Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Klip Maltese med Moser Max50 klippemaskine

 

Pleje af Malteser

Pelspleje

 Farven er hvid eller elfenben, og dens enkeltlags pels er blød og silkeagtig, hængende lige 

ned fra en delning midt på ryggen.

Børstning: Malteser har en ren hvid, lang og silkeagtig pels. Denne lille hund har ikke underuld, og fælder derfor meget lidt. Regelmæssig pelspleje er nødvendig for at undgå filtret pels.

Hverdagen: brug denne børste: https://www.petdreams.dk/hundeborste-med-gitter-og-drejbart-hoved.html

Filtret pels: du kan bruge en filterkam til at fjerne sammenfiltret pels.


Advarsel! Brug ikke Furminator på din Malteser

Nogle maltesere har pels, som er naturligt vatagtig mens andre har en lang, flad og silkeagtig pels. Det er ikke tilrådeligt at bruge Furminator på en malteser da den kun har et lag pels.


Badning: Du kan bade din malteser ugentlig eller hver anden uge, og bruge Biogance ® Snow White Shampoo og en balsam til at holde pelsen hvid, silkeblød og fugtet.

Tandpleje og General Hygiejne

Du kan børste din maltesers tænder hver dag med en hundetandbørste. Tilføj Proden Plaque Off til din hunds måltider så at hunden får frisk ånde og forhindre opbygningen af tandsten og plak.

    Hundeshampoo til lange pelseBiogance tørshampoo til hvide hunde og katte      Biogance® White Snow shampoo til hvide pelse   Gliss balsam til hunde fra BioganceFjern sammenfiltret pels Badekåbe til hundeAngels’ EyesHårtørrer Til Hunde tandbørste og tandpasta til hunderker plakTil tandpleje af hunde og katteKONG Dental Stick - 3 størrelser   Moser Max45 hundeklipper 45W PRO i topkvalitet

 

Behandling og pleje af hvid hundepels:

 

Personlighed

Malteseren er en livlig, aktiv hund, der har det godt med mennesker, andre hunde og andre kæledyr (som katte og kaniner). Den er meget intelligent og hurtig til at lære tricks, hvis trænet rigtigt. Dens cuteness og charme får mange ejere til at lade den slippe af sted med uhøflig adfærd, og dette kan føre til uønsket gøen og snappen. Denne lille hund har brug for at forstå, at den ikke er i toppen af familiehirakiet. Lydighedstræning er ekstremt vigtigt for selskabshunde som malteseren. Her kan du læse om de bedste motionstyper til Maltese

  

 

Malteseren blev fremavlet fra puddelhund og miniature spaniel. Den første blev fremavlet i Italien, og vandt derefter popularitet på Malta, hvor den fik sit navn.

Korsfarere bragte Malteseren til England, hvor den blev en fashionabel skødehund for de kongelige. Den blev fragtet i ærmerne hos adelskvinderne, og var også en lodden, elskelige sengevarmer. The American Kennel Club accepterede Malteseren i 1888.

Malteseren er 20 til 25 cm høj go vejer vejer mellem 3 til 5 kg. Malteseren har et sæt blanke, sorte øjne og en sort næse. Forsigtig børstning af malteseren hver dag og rengøring af øjne og ører, vil forhindre hudirritation, øreinfektioner, og farvning omkring øjnene.