Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Hunderampe til bilen med teleskop i aluminium

Varenummer: TX3940
TX3940 <h2>Kraftig alu hunderampe - Nem ind- og udgang for hunden i bilen</h2> <p>Denne hunderampe med teleskop funktion <strong>hjælper med at passe på hundens led</strong>, når den er med i bilen, eller andre steder hvor hunden skal springe for at komme ned. <strong>Hundens hofter og rygsøjle er udsat, når den springer fra bilens bagkant</strong>, og en hunderampe kan hjælpe specielt svage, gamle, unge hunde med problemer, men også bare generelt, at skåne hundens led, brusk og knogler. </p> <p>Rampen kan kraftigt anbefales til hunde, der ikke længere kan springe på grund af alder eller sygdomme som <strong>arthrosis</strong> (gigt mm), <strong><a title="arthritis - Ledsmerter mm" href="//en.wikipedia.org/wiki/Arthritis" target="_blank">arthritis</a></strong> (ledsmerter mm). Den kan også være forebyggende til hunde med risiko for ledproblemer og sygdomme. Selv leddene på unge hunde kan i en periode under vækst være skrøbelige, og spares ved hjælp af en rampe.</p> <p>Den har en anti-skride/glide overflade, og forhøjede kanter på siderne, der giver et stabilt hold under brug. Rampen er nem at rengøre og meget let at håndtere blandt andet på grund af sin lave <strong>vægt på ca. 5.8 kg</strong>. <strong>Den har en bredde på 43 cm, og kan justeres i længden mellem 100-180 cm. </strong></p> <p>Hunderampen er ekstremt fleksibel. Længden kan justeres med teleskop funktionen, og tillader at bruge den på forskellige ting som bil, seng mm. Rampen er stærkt og robust opbygget, og kan derfor klare en vægt op til 120 kg. Kan benyttes både ude og inde.</p> <p><strong>Detaljer:</strong></p> <ul> <li>Aluminium</li> <li><img style="border: 0; float: right;" alt="Alt til hund og kat - Trixie tilbehør" src="//www.petdreams.dk/maerker/trixie-petdreams.png" height="73" width="115" />Beskytter hundens led</li> <li>Anti-glide overflade</li> <li>Nem transport</li> <li>Justerbar længde med teleskop fuktion</li> <li>Kan klare vægt op til 120 kg</li> <li>Nem at rengøre</li> <li>Måler 43 x 100-180 cm</li> <li>Sammenslået måler rampen 100 x 43 x 10 cm (længde x bredde x højde)</li> </ul> <p>Se produkter til <a title="Alt til hundetransport" href="//www.petdreams.dk/hundeartikler/transport.html" target="_self"><strong>hundetransport</strong></a>.</p> Trixie

På lager - Levering 1-3 dage

Regular Price: kr. 1.599 ,-

Tilbudspris: kr. 1.299 ,-

Trixie

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Kraftig alu hunderampe - Nem ind- og udgang for hunden i bilen

Denne hunderampe med teleskop funktion hjælper med at passe på hundens led, når den er med i bilen, eller andre steder hvor hunden skal springe for at komme ned. Hundens hofter og rygsøjle er udsat, når den springer fra bilens bagkant, og en hunderampe kan hjælpe specielt svage, gamle, unge hunde med problemer, men også bare generelt, at skåne hundens led, brusk og knogler. 

Rampen kan kraftigt anbefales til hunde, der ikke længere kan springe på grund af alder eller sygdomme som arthrosis (gigt mm), arthritis (ledsmerter mm). Den kan også være forebyggende til hunde med risiko for ledproblemer og sygdomme. Selv leddene på unge hunde kan i en periode under vækst være skrøbelige, og spares ved hjælp af en rampe.

Den har en anti-skride/glide overflade, og forhøjede kanter på siderne, der giver et stabilt hold under brug. Rampen er nem at rengøre og meget let at håndtere blandt andet på grund af sin lave vægt på ca. 5.8 kg. Den har en bredde på 43 cm, og kan justeres i længden mellem 100-180 cm.

Hunderampen er ekstremt fleksibel. Længden kan justeres med teleskop funktionen, og tillader at bruge den på forskellige ting som bil, seng mm. Rampen er stærkt og robust opbygget, og kan derfor klare en vægt op til 120 kg. Kan benyttes både ude og inde.

Detaljer:

 • Aluminium
 • Alt til hund og kat - Trixie tilbehørBeskytter hundens led
 • Anti-glide overflade
 • Nem transport
 • Justerbar længde med teleskop fuktion
 • Kan klare vægt op til 120 kg
 • Nem at rengøre
 • Måler 43 x 100-180 cm
 • Sammenslået måler rampen 100 x 43 x 10 cm (længde x bredde x højde)

Se produkter til hundetransport.

Anmeldelser

Anmeldelser (2)

 Anmeldt af Christina Strøm
Anmeldelse:
Vores gamle gigtplagede labrador er lige så henrykt for rampen som vi er for at se, at han nu uden smerter kan komme ind og ud af vores bil, så han altid kan være med - lige som han elsker det. Den er nem at håndtere, nem at slå sammen så den kan være i bilen og den er på alle måder en fantastisk opfindelse. Vi kan varmt anbefale denne udgave af rampen og så er det ovenikøbet meget billigere at købe den her.
 Anmeldt af Liselotte
Anmeldelse:
Rampen har fra første dag opfyldt alle mine forventninger!! En labradorhvalp på 7 mdr. vejer meget, når den skal løftes op og ned fra en stor jeep, og min ryg var kørt meget træt. Allerede 1. gang vi prøvede gik Lucas glad op og ned. Han skrider ikke på underlaget, uanset hvor våd han er, og p.g.a. længden er det en rolig tur begge veje.
Nu er problemet bare at sætte den hurtigt nok til - den betyder jo spændende ture ud - men også her er rampen super. Den skal bare lægges til - ingen problemer med at noget skal passe sammen for at den sidder fast forankret.
Et superprodukt og alle pengene værd.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Hunderampe til bilen med teleskop i aluminium ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Hunderampe til bilen med teleskop i aluminium

2 Vare(r)

per side
 • Fra Tilde Birk at 06/01/2015 11.13
  • Vil denne rampe kunne bruges hen over en trappe? altså lægges på en trappe? Så min hvalp ville kunne skåne sine led og blive uafhængig af mig til at hjælpe den op og ned i haven?

  • Hej Tilde

    

   Tak for din mail. Hvis trappen ikke er længere end rampen selv, og der er en bund, hvor den har mulighed for at ligge fast på, tror jeg fint den kan bruges til formålet. Ellers kunne man evt sætte en klods eller lignende på i bunden, så man er sikker på den aldrig skrider.

    

   Hav en god dag.

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Hanne at 28/07/2016 13.37
  • Hej. Vi har en lille Formel 1 labrador på 4 mdr. og en Suzuki Vitara, som er lidt høj ... Vi overvejer derfor at kæbe rampen, da det begynder at blive besværligt at løfte vores hvalp. Jeg vil derfor høre; laver rampen ikke ridser/mærker på bilen bagklap/kofanger?

  • Hej Hanne

    

   Tak for din mail. Der er plastik og nogle gummi dutter på undersiden, som beskytter kofanger osv. :)

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video