunden</strong></h2> <p><strong>Hundeshampoo Protein Plus fra Biogance®</strong> kan bruges til hyppige vaske af hundens pels. Beriget med hvede protein for en beskyttende og forstærkende effekt. Denne PH-balancerede shampoo til hunde renser blidt og dybt, og giver næring og fugtighed til pels og hud. Denne shampoo kan bruges til alle typer pelse, og er også velegnet til hvalpe og katte. Efterlader pelsen blød, skinnende og nem at arbejde med.</p> <p><strong>Biogance® shampoo serien er lavet 100% i Frankrig under veterinær og farmaceutisk kontrol.</strong> Firmaet har over 30 års erfaring inden for produktion af plejeprodukter til hunde og katte. Biogance® er et organisk, naturligt og miljøvenligt produkt. At kunne beskytte både vores kæledyr og miljø på samme tid, er en behagelig fornemmelse. Biogance® shampoo er den første af sin slags, der er <strong>direkte inspireret af naturen og fremstillet af naturlige og økologiske ingredienser.</strong> Ingen brug af paraben og kemikalier.</p> <p>Biogance® shampoo er <strong>hypoallergent og PH-balanceret</strong>, der respekterer hundens naturlige pels balance, og reducerer risikoen for allergier. En unik oplevelse, hvor du kan bruge produktet med rigtig god samvittighed, og samtidig give din hund eller kat det bedste.</p> <p>Biogance® bruger udelukkende premium ingredienser, for at kunne imødekomme de forskellige krav til forskellige typer af pelse.</p> <p>I vores <a title="Guide til hundeshampoo" href="//www.petdreams.dk/guide-hundeshampoo-pelspleje">guide til hundeshampoo</a>, kan du vælge den shampoo der passer bedst til din hunds pels.</p> Biogance

På lager 

kr. 89,-

* Skal udfyldes

Biogance

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Nærende Shampoo Med Protein Til Bl.a. Hyppige Vaske Af Hunden

Hundeshampoo Protein Plus fra Biogance® kan bruges til hyppige vaske af hundens pels. Beriget med hvede protein for en beskyttende og forstærkende effekt. Denne PH-balancerede shampoo til hunde renser blidt og dybt, og giver næring og fugtighed til pels og hud. Denne shampoo kan bruges til alle typer pelse, og er også velegnet til hvalpe og katte. Efterlader pelsen blød, skinnende og nem at arbejde med.

Biogance® shampoo serien er lavet 100% i Frankrig under veterinær og farmaceutisk kontrol. Firmaet har over 30 års erfaring inden for produktion af plejeprodukter til hunde og katte. Biogance® er et organisk, naturligt og miljøvenligt produkt. At kunne beskytte både vores kæledyr og miljø på samme tid, er en behagelig fornemmelse. Biogance® shampoo er den første af sin slags, der er direkte inspireret af naturen og fremstillet af naturlige og økologiske ingredienser. Ingen brug af paraben og kemikalier.

Biogance® shampoo er hypoallergent og PH-balanceret, der respekterer hundens naturlige pels balance, og reducerer risikoen for allergier. En unik oplevelse, hvor du kan bruge produktet med rigtig god samvittighed, og samtidig give din hund eller kat det bedste.

Biogance® bruger udelukkende premium ingredienser, for at kunne imødekomme de forskellige krav til forskellige typer af pelse.

I vores guide til hundeshampoo, kan du vælge den shampoo der passer bedst til din hunds pels.

Anmeldelser

Anmeldelser (2)

 Anmeldt af Janne
Anmeldelse:
Super lækker hundeshampoo med meget mild duft. hunden dufter ikke af sæbe efterfølgende men bare ren.
 Anmeldt af janne
Anmeldelse:
Rigtig god. Duftneutral og virksom.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Nærende hundeshampoo Protein Plus fra Biogance ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Nærende hundeshampoo Protein Plus fra Biogance

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video

Relaterede varer:

Biogance lugt kontrol hundeshampoo

Biogance lugt kontrol hundeshampoo

4 anmeldelse(r)

Regular Price: kr. 89 ,-

Tilbudspris: kr. 79 ,-

Biogance Xtra Volume balsam

Biogance Xtra Volume balsam

1 anmeldelse(r)
kr. 89,-