Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Doogy hundeseler til bil og gåture med hunden - 4 størrelser

Varenummer: Doogy-hundesele
Doogy-hundesele <h2><strong>Sikker tur i bilen for din hund og god sele til gåture - Doogy Seletøj Til Hunde<br /></strong></h2> <p>Doogy Hundesele / sikkerhedssele til hunde som er udviklet til at give sikkerhed og komfort for hunden på køreture men også på gåture. Selen er særdeles stærk og lynhurtig at sætte på hunden med 2 snaplåse, når den først er justeret. Den er foret med et blødt materiale på indersiden, som hedder <a title="Hvad er neopren?" href="//da.wikipedia.org/wiki/Neopren" target="_blank"><strong>neopren</strong></a>, der dækker det meste af kontakt områderne, specielt omkring brystet, som gør selen til en behagelig oplevelse. <br /><br />Hundeselen er udstyret med en forlænget sele, som er lige til at sætte i låsen hvor sikkerhedsselen i bilen normalt låses fast. Den er desuden udstyret med ring i toppen, så den er også perfekt til brug på gåture. Har du en hund, der er slem til at trække hårdt i snoren, er hundeseler som denne næsten et must.</p> <p>Leveres i 4 størrelser der kan justeres mellem de 2 længder i hundens brystomkreds, som vi anbefaler du måler, og sammenligner med denne tabel:</p> <ul> <li><strong>X-small:</strong> 35-65 cm - Remmene er 2 cm brede</li> <li><strong>Small: </strong>55-65 cm - Remmene er 2.6 cm brede</li> <li><strong>Medium:</strong> 60-75 cm - Remmene er 4 cm brede</li> <li><strong>Large:</strong> 75-90 cm - Remmene er 4 cm brede</li> </ul> <p><strong>Bemærk!</strong> Har du airbags i bilen i siderne hvor hunden er placeret, er det vigtigt at den spændes fast på midten, så der er luft ud til siderne. En airbag kommer ud med en fart af ca 350 km i timen ved aktivering, så der skal være plads, så hunden ikke rammes direkte af puden.</p> <p>Her kan du se flere <a title="Hundeseler til gå- og bilture" href="//www.petdreams.dk/hundeartikler/halsband.html" target="_self"><strong>hundeseler og sikkerhedsseler</strong></a>.</p> Doogy

På lager 

kr. 105,-

* Skal udfyldes

Doogy

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Sikker tur i bilen for din hund og god sele til gåture - Doogy Seletøj Til Hunde

Doogy Hundesele / sikkerhedssele til hunde som er udviklet til at give sikkerhed og komfort for hunden på køreture men også på gåture. Selen er særdeles stærk og lynhurtig at sætte på hunden med 2 snaplåse, når den først er justeret. Den er foret med et blødt materiale på indersiden, som hedder neopren, der dækker det meste af kontakt områderne, specielt omkring brystet, som gør selen til en behagelig oplevelse.

Hundeselen er udstyret med en forlænget sele, som er lige til at sætte i låsen hvor sikkerhedsselen i bilen normalt låses fast. Den er desuden udstyret med ring i toppen, så den er også perfekt til brug på gåture. Har du en hund, der er slem til at trække hårdt i snoren, er hundeseler som denne næsten et must.

Leveres i 4 størrelser der kan justeres mellem de 2 længder i hundens brystomkreds, som vi anbefaler du måler, og sammenligner med denne tabel:

 • X-small: 35-65 cm - Remmene er 2 cm brede
 • Small: 55-65 cm - Remmene er 2.6 cm brede
 • Medium: 60-75 cm - Remmene er 4 cm brede
 • Large: 75-90 cm - Remmene er 4 cm brede

Bemærk! Har du airbags i bilen i siderne hvor hunden er placeret, er det vigtigt at den spændes fast på midten, så der er luft ud til siderne. En airbag kommer ud med en fart af ca 350 km i timen ved aktivering, så der skal være plads, så hunden ikke rammes direkte af puden.

