Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Hundeseng i lækkert sælskindslook 50 cm.

Varenummer: TX36971
TX36971 <p><strong>Lækker hundeseng i sælskind look i plys til små hunde som chihuahua, små terrier hunde m.fl.</strong> En blød og lun oplevelse hvor hunden kan bruge mange timer med afslapning i den runde seng, som er 50 cm. i diameter. Betrækket kan lynes af, og vaskes ved 30 grader.<img style="float: right;" title="Trixie katteartikler og hundeudstyr hos PetDreams" src="//www.petdreams.dk/maerker/trixie-hundeudstyr.jpg" alt="Stort udvalg af hundeudstyr og katteartikler fra Trixie" width="112" height="70" /></p> <p>Indersiden af kanten er ruskindsoptik, mens den bløde indvendige bund også er i sælskinds look. Under hundesengens bund er der små prikker i gummi, der hjælper til at sengen står mere fast på trægulve, klinker, køkkengulve m.m.</p> <p>Se hele udvalget af <strong><a title="Flotte hundesenge" href="//www.petdreams.dk/hundeartikler/senge-og-kurve.html">hundesenge</a></strong>.</p> Trixie

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 239,-
Trixie

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Lækker hundeseng i sælskind look i plys til små hunde som chihuahua, små terrier hunde m.fl. En blød og lun oplevelse hvor hunden kan bruge mange timer med afslapning i den runde seng, som er 50 cm. i diameter. Betrækket kan lynes af, og vaskes ved 30 grader.Stort udvalg af hundeudstyr og katteartikler fra Trixie

Indersiden af kanten er ruskindsoptik, mens den bløde indvendige bund også er i sælskinds look. Under hundesengens bund er der små prikker i gummi, der hjælper til at sengen står mere fast på trægulve, klinker, køkkengulve m.m.

Se hele udvalget af hundesenge.

Anmeldelser

Anmeldelser (3)

 Anmeldt af Karin
Anmeldelse:
Kan varmt anbefales. Dejligt blød seng. Jeg køber en til i dag, da min kat og min hund skændes om den.
 Anmeldt af karen Margrethe Rydberg
Anmeldelse:
En rigtig dejlig hundeseng, som min lille yorkie er meget glad for. Og så er den nem at vaske. Den får min bedste anbefaling. :-)
 Anmeldt af Camilla L. J. Olsen
Anmeldelse:
Denne hundekurv er simelthen bare SÅ lækker. Mine to små chihuahuaer elsker den. Jeg har haft den over et år og den er stadig som ny, selvom den bliver brugt flittigt.

Jeg kan kun anbefale denne dejlige kurv :-).

Camilla Olsen.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Hundeseng i lækkert sælskindslook 50 cm. ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Hundeseng i lækkert sælskindslook 50 cm.

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video