Her kan du se flere hundeseler og sikkerhedsseler.

Anmeldelser

Anmeldelser (6)

 Anmeldt af BIRGIT
Anmeldelse:
GOD SERVICE HOS JER
 Anmeldt af Jeannette
Anmeldelse:
Selen kom to dage efter bestilling, og lever fuldt ud op til mine forventninger. Den er nem at montere på hunden, og kvaliteten virker fon. Jeg købte selen i en str. M til min hund, som er en blanding af en dansk svensk gårdhund, en Fox terrier, og noget, der er lidt større. Han vejer 11,5 kilo, og selen passer ham perfekt..
 Anmeldt af Ina G
Anmeldelse:
Ved bestilling fik vi varen fra dag til dag, det havde vi ikke forventet. Det kalder jeg god service.
 Anmeldt af Mona Dyrnesli
Anmeldelse:
Jeg har lige modtaget en hundesele til bil og var lidt spændt på om den passede, da min hund er en Italiensk Mynde, men den passer fint. Jeg købte en str. S. Behøver jeg at sige den var her dagen efter jed havde bestilt den. m.v.h.
 Anmeldt af Annie
Anmeldelse:
Bestilte sele til vores labrador onsdag aften og fredag ankom den med posten. Det kan ikke gøres hurtigere. Vi skal bruge selen til bilen. Er afprøvet i lørdags. Den passer fint og er nem at tage af og på.
 Anmeldt af Ingrid Wee
Anmeldelse:
Jeg har købt en sele til hver af mine 2 golden retrievere, fordi jeg havde brug for en stærk sele som de ikke lige kunne sno sig ud af.
Selerne passer OK - men desværre er de allerede efter 1 måneds brug gået op i syningerne - det var jo ikke meningen med dette køb - så det er jeg meget utilfreds med - enten skal jeg nu til selv at sy dem igen - eller investere i nye seler.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Doogy hundeseler til bil og gåture med hunden - 4 størrelser ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Doogy hundeseler til bil og gåture med hunden - 4 størrelser

3 Vare(r)

per side
 • Fra Helle at 04/01/2015 13.33
  • Hej Jeg har lige købt denne sele til min datters hund, men den passer ikke i bilens selelås. Bilen er en Chevrolet Spark. Har i hørt om problemet før og hvad kan være en løsning være ? Jeg har kvittering, men desværre ikke emballagen fra selen.

  • Hej Helle

    

   Tak for din mail. Nej, jeg har ikke hørt det omkring en Chevrolet Spark før. Vi har denne kobling, som normalt kan bruges til biler, hvor den originale ikke passer. Det kunne du evt prøve. Hvis ikke det lykkes med den, kan vi afhente det hele hos dig og refundere det.

    

   https://www.petdreams.dk/gulliver-ii-transportkasse-55x36x35-cm.html

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Birgitte at 08/01/2015 15.11
  • Hej I skriver på siden at nogle af jeres seler er tüv godkendte... Hvilke er det og er denne her det fx?

  • Hej Birgitte

    

   Tak for din mail. Vi har haft seler som var tüv godkendte, men de var vanvittig dyre og er siden udgået. Disse seler er ikke tüv testede, men det betyder ikke de ikke er solide, stærke seler :)

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Tina Jensen at 10/01/2017 11.50
  • Hej Jeg har 2 pommeranere på henholdsvis 3kg og 3,5 kg. Hvilken størrelse sele vil i anbefale. Skal både kunne bruges til gåture og bil. Mvh Tina

  • Hej Tina

    

   Tak for din mail. Ved denne model, skal det absolut være den mindste i x-small. Mål evt lige brystet på dem, og tjek at de måler minimum 35 cm i omkreds. Er de mindre, kan den sele også blive for stor, så kan der være andre modeller der er bedre. 

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